Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Από 16 Μαρτίου έως 10 Απριλίου ο Ερμής περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας, για δεύτερη φορά φέτος. Σας δίνει μια ακόμα ευκαιρία να επικεντρωθείτε στο μέσα σας, με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε πιο προσεκτικές πρακτικές ευεξίας, όπως ο διαλογισμός ή η αφιέρωση χρόνου σε ένα όραμα.

Στραφείτε τώρα στη διαίσθησή σας και επικεντρωθείτε στα όνειρα που θέλετε να πετύχετε περισσότερο… Θα είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τη σεζόν του Κριού που έρχεται. Στις 20 Μαρτίου, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα βρίσκεται με τον Δία στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Θέτει έναν τέλειο τόνο για να πάρετε πρωτοβουλίες, να κυνηγήσετε όνειρα και επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Ταύρος

Θα είστε ιδιαίτερα περίεργοι και θα σκέφτεστε πολύ τους μακροπρόθεσμους στόχους σας: Πώς θέλετε να παρουσιάσετε αυτούς αλλά και τον εαυτό σας στον κόσμο; Ο Ήλιος θα είναι από 19 Μαρτίου έως 19 Απριλίου στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Οι χαλαρές στιγμές είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή σας. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ήσυχη ενέργεια, που σας βοηθά να καταλάβετε πού στέκεστε τώρα και πού θέλετε να πάτε.

Από τις 21 Μαρτίου έως την 1 Ιουλίου, ο Κρόνος περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα απαιτήσει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Το θετικό είναι ότι αντιμετωπίζοντας αυτές τις μάχες, θα απολαύσετε εξέλιξη, καθαρότητα και μεγαλύτερη αναγνώριση. Αυτά θα θέσουν τις βάσεις για δημόσια φήμη και επαγγελματικές αναζητήσεις.

Δίδυμοι

Ο Ερμής περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας μεταξύ 16 Μαρτίου και 10 Απριλίου. Εκεί βρισκόταν και στη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του. Τώρα σας δίνει μία ακόμα ευκαιρία στους μακροπρόθεσμους στόχους σας: Μοιραστείτε τους με προϊσταμένους, κάνετε έρευνα και σχεδιάστε πώς θα τους πετύχετε. Αυτή τη φορά, καλό είναι να κάνετε μεγάλα όνειρα και να είστε ευφάνταστοι.

Από 19 Μαρτίου μέχρι 19 Απριλίου, ο Ήλιος περνά από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Υποστηρίζει συνεργατικές προσπάθειες με φίλους, γείτονες ή συνεργάτες. Απολαύστε ομαδικές δραστηριότητες, ραντεβού και έργα τώρα. Και στις 22 Μαρτίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Μαζί μετατρέπουν την έντασή σας σε ευαισθησία, συμπόνια και δημιουργικότητα. Εάν μπορέσετε να διοχετεύσετε αυτά τα συναισθήματα στη δουλειά σας, θα απολαύσετε ανταμοιβές.

Καρκίνος

Χάρη στον Ήλιο στον δέκατο οίκο σας της καριέρας μεταξύ 19 Μαρτίου και 19 Απριλίου, θα θέλετε να είστε στο επίκεντρο στη δουλειά σας. Έπειτα ο Κρόνος περνά στον όγδοο Οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών, της σεξουαλικής οικειότητας και των κοινών πόρων. Από τις 21 Μαρτίου έως την 1 Ιουλίου, απαιτεί να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε τη δύσκολη δουλειά: Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αλλά και να επιτύχετε τις πιο βαθιές προσωπικές συνδέσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Στις 22 Μαρτίου η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα σας κάνει να οδηγείτε με την καρδιά σας, θα θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα πνευματικά πράγματα. Θα απολαύσετε εμπειρίες με φίλους και εραστές. Απλώς φροντίστε η φυσική σας συμπόνια, να μην σας φτάσει να κάνετε δικό σας το πρόβλημα του άλλου.

Λέων

Από τις 16 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου, ο Ερμής θα είναι στον όγδοο Οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας για δεύτερη φορά φέτος. Σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει φαντασιώσεις, καθώς ο Ερμής που σχετίζεται με τις πληροφορίες θα βρίσκεται στους ονειροπόλους Ιχθύες.

Έπειτα θα νιώσετε αργά αλλά σταθερά την ανάγκη να σοβαρευτείτε, να επικεντρωθείτε περισσότερο στην ενδυνάμωση των στενότερων δεσμών σας. Ο Κρόνος θα είναι στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων από 21 Μαρτίου έως την 1 Ιουλίου. Ίσως τώρα να κάνετε ένα άλμα πίστης, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με έναν στενό συνεργάτη ή να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο. Στο τέλος, αυτή η διέλευση υποστηρίζει την ικανότητά σας να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας: Τι μπορείτε να δώσετε και τι χρειάζεστε από έναν σύντροφο!

Παρθένος

Από τις 16 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου, ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων για δεύτερη φορά φέτος. Σας δίνει άλλη μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε, να ερευνήσετε και να αποκτήσετε ορμή στις σχέσεις σας. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι στους Ιχθύες, θα καταφέρετε να ανοιχτείτε σε μια ελεύθερη και ευφάνταστη προσέγγιση παρά σε μια λογική.

Στις 22 Μαρτίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο μυστικιστικός Ποσειδώνας συναντιόνται στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας, ειδικά όσον αφορά τυχόν συναισθηματικά θέματα με το ταίρι σας ή κάποιον στενό συνάδελφο. Απλά να ξέρετε ότι η λογική που προτιμάτε, μπορεί να μην είναι εύκολη τώρα. Γι’ αυτό η σαφήνεια μπορεί να λείπει αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Εάν νιώθετε αγχωμένοι και εκτός προγράμματος, θα μπορέσετε να το αλλάξετε: Ο Ερμής περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας για δεύτερη φορά φέτος, από 16 Μαρτίου έως 10 Απριλίου. Αν και είστε πρόθυμοι να πιέσετε πολύ τον εαυτό σας να προοδεύσει, καλύτερα να είστε πιο χαλαροί μέχρι να βρείτε πάλι το ρυθμό σας.

Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για πρότζεκτ που θέλατε να κάνετε με το ταίρι σας: Από τις 19 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου ο Ήλιος περνά από τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως να έχετε περισσότερη ενέργεια να εκθέσετε τον εαυτό σας και να συνδεθείτε με κάποιον ξεχωριστό.

Σκορπιός

Από τις 16 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου, ο Ερμής θα περνά και πάλι από τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα… Και σας βοηθά να απολαύσετε την αυτοέκφραση, που θα είναι πραγματικά δυναμωτική. Γενικά, δεν είστε και οι πρώτοι που θα εκφράσετε τις γλυκές και συναισθηματικές σκέψεις σας. Αλλά τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ενδώσετε στην παρόρμηση να το κάνετε. Ως αντάλλαγμα θα βρείτε χημεία και μαγεία.

Από τις 19 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου ο Ήλιος περνά από τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, ανανεώνοντας τις συνήθειες και τη ρουτίνα σας. Τώρα είναι η ώρα να υιοθετήσετε νέες συνήθειες στη διατροφή, την άσκηση ή για τη ψυχική σας υγεία.

Τοξότης

Ο Ήλιος περνά από τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, από τις 19 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, που μπορείτε να διοχετεύσετε σε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά, απόλαυση και δημιουργική ικανοποίηση. Θυμηθείτε ότι αξίζετε όλα όσα δίνετε κι εσείς στον κόσμο – και θα νιώσετε δυνατοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να τροφοδοτήσετε τα βήματα που θέλετε να κάνετε, για να υποστηρίξετε την αυτοέκφραση και την ερωτική ζωή σας.

Θα έχετε την ευκαιρία για οικονομική αφθονία ή για να υλοποιήσετε μια τολμηρή επενδυτική στρατηγική, στις 20 Μαρτίου. Τότε ο Άρης συναντά τον κυβερνήτη σας Δία, στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Η φλογερή σας ενέργεια και το θάρρος είναι παρόντα και πιο έντονα απ’ όσο συνήθως και κάνουν την στιγμή ιδανική.

Αιγόκερως

Από τις 16 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου, ο Ερμής της πληροφορίας βρίσκεται και πάλι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και γεμίζει το πρόγραμμά σας. Και από τις 19 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου, ο Ήλιος περνά από τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού. Θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα της οικογένειας και της ζωής στο σπιτικό σας.

Έπειτα, ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος περνά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος από 21 Μαρτίου έως την 1 Ιουλίου. Σκεφτείτε τώρα τις βάσεις που θέσατε, σε σχέση με οικονομικά πρότζεκτ και επενδύσεις που κάνατε 12-14 χρόνια πριν. Έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την αίσθηση της αξίας σας και να την χρησιμοποιήσετε για να έλξετε πρότζεκτ και ευκαιρίες για μεγαλύτερο εισόδημα. Όσο είστε συντονισμένοι με την αργή, σταθερή και μεθοδική ενέργεια του Κρόνου, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε σίγουρα αυτή τη διέλευση.

Υδροχόος

Ο Ερμής περνά ξανά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, από τις 16 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου. Έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να ερευνήσετε και να συνδεθείτε με φίλους και συναδέλφους, σχετικά με ενδιαφέροντα σχέδια. Απλώς σημειώστε ότι ο πλανήτης έχει βγει από τον ανάδρομο κύκλο του και είναι στους Ιχθύες, γεγονός που θολώνει τη λογική. Θα πρέπει να τσεκάρετε διπλά όλες τις λεπτομέρειες. Συζητήσεις με νέους και παλιούς συνεργάτες, μπορούν να προσφέρουν έμπνευση και πληροφορίες. Το κλειδί είναι να ακούτε και τη διαίσθησή σας.

Έπειτα, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου ο Κρόνος θα είναι στο ζώδιό σας. Θα στρέψει την προσοχή σας στη βελτίωση του εαυτού σας και στο πώς να τελειοποιήσετε τα συνειδητά και ασυνείδητα μηνύματα που περνάτε στον κόσμο. Κάντε βήματα για να ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία – και θα φτάσετε σε μεγαλύτερη επίγνωση και βελτιωμένη εικόνα του εαυτού σας.

Ιχθύες

Καθώς τώρα είναι η εποχή των Ιχθύων, είστε πιο ονειροπόλοι απ’ όσο συνήθως. Απλώς δώστε προσοχή στα όνειρα και τις σκέψεις σας: Γράψτε όσα πιστεύετε ότι είναι βασικά, ειδικά από 16 Μαρτίου έως 10 Απριλίου που ο Ερμής περνά για δεύτερη φορά από το ζώδιό σας. Σας παρέχει τη δυνατότητα να δείξετε τις φιλοδοξίες σας, να τις μοιραστείτε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε και να βρείτε τη στρατηγική που θα τις κάνετε πραγματικότητα.

Και από τις 19 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου, ο Ήλιος θα είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορεί να σας κάνει να κυνηγήσετε συναρπαστικούς νέους πελάτες ή έργα. Απλώς βεβαιωθείτε πως σε ό,τι λέτε «ναι», διαισθητικά νιώθετε ότι είναι σωστό – και προσέξτε τις παρορμητικές επιλογές σας. Θα τα πάτε καλύτερα αν νιώθετε επικεντρωμένοι και ενημερωμένοι όταν έρθει η ευκαιρία.