Αστρολογία: Ερωτικό ωροσκόπιο Απριλίου

Αστρολογία: Ερωτικό ωροσκόπιο Απριλίου

Κριός

Μετά από ένα μήνα ασφαλούς παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε την άγρια πλευρά σας, Κριοί. Ο Απρίλιος ξεκινά με τον κυβερνήτη σας στους φιλικούς Διδύμους. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας και να ανακαλύψετε νέα πράγματα ενώ χρησιμοποιείτε καλά την ανάλαφρη φύση σας και τη δελεαστική γοητεία σας. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση και να πείτε αυτό που θέλετε σε κάποιον που σας αρέσει.

Με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ακολουθούμενοι από τον Ερμή που φτάνει στις 16 Απριλίου και την Αφροδίτη στις 20, φαίνεται ότι οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί για να σας κάνουν απόλυτα ακαταμάχητους. Παραδεχτείτε το, Κριοί. Σας αρέσει προσοχή και θα λάβετε υπέρ αρκετή. Η Αφροδίτη στον Κριό έχει να κάνει με καυτό έρωτα και αυτό δεν σας πειράζει καθόλου.

Αυτό ο σέξι μήνας φτάνει στην κορύφωσή του στις 19, όταν η Πανσέληνος είναι στον Ζυγό για δεύτερη φορά. Η γοητεία σας φτάνει κορυφή, γεγονός που κάνει τη βραδιά ιδανική για να την περάσετε με το ταίρι σας. Απλώς μη χαλάσετε την ατμόσφαιρα με πολλές απρόσεκτες ή σκληρές λέξεις. Μην ξεχνάτε, το θέμα αυτού του μήνα είναι «λιγότερες κουβέντες, περισσότερες πράξεις».

Ταύρος

Είναι ένας μήνας άκρων, Ταύροι, γι’ αυτό κρατηθείτε γερά. Ο Απρίλιος ξεκινά με παγωνιά, καθώς οι παρεξηγήσεις και οι ασήμαντοι τσακωμοί έχουν τον έλεγχο των πρώτων δύο εβδομάδων. Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στους Ιχθύς, τους δημιουργούς της κακής επικοινωνίας. Προσθέστε και τον Ερμή που μπαίνει στον απερίσκεπτο Κριό στις 16 Απριλίου και έχετε τη συνταγή για σεξουαλική καταστροφή. Σταματήστε να τσακώνεστε για να πείτε αυτό που θέλετε. Δοκιμάστε λίγη τρυφερότητα με το ταίρι σας.

Ευτυχώς, η τύχη σας αρχίζει να γυρίζει στις 19, όταν η Πανσέληνος είναι στον Ζυγό για δεύτερη φορά και σας χαρίζει μια πολύ αναγκαία ώθηση στη γοητεία και την αποπλάνηση. Οι πιθανότητές σας θα βελτιωθούν δραματικά και θα φέρουν τέλος στην περίοδο ξηρασίας. Μην προσπαθήσετε να δεσμευτείτε τώρα. Απλώς απολαύστε τη στιγμή.

Τα πράγματα γίνονται πιο καυτά το υπόλοιπο του μήνα, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό στις 20, την ίδια μέρα που ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας. Οι πιθανότητές σας τώρα αυξάνονται δραματικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον σωματικό Κριό και αναζωπυρώνει τη σεξουαλικότητά σας και σας γεμίζει με πάθος. Περιμένετε σεξ γενεθλίων αυτή την περίοδο – και απολαύστε το! Δεν είναι η ώρα για λόγια. Αφήστε το σώμα σας να μιλήσει.

Δίδυμοι

Ο Άρης είναι γνωστός ως ο πλανήτης της σεξουαλικότητας και μόλις μπει στο ζώδιό σας στην αρχή του μήνα, θα καταλάβετε το γιατί! Η σεξουαλική ορμή σας θα βγει εκτός ορίων και εσείς θα γοητεύετε όποιον συναντάτε. Το παιχνίδι είναι δικό σας, Δίδυμοι. Δείξτε τα ταλέντα σας στην κρεβατοκάμαρα. Ο εραστής σας θα ενθουσιαστεί.

Δυστυχώς, ενώ φαίνεται ότι τα πάτε μια χαρά στις πράξεις, τα λόγια αυτό το μήνα δεν τις συνοδεύουν και δυσκολεύεστε να εκφράσετε ακριβώς αυτά που θέλετε. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 16 Απριλίου θολώνει την επικοινωνία και σας κάνει να λέτε το λάθος πράγμα στη λάθος στιγμή. Έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε τον έρωτα σαν παιχνίδι, αλλά όταν παίζεις με τη φωτιά θα καείς.

Η γλώσσα σας μπορεί να τσακίσει μερικά κόκαλα το πρώτο μισό του Απριλίου, αλλά τα πράγματα ομαλοποιηθούν με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19. Είναι η ιδανική βραδιά για να βγείτε ή να την περάσετε στο σπίτι με κάποιον σέξι. Η γοητεία σας θα τους τραβήξει και η σεξουαλικότητά σας θα κλείσει τη συμφωνία. Περάστε καλά, αλλά μην παρασυρθείτε. Μπορεί να πείτε κάτι που θα το μετανιώσετε το πρωί.

Καρκίνος

Ο Απρίλιος ξεκινά γλυκά και αισθησιακά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμα στους ευαίσθητους Ιχθύς. Θα απολαύσετε ώρες προκαταρκτικών, ψιθυριστών γλυκών λέξεων και πολλών αγκαλιών. Νιώθετε σχεδόν σαν να ζείτε σε σεξουαλικό όνειρο, όπου όλα φαίνονται ρόδινα. Απολαύστε το όσο διαρκεί, Καρκίνοι. Μιλήστε τώρα ή κρατήστε την ηρεμία για πάντα.

Δυστυχώς, η αισθησιακή μικρή σας φούσκα σκάει στις 20 Απριλίου, όταν η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στον παθιασμένο Κριό και τα πράγματα αρχίζουν και χάνουν τη χαλαρότητά τους. Όλες αυτές οι ευτυχείς στιγμές συζητήσεων ανάμεσα στα σεντόνια φεύγουν και αντικαθίστανται από την υπερδραστήρια ενέργεια του Κριού και την συντριπτική σεξουαλική φύση του. Αυτή η σκληρότητα δεν θα σας βγει σε καλό και θα κάνει δύσκολη τη σεξουαλική ζωή σας.

Ωστόσο, δεν είναι όλα άσχημα. Ο Άρης είναι στους Διδύμους όλο τον μήνα, αναπτερώνοντας τη δημιουργικότητα και την περιέργειά σας. Βάλτε και την Αφροδίτη στον Κριό και θα είστε πιο ανοιχτοί στο να εξερευνήσετε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αρχή μιας απρόβλεπτης αλλά ικανοποιητικής σχέσης ή στη δοκιμή μερικών νέων παιχνιδιών. Και το παραδοσιακό καλό είναι, αλλά είναι ώρα να προσθέσετε λίγη νοστιμάδα στην ερωτική ζωή σας – και να την αγκαλιάσετε!

Λέων

Η εναπομείνασα ένταση του Μαρτίου μένει και τις πρώτες δύο εβδομάδες του Απριλίου. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τη σπίθα της ερωτικής ζωής σας ή να βρείτε τη μαγεία στη σχέση σας. Ποτέ δεν υπήρξατε καλοί στην προσαρμογή σε αλλαγές, γι’ αυτό μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Οι περίοδοι ξηρασίας δεν είναι λόγος ντροπής. Κάντε ό,τι είναι καλύτερο για σας.

Ευτυχώς, τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν από τις 16 Απριλίου, όταν ο Ερμής μπει στο αδελφικό ζώδιο της φωτιάς, τον Κριό. Αυτή είναι η σπίθα που χρειάζεστε για να πυροδοτήσει ξανά τις επιθυμίες σας.

Θα ξεκινήσετε να κερδίζετε πάλι τη γοητεία σας και τις δεξιότητες στην αποπλάνηση, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό στις 20. Ο φλογερός ουρανός θα ξαναξυπνήσει ερωτικά πάθη και θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Η ερωτική πλευρά σας είναι έτοιμη να ανθίσει. Τώρα είναι η ώρα να βγείτε ραντεβού, είτε για δείπνο είτε στο κρεβάτι σας. Να είστε αυθόρμητοι και παίρνετε ρίσκα. Θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου θα είναι ο αβανταδόρος στην επιτυχία σας. Έχετε αυτοπεποίθηση, είστε σέξι και δυνατοί –και το ξέρετε. Περάστε καλά, Λέοντες και αφήστε τη ρομαντική πλευρά σας να μπει στο παιχνίδι.

Παρθένος

Η άνοιξη μπορεί να είναι στο άνθος της, αλλά η ερωτική ζωή σας είναι ακόμα σε χειμερία νάρκη. Ο Άρης στους Διδύμους σάς προκαλεί νευρικότητα. Πρέπει να κάνετε μια συζήτηση για τα συναισθήματά σας με το ταίρι σας. Η έκφραση των συναισθημάτων ποτέ δεν ήταν το δυνατό σας σημείο, Παρθένοι, αλλά είναι απαραίτητη αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε το συναισθηματικό χάος. Πείτε την αλήθειά σας πριν τις 16 Απριλίου, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Κριό και καταστρέφει την αποφασιστικότητά σας.

Δεν είναι, ωστόσο, απόλυτα άσχημος μήνας για σας. Ο Δίας γυρνά ανάδρομος στις 10 και σας επιτρέπει να ανοίξετε το μυαλό σας και να αποκτήσετε μια πιο θετική, δεκτική απόκριση στο ταίρι σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη περίοδο. Ωστόσο, αυτό θα συμβεί μόνο αν ακούσετε απόλυτα το ταίρι σας –χωρίς επικρίσεις. Αφήστε την ευαισθησία σας στο σπίτι.

Ενώ δεν πρόκειται για τον πιο σέξι μήνα του ιστορικού σας, είναι μια καλή περίοδος για να εκτιμήσετε τις στενές σχέσεις σας. Σάς ικανοποιούν; Αν όχι, αφήστε τες. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και μην επιτρέψετε σε τοξικούς ανθρώπους να μένουν στη ζωή σας ή στο κρεβάτι σας. Δεν πειράζει αν δεν εμπλέκεστε με κάποιον αυτόν τον καιρό. Για την ακρίβεια, θα σας ικανοποιήσει το να πάρετε στα χέρια σας τη δική σας ευχαρίστηση.

Ζυγός

Η άνοιξη έχει ξεκινήσει και η ερωτική ζωή σας ανθίζει, Ζυγοί. Ευχαριστείτε τον Άρη που βρίσκεται στο αδελφικό σας ζώδιο του αέρα, τους Δίδυμους, γι’ αυτή την ανανέωση στη ερωτική σας ενέργεια. Η ερωτική ζωή σας έχει πάρει φωτιά και η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται. Χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας και κάντε καλές επιλογές. Μην κάνετε τίποτα που δεν θα έκανα!

Ο ανάδρομος Δίας, από τις 10 Απριλίου, σάς πιέζει να πάρετε τα ηνία στις σχέσεις σας. Ήσασταν πάντα οι ντροπαλοί και παθητικοί τύποι, αλλά όχι αυτόν τον μήνα. Γίνετε οι αφέντες που είχατε πάντα μέσα σας και θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα νιώσετε εσείς και το ταίρι σας.

Ο φλογερός Κριός κυριαρχεί στον ουρανό αυτόν τον μήνα, πρώτα με τον Ερμή να μπαίνει στις 16 και έπειτα με την Αφροδίτη στις 20. Αυτό θα ανάψει τη φλόγα στην ερωτική ορμή σας και θα σας κάνει μια δύναμη αποπλάνησης που δεν είναι αμελητέα. Είστε παθιασμένοι, ελκυστικοί και δεν μπορεί κανείς να σας αντισταθεί. Τώρα μπορείτε να γίνετε εσείς αυτοί που στέλνουν «είσαι ξύπνιος/α;» και να κάνετε τον άλλο να τρέξει σε σας. Ας το παραδεχτούμε, Ζυγοί, είστε σέξι και το ξέρετε. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε πλήρως την ερωτική διασκέδαση αυτού του μήνα γιατί θα ξεφύγει μέσα από τα δάχτυλά σας.

Σκορπιός

Ένας απ’ τους καλύτερους μήνες, ένας απ’ τους χειρότερους μήνες –αυτό λίγο πολύ συνοψίζει τον Απρίλιο για σας, Σκορπιοί. Πραγματικά σας δύο μήνες σε έναν. Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα θα είναι γεμάτες αισθησιασμό και ευαισθησία, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι ακόμα στο φιλικό σας ζώδιο τους Ιχθύς. Το ταίρι σας θα συγκεντρώνετε στις σεξουαλικές επιθυμίες σας και θα σας πηγαίνει σε νέα ερωτικά υψηλά.

Ωστόσο, οι πιο καυτές νύχτες πάθους οδηγούν στο τέλος στο σκληρό φως της πραγματικότητας. Όταν ο Ερμής μπει στον ευέξαπτο Κριό στις 16, πάει η ευτυχία του έρωτα και έρχεται η πάλη εγωισμών και δραμάτων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και μην παρασυρθείτε από το χάος, γιατί η σχέση σας θα χαθεί στις φλόγες.

Ευτυχώς, ο Ήλιος μπαίνει στον σταθερό Ταύρο στις 20 Απριλίου και σας βοηθά να παραμείνετε στο έδαφος. Ο Ταύρος σας υπενθυμίζει να είστε πρακτικοί και να δράτε σαν ενήλικες τις έντονες στιγμές. Κρατήστε την παθιασμένη πλευρά σας για την κρεβατοκάμαρα. Μείνετε ψύχραιμοι και ο μήνας μπορεί να τελειώσει με εσάς να δένεστε περισσότερο με το ταίρι σας και να χτίζετε μια πιο δυνατή σχέση. Μην ξεχνάτε ότι οι διαφωνίες δείχνουν υγεία, τα δράματα και οι διαγωνισμοί φωνής όχι.

Τοξότης

Με τον Άρη στους Διδύμους η ερωτική ζωή σας θα είναι στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό δράστε. Ελκυστικοί άνθρωποι θα είναι δεκτικοί προς την ενέργειά σας και θα θέλουν να σας γνωρίσουν. Ο ανάδρομος Δίας, από τις 10 Απριλίου, εντείνει την επίδραση που έχετε πάνω στους άλλους και σας βοηθά να ξεκινήσετε καλά με φλερτ με πιθανά ραντεβού. Έχετε αισιοδοξία και τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλετε. Μην επικεντρώνεστε πολύ στα λόγια. Αντίθετα, επικεντρωθείτε στη σημασία της γλώσσας του σώματος.

Οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19. Η εξισορροπητική και στοργική ενέργεια του Ζυγού σάς επιτρέπει να ανοιχτείτε σε κάποιον ξεχωριστό. Παίξτε καλά τα χαρτιά σας και μπορεί να είναι η αρχή μιας όμορφης σχέσης –ή τουλάχιστον ενός φανταστικού σεξ για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Για το υπόλοιπο του μήνα, οι πλανήτες κινούνται προς την κατεύθυνση που θα κάνει αυτόν τον μήνα τον πιο καυτό μέχρι τώρα. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μπαίνουν στον Κριό το δεύτερο μισό του Απριλίου και τον Άρη στους Διδύμους, δεν υπάρχει περίπτωση να βγείτε χαμένοι. Έχετε την αυτοπεποίθηση να βγείτε, να γνωρίσετε ανθρώπους και να αφήσετε κάποιον να μπει πραγματικά στην καρδιά και στο κρεβάτι σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους ευαίσθητους και διαισθητικούς Ιχθύς θα σας βοηθήσουν πολύ το πρώτο μισό του μήνα, καθώς σάς κάνουν πιο ευγενικό και ρομαντικό εραστή. Πάντα ήσασταν λίγο εργασιομανείς, αλλά τώρα μπορείτε να βάλετε στην άκρη τη δουλειά για να απολαύσετε την στοργή του ταιριού σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα, Αιγόκεροι. Ο Απρίλιος είναι πιο μεγάλος μήνας απ’ ότι φαντάζεστε.

Τα πράγματα αρχίζουν να κατρακυλούν από τις 16, όταν ο Ερμής μπαίνει στον ειλικρινή Κριό και η Αφροδίτη ακολουθεί στις 20. Ξαφνικά, όλες αυτές οι γλυκές λέξεις γίνονται σκληρές και κακές. Πιστεύετε στην ειλικρίνεια, αλλά πρέπει να την λέτε τόσο σκληρά; Τώρα η γλυκιά σας σχέση γίνετε πιο πολύπλοκη. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 19 Απριλίου χειροτερεύει τη διάθεσή σας, σάς προκαλεί να εξαφανιστείτε στον κόσμο σας και να αποφύγετε το ταίρι σας. Ενώ δεν πειράζει να κάνετε ένα διάλειμμα, μην παρατήσετε το ταίρι σας χωρίς να του εξηγήσετε.

Ευτυχώς, οι πλανήτες χαλαρώνουν μετά τις 20 και φέρνουν ένα πιο σταθερό κλίμα. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε μια ανοιχτή, ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας. Μην ξεχνάτε τον απαλό τρόπο που είχατε το πρώτο μισό του μήνα.

Υδροχόος

Ας το παραδεχτούμε, Υδροχόοι, είναι γνωστό ότι πάτε λίγο από δω και λίγο από κει. Ωστόσο, αυτός ο διασκορπισμός δεν επαρκεί αυτόν τον μήνα. Με τον Άρη στους Διδύμους για όλο τον Απρίλιο, θα βρείτε κίνητρα να κάνετε σχέδια και να τα ακολουθήσετε. Σχεδιάστε μια ρομαντική απόδραση και δοκιμάστε ένα γνωστό κοκτέιλ που γίνεται στην παραλία! Ο ανάδρομος Δίας, από τις 10 Απριλίου, θα σας δώσει την ανανέωση που χρειάζεστε.

Χάρη στον Ερμή που μπαίνει στον Κριό στις 16, θα γνωρίσετε πολλούς συναρπαστικούς (για να μην πω και σέξι) ανθρώπους στα πιο παράξενα μέρη. Τώρα είναι η ώρα να δείξετε την γοητεία σας και το ταλέντο σας στις δυναμικές συζητήσεις. Αυτή η ενέργεια θα σας συνοδεύσει μέχρι τις 19 Απριλίου, όταν η Πανσέληνος στον Ζυγό σάς χαρίσει απίστευτες δυνάμεις αποπλάνησης. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσετε σπίτι μόνοι.

Τα πράγματα γίνονται πιο καυτά καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον ενεργητικό Κριό στις 20, αναζωπυρώνοντας το πάθος και τη σεξουαλικότητα που ήταν σε χαμηλά επίπεδα για πολύ καιρό. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να την απολαύσει. Δεν είναι ώρα για μακροπρόθεσμα σχέδια και για δεσμεύσεις. Είναι ώρα για αυθόρμητο φλερτ, περιπέτειες και παθιασμένες νύχτες.

Ιχθύες

Καλύτερα να στύψετε ότι έχει μείνει από τη γοητευτική ενέργεια του Ερμή και της Αφροδίτης το πρώτο μισό του μήνα. Αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιό σας από τον Μάρτιο, αλλά ακόμα εκπέμπετε γοητεία και σαγηνευτικά λόγια. Κανείς δεν μπορεί να φλερτάρει όπως εσείς, Ιχθύες.

Ωστόσο, η μαγική όαση που δημιουργήσατε με το ταίρι σας θα αρχίσει να ξηραίνεται όταν ο Ερμής και η Αφροδίτη αφήσουν το ζώδιό σας για χάρη του Κριού από τις 16 Απριλίου. Βάλτε και τον Άρη στους Διδύμους για όλο τον μήνα και όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικά για την ερωτική ζωή σας. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας κάνει να συζητήσετε κάποια πράγματα με το ταίρι σας. Ίσως κάποια πράγματα που δεν είστε ακόμα έτοιμοι να συζητήσετε. Δεν μπορείτε να το αποφύγετε με όμορφα λόγια ή απαλά αγγίγματα, Ιχθύες. Το πρώτο μισό του μήνα ήταν η ώρα για λέξεις, τώρα είναι η ώρα για πράξεις.

Αξιοποιήστε το πρώτο μισό του μήνα όχι μόνο για να απολαύσετε τις καλές στιγμές με το ταίρι σας αλλά και για να αποφασίσετε τι θέλετε από αυτή τη σχέση. Είναι κάτι περαστικό; Φίλοι με περαιτέρω προνόμια; Μια πραγματική σχέση; Καλύτερα να αποφασίσετε σύντομα γιατί η αναποφασιστικότητα μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη περίοδο ξηρασίας. Να είστε ειλικρινείς, ακόμα κι αν πονάει.