Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια 14 -20 Ιανουαρίου

 Κριός

Η Δευτέρα είναι μια καταπληκτική ημέρα –στο μέτωπο του έρωτα, του σπιτιού, στον έξω κόσμο, σε κάθε τομέα. Είστε ασταμάτητοι. Η δημιουργικότητα και ο υγιής ανταγωνισμός σας κρατούν σε εγρήγορση. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι λιγότερο ιδανικές. Καθημερινές υποχρεώσεις και διαμάχες μεταξύ φίλων απειλούν να σας τρελάνουν.

Αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή μπαίνετε και πάλι στο παιχνίδι και νιώθετε καλύτερα από ποτέ. Αποφασίστε ποιο είναι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας και χαρίστε του την προσοχή σας. Το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει γρήγορους ρυθμούς αλλά τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή θέλουν χρόνο για να ανθίσουν.

Ταύρος

Η Δευτέρα σας βρίσκει να τακτοποιείτε μια διαφορά ανάμεσα σε δυο φίλους σας –όχι ότι πιο διασκεδαστικό. Αλλά η Τρίτη είναι ρομαντική και διασκεδαστική. Η στοργή, η αίσθηση ελαφρότητας, η ξαφνική αφθονία της ομορφιάς στα πάντα γύρω σας: Όλα αυτά διαρκούν για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Η δουλειά που πρέπει να κάνετε την Πέμπτη είναι πολύ πιο ευπρόσδεκτη όταν έχετε τον έρωτα στο μυαλό σας και η ένταση του Σαββάτου δείχνει πόσο βαθιά είναι τα συναισθήματα που μοιράζεστε με το ταίρι σας. Την Κυριακή, προσέξτε να μην αντιδράσετε υπερβολικά.

Δίδυμοι

Μετά από μια μικρή διαφωνία με έναν φίλο, νιώθετε σε εγρήγορση και σε διέγερση. Και αυτά είναι θετικά συναισθήματα για την αρχή της εβδομάδας. Κάντε όσες περισσότερες συζητήσεις μπορείτε, που δεν συμβαίνουν απλώς για να σκοτώσετε την ώρα σας με φίλους. Εξασκείστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες: Θα τις χρειαστείτε την Τετάρτη, όταν μια αλληλεπίδραση με ένα μέλος της οικογένειάς σας θα αποδειχθεί δύσκολη.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πολύ πιο διασκεδαστικές. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να παρουσιαστεί μια ερωτική προοπτική στον δρόμο σας. Ένα νέο έργο! Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να απασχολήσετε το πεινασμένο μυαλό σας το Σαββατοκύριακο.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε. Είτε το θέμα είναι οικονομικό, επαγγελματικό ή ερωτικό, μπορείτε να περιμένετε μέχρι να προκύψει το καλύτερο. Το αξίζετε. Μπαίνετε στην εβδομάδα με αυτοπεποίθηση, γεγονός που κάνει τα πάντα να πηγαίνουν όπως θα θέλατε την Τρίτη και την Τετάρτη. Επίσης, δεν διστάζετε να κάνετε αυτό που πρέπει για να μείνετε χαρούμενοι.

Η καθαριότητα στο σπίτι την Πέμπτη, είναι ο πιο σίγουρος δρόμος προς την ικανοποίηση. Την Παρασκευή θα πρέπει να κάνετε επίσης κάτι που θα βελτιώσει τον εαυτό σας. Το Σάββατο και την Κυριακή δεν ξέρετε τι να επιλέξετε –τόσες πολλές αποφάσεις. Μην εμπλακείτε με τίποτα (ή κανέναν) για το οποίο δεν νιώθετε βέβαιοι.

Λέων

Για κοιτάξτε τον εαυτό σας! Είστε στην κορυφή του κόσμου. Η μεγαλοπρέπεια και η ζεστασιά της Δευτέρας είναι στοιχεία που δείχνουν ότι είστε στο σωστό δρόμο. Χρησιμοποιείστε αυτή τη θετική ενίσχυση για να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά. Η Τρίτη και η Τετάρτη στρέφουν τις σκέψεις σας σε οικονομικά θέματα, καθώς μπορεί να επιβάλλεται κάποια επανεξέταση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, βάλτε στην άκρη το σωρό των λογαριασμών και κάντε κάτι παρέα με φίλους. Ή καλέστε τους στο σπίτι σας για ένα αυθόρμητο πάρτι. Ο έρωτας σηκώνει το απρόβλεπτο κεφάλι του την Παρασκευή –μια ευτυχής, καλοδεχούμενη έκπληξη. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει το Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Ξέρετε πώς πάει. Όσο πιο τρελά γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο ευέλικτοι πρέπει να είστε –αλλιώς θα σπάσετε. Και κανείς δεν το θέλει αυτό. Η φαινομενική αδιαφορία σας αποδίδει ήδη από την Τρίτη. Είναι λες και έχετε γεννηθεί για να κάνετε τους ζογκλέρ, το κάνετε να φαίνεται τόσο εύκολο. Η Τετάρτη είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, η Πέμπτη για να κάνετε μια σημαντική αγορά με το ταίρι σας.

Την Παρασκευή, μια κρίση αναποφασιστικότητας σας στέλνει λίγο πίσω. Αλλά το Σαββατοκύριακο θα αναλογιστείτε τους στόχους σας και μέχρι την Κυριακή θα έχετε ένα πιο σαφές σχέδιο.

Ζυγός

Ένα σωρό βλέμματα με απορία στρέφονται πάνω σας τη Δευτέρα, λες και κρατάτε όλες τις απαντήσεις. Μπορεί να έχετε πολλές απαντήσεις… Αλλά δεν τις έχετε όλες – και φροντίστε να το καταλάβουν όλοι αυτό. Ωστόσο, σας θεωρούν ηγέτη και αυτό είναι πολύ κολακευτικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε με τους πόρους που έχετε διαθέσιμους και βεβαιωθείτε ότι όλοι τα πάνε καλά.

Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές αυτή τη στιγμή. Σχέσεις άλλου είδους, του ερωτικού είδους, έχουν έντονη παρουσία την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα ερώτημα σχετιζόμενο με τη δουλειά σας καταλαμβάνει την πνευματική σας ενέργεια. Εγωιστικό; Λίγο. Με ανθυγιεινό τρόπο; Σίγουρα όχι.

Σκορπιός

Η δουλειά είναι σαν δρόμος μετ’ εμποδίων τη Δευτέρα. Αν σκεφτόσασταν να ζητήσετε αύξηση, η Δευτέρα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να το αναφέρετε. Αν ένας συνάδελφος βγάζει καπνούς από τα αυτιά, μην μπείτε στο δρόμο του. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι καλές ημέρες, σχεδόν σε κάθε επίπεδο.

Νιώθετε ιδιαίτερα κοντά σε κάποιον φίλο σας αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το άτομο θα πρέπει να στραφείτε την Πέμπτη, για να σας βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση. Οι δυο σας θα περάσετε το δεύτερο μισό της εβδομάδας ανταλλάσσοντας ιδέες. Η υπομονή σας είναι απίστευτη και εντυπωσιάζει τους άλλους το Σαββατοκύριακο.

Τοξότης

Ό,τι ταξίδι κάνετε τη Δευτέρα, θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Αν πετάτε για κάπου, μπορεί να σας αναβαθμίσουν απρόσμενα στην πρώτη θέση. Αν μένετε στην πόλη, η καλή τύχη θα έρθει με άλλες μορφές… Αλλά θα έρθει – και να είστε προετοιμασμένοι για ένα κύμα αισιοδοξίας. Στα μέσα της εβδομάδας, το χειρότερο που θα αντιμετωπίσετε είναι μια φιγούρα εξουσίας με κυκλοθυμική διάθεση.

Στο τέλος της εβδομάδας, πνίγεστε στα κοινωνικά σχέδια. Γελάτε τόσο πολύ την Παρασκευή, που μπορείτε να παραλείψετε τη γυμναστική για σήμερα. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή, θα έχετε διάθεση να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι με τη φαντασία σας.

Αιγόκερως

Οι πόροι λιγοστεύουν τη Δευτέρα και κανείς δεν έχει διάθεση να μοιραστεί. Περιττό να σας πω ότι η Δευτέρα δεν θα είναι καταπληκτική. Αλλά την Τρίτη, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από έναν φίλο που μένει μακριά, αλλάζει την όλη στάση σας. Η πρόοδος που κάνετε την Τετάρτη, σας επιτρέπει να πετύχετε πολλά μέσα σε ένα μόνο απόγευμα.

Θα προσπαθήσετε να χτίσετε πάνω σε αυτές την επιτυχίες την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά η ενέργειά σας θα είναι κάπως πεσμένη. Ή μπορεί να είναι η ενέργεια των άλλων γύρω σας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι είστε και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος το Σαββατοκύριακο. Και ποτέ δεν νιώσατε πιο προετοιμασμένοι για το μέλλον.

Υδροχόος

Μερικές φορές, τα πιο απίθανα πειράματα οδηγούν στις καταπληκτικότερες ανακαλύψεις. Η ιστορία της επιστήμης το έχει επιβεβαιώσει, αλλά η αρχή αυτή ισχύει και για τα κοινωνικά πειράματα. Η Δευτέρα σας βρίσκει να δοκιμάζετε νέα πράγματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Την Τρίτη και την Τετάρτη ακόμα προσπαθείτε να καταλάβετε τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι από εσάς.

Από την Πέμπτη, οι αλληλεπιδράσεις σας είναι πολύ πιο διαισθητικές και άνετες. Η Παρασκευή είναι μια διασκεδαστική ημέρα γεμάτη επιπολαιότητα. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή το μυαλό σας είναι γεμάτο με βαθιές σκέψεις.

Ιχθύες

Η φαντασία σας τείνει να βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίωσης τη Δευτέρα. Αλλά υπάρχουν μερικές πολύ πραγματικές (και εξίσου συναρπαστικές) ιστορίες, που εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας. Αντί να είστε επικριτικοί με έναν φίλο την Τρίτη ή την Τετάρτη, σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να βοηθήσετε.

Έχετε την ανάγκη να καθαρίσετε την Πέμπτη. Η τακτοποίηση του σπιτιού σας βάζει στη διάθεση να τακτοποιήσετε και άλλους τομείς της ζωής σας. Αν κάποιος σας χρωστάει χρήματα, να του το θυμίσετε την Παρασκευή. Το Σάββατο και την Κυριακή – αν και νιώθετε πρακτικοί – δεν είναι ιδανικές ημέρες για να υπογράψετε συμβόλαια.