Αστρολογία: Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Το να κινείστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάει εσάς τους δύο εκεί που θέλετε με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Σκεφτείτε μήπως χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Μπορεί να μοιάζει οξύμωρο, αλλά με πιο αργά βήματα μπορεί να φτάσετε πιο γρήγορα εκεί που θέλετε.

Ταύρος

Μην ξεσπάτε στον αγγελιοφόρο, ειδικά εάν ο/η σύντροφός δεν έχει ιδέα για τα νέα που φέρνει. Πώς μπορεί να ξέρει ο/η αγαπημένος/η σας τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι πληροφορίες σε εσάς; Πριν απαντήσετε, επεξεργαστείτε αυτό που μάθατε όσο περισσότερο μπορείτε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν μόνο ερείπια, εκεί που εσείς βλέπετε το κτίριο που μπορεί να χτιστεί επειδή το έδαφος είναι στέρεο. Μερικές φορές οι πιο απλές συνθήκες φέρνουν τα πιο σωστά αποτελέσματα. Συνεχίστε να σκέφτεστε θετικά.

Καρκίνος

Είναι δύσκολο να προσπαθήσετε να κατευνάσετε το άγχος, αλλά μπορεί να γίνει. Μόλις εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας αναγνωρίσετε τι αισθάνεστε, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να το αντιμετωπίσετε. Δοκιμάστε την άσκηση. Κάτι που βοηθάει επίσης είναι να αντιμετωπίζετε άμεσα αυτό που σας αγχώνει.

 Λέων

Οι άνθρωποι που απομυζούν τον χρόνο και την υπομονή τη δική σας και του/της συντρόφου σας δεν θα αλλάξουν, ανεξάρτητα από το πόσο θα τους βοηθήσετε. Το να προσπαθήσετε να τους οδηγήσετε εκεί που πρέπει είναι αντιπαραγωγικό. Πρέπει να το καταλάβουν από μόνοι τους.

Παρθένος

Είναι στη φύση σας να φροντίζετε τους άλλους, ειδικά όταν βλέπετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας έχει πολλά στο μυαλό του/της. Απλά να θυμάστε ότι μπορείτε να τους δώσετε ένα χεράκι, αλλά δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντα που πρέπει να εκτελέσουν μόνοι τους.

Ζυγός

Μήπως ψάχνετε για μια συγκεκριμένη απάντηση από τον/τη σύντροφό σας, παρόλο που λέτε ότι δεν το κάνετε; Μήπως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνεστε κάπως πικραμένοι; Να θυμάστε ότι έχετε να κάνετε με ανθρώπινο ον, όχι με ρομπότ.

Σκορπιός

Το να δαγκώσετε τα χείλη σας είναι αρκετά προφανές. Ούτε το να κοιτάζετε προς τα πάνω με ένδειξη αγανάκτησης είναι και πολύ ευγενικό. Μήπως να σκεφτείτε να εκφράσετε στον/στην αγαπημένο/η σας αυτό που θέλετε με άμεσο αλλά χαριτωμένο τρόπο; Μπορείτε να το κάνετε.

Τοξότης

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ανεκτικοί. Ακούστε αυτά που λέτε και αντιληφθείτε τις επιπτώσεις τους. Δώστε προσοχή όταν μιλάνε οι άλλοι, ειδικά ο/η σύντροφός σας. Ποτέ δεν ξέρετε – μια διαφορετική προοπτική μπορεί να εμπλουτίζει τη δική σας.

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να αντιμετωπίζετε τη σχέση σας σαν μαθηματικό πρόβλημα. Το να βρείτε τη λύση για τη μεταβλητή Χ απλά δεν λειτουργεί ότανόλα είναι μεταβαλλόμενα. Αυτή είναι η χαρά (και η δυσκολία) του να βρίσκεστε σε μια σχέση με κάποιο άλλο άτομο.

Υδροχόος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε κάτι περισσότερο από το άθροισμα των μερών σας. Αλλά για να συνεχίσετε να κάνετε αυτή την εξίσωση να λειτουργεί, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τον τρόπο που λειτουργείτε ως ξεχωριστά άτομα. Τι είδους ζωή έχετε έξω από αυτή τη σχέση;

Ιχθύες

Το να βρείτε σε τι φάση βρίσκεστε εσείς οι δύο δεν είναι εύκολο αν αισθάνεστε ότι οι συνθήκες αλλάζουν διαρκώς. Ποιος λέει ότι πρέπει να έχετε μια σαφή απάντηση τώρα; Αυτή η σκέψη σας προκαλεί ανακούφιση, έτσι δεν είναι;