Αστρολογία: Ερωτικό Ωροσκόπιο

Αστρολογία: Ερωτικό Ωροσκόπιο

Κριός

Πάρτε τον μεγεθυντικό σας φακό για να διερευνήσετε τους λόγους για τους οποίους κάποιες φορές ο/η αγαπημένος/η σας δεν επικοινωνεί μαζί σας.Μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και να μην ξέρουν πώς να το ζητήσουν.

Ταύρος

Είναι δύσκολο όταν σας λείπει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Αν αισθάνεστε μοναξιά, περάστε λίγο χρόνο με τους φίλους σας που ξέρουν πώς να σας αποσπάσουν την προσοχή από τα έντονα συναισθήματα που σας κατακλύζουν.

Δίδυμοι

Έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας; Ζητήστε από τον/τη σύντροφο σας να σας δώσει μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Χάρη στη μοναδική προοπτική του/της αγαπημένου/ης σας μπορεί να προκύψει μια ξεχωριστή ιδέα.

Καρκίνος

Ενώ ο/η αγαπημένος/η σας έχει ήδη πλοηγηθεί στον λαβύρινθο της καρδιάς σας, τα ποικίλα συναισθήματα τους εξακολουθούν να σας μπερδεύουν να κατανοήσετε τον πραγματικό τους εαυτό. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας και ρίξτε τα τείχη που παρεμποδίζουν την αληθινή οικειότητα μεταξύ σας.

Λέων

Πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας και πηγαίνετε στην κοντινότερη υπαίθρια αγορά. Αυτό το διασκεδαστικό ραντεβού μπορεί να σας οδηγήσει στο να ανακαλύψετε ξεχασμένους θησαυρούς και ενθύμια από την παιδική σας ηλικία. Αγοράστε μαζί μερικές αντίκες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Παρθένος

Δεν θα μάθετε τίποτα καινούργιο για τον/την αγαπημένο/η σας αν μιλάτε διαρκώς. Σταματήστε να μονοπωλείτε τη συζήτηση, ώστε να καταφέρει να σταυρώσει καμιά κουβέντα και ο/η αγαπημένος/η σας.

Ζυγός

Όλο και περισσότερα πράγματα συσσωρεύονται στο χώρο σας. Αν δίνετε μεγαλύτερη αξία στα υλικά αγαθά από ότι στους ανθρώπους, ο/η αγαπημένος/η σας θα αρχίσει να αμφισβητεί τη σημασία που έχει στη ζωή σας. Σταματήστε να ασχολείστε με τα αντικείμενα και επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας.

Σκορπιός

Σήμερα τα συναισθήματα στη σχέση σας βρίσκονται σε πυρετώδη κατάσταση. Αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να παραληρεί ενώ εσείς διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Θα έχετε άφθονο χρόνο για να ξεσπάσετε αργότερα.

Τοξότης

Η ανάποδη πλευρά του χαρακτήρα σας ξαναβγαίνει στην επιφάνεια προς απογοήτευση του/της αγαπημένου/ης σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό, χαρούμενο εαυτό σας αλλιώς δεν θα σας αρέσουν αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Αιγόκερως

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε καλύτερα το σπίτι και το περιβάλλον εργασίας σας. Βασιστείτε στη βοήθεια του/της αγαπημένου/ης σας για να ξαναμπείτε σε πρόγραμμα. Δεχτείτε τις συμβουλές τους με ανοιχτό μυαλό.

Υδροχόος

Ένα βάναυσα ειλικρινές επιχείρημα από τον/την αγαπημένο/η σας σας κάνει να αισθάνεστε συναισθηματικά εκτεθειμένοι. Μείνετε μόνοι και αφιερώστε λίγο χρόνο για να ανασυγκροτηθείτε. Υπερασπιστείτε το δικαίωμα σας στην ευτυχία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν είστε σίγουροι για μια πιθανή συνεργασία με τον/την αγαπημένο/η σας; Μερικές φορές καλό είναι να μην ανακατεύετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Δεν είναι κακό να πάρετε τη γνώμη τους για τα επαγγελματικά σας, αλλά προς το παρόν κρατήστε χωριστά την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή.