Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Σας αρέσουν τα εμπόδια. Τα εμπόδια σάς προσφέρουν κάτι που σας προκαλεί να το ξεπεράσετε. Σάς προσφέρουν κάτι να κάνετε. Τουλάχιστον αυτή είναι άποψή σας στην αρχή αυτή της εβδομάδας. Η απόλυτη δύναμη μπορεί να μην είναι ο ιδανικός δρόμος για να προχωρήσετε, η απλή γοητεία θα είναι πιο αποτελεσματική.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν όλα τα εμπόδια που βρίσκονταν μπροστά σας εξαφανίζονται ξαφνικά, εσείς και οι σύντροφοί σας προχωράτε μπροστά νικητές σε μια βροχή από κομφετί. Δεν έχετε χρόνο να γιορτάσετε την Παρασκευή και το Σάββατο, γιατί η οικογένειά σας απαιτεί όλο τον χρόνο σας, αλλά η Κυριακή είναι όλη δική σας. Πάρτε τους φίλους σας. Ένα μικρό πάρτι απαιτείται.

Ταύρος

Ξυπνάτε τη Δευτέρα και νιώθετε σαν χαρακτήρες από ερωτικό μυθιστόρημα. Όλη σας η ζωή μοιάζει να γυρίζει γύρω από την προοπτική του έρωτα. Ή είστε ίσως ήδη ερωτευμένοι –τυχεροί. Η κολακεία και το σεξαπίλ έχουν έντονη παρουσία και την Τρίτη. Την Τετάρτη περνάτε τόσο χρόνο να σκέφτεστε το πορτοφόλι σας που δεν έχετε χρόνο να σκεφτείτε την καρδιά σας.

Η Πέμπτη σάς βρίσκει αναστατωμένους από την αναποφασιστικότητα για την εργασιακή ζωή σας. Αλλά μην ανησυχείτε: Το Σαββατοκύριακο σας επιστρέφει στη σφαίρα των ρόδων και των κουτιών με σοκολάτες. Αν είστε ελεύθεροι, το Σάββατο έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε αυτό.

Δίδυμοι

Έχετε περισσότερη δύναμη απ’ όση πιστεύετε ότι έχετε και είστε πολύ πιο μπροστά απ’ ότι νομίζετε. Αν ένα λογιστικό θέμα σάς έχει κάνει να αλληθωρίσετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη, μην πανικοβάλλεστε. Ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο που του κόβει στα μαθηματικά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά απ’ όσο τα βλέπατε για καιρό.

Θα κάνετε επίσης περισσότερους φίλους μέσα σε λίγες ώρες απ’ όσους έχετε κάνει τους τελευταίους μήνες. Η παλίρροια επιτέλους σάς βοηθά –μακάρι να έφερνε και μερικά μετρητά, ωστόσο. Η Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να χαλάσει από διαφωνίες μεταξύ φίλων, αλλά η Κυριακή είναι γεμάτη αγάπη και ειρήνη και γέλια.

 Καρκίνος

Υπήρχε μια εποχή που όλοι πίστευαν ότι ο Κολόμβος ήταν θεότρελος. Το δίδαγμα: Οι πιο τρελές ιδέες είναι μερικές φορές οι σοφότερες. Όχι ότι έχετε να μοιραστείτε τεράστιες θεωρίες για τη Γη τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Αν και νιώθετε σαν καπετάνιοι σε πλοίο. Η Τετάρτη σάς βρίσκει καταβεβλημένους και ενοχλημένους, αλλά δεν χρειάζεται να το μάθουν όλοι αυτό. Το θέμα είναι πώς σας βλέπουν οι άλλοι.

Ξεκινήστε δυναμικά την Πέμπτη: να είστε σε επαγρύπνηση και να επικοινωνείτε καθαρά. Τα συναισθήματα είναι έντονα στο τέλος της εβδομάδας, αλλά και η ενέργειά σας. Νιώθετε ακούραστοι. Έχετε την ενέργεια αρχαίου ερευνητή.

Λέων

Είστε η επιτυχία. Είστε σχεδόν θρύλος ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Αλλά αρκετά με αυτά που σκέφτονται εκείνοι: Πώς νιώθετε εσείς γι’ αυτό που κάνετε; Αυτό είναι το σημαντικό ερώτημα τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού σας όλη την εβδομάδα. Όταν κάποιος, σε μια χαλαρή συζήτηση, σάς ρωτήσει για τους στόχους της ζωής σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη, μην απαντήσετε ντροπαλά.

Η σεμνότητα και η περηφάνια είναι σημαντικά θέματα την Παρασκευή –όσον αφορά τα προσωπικά χαρακτηριστικά, δεν είναι τόσο αντιφατικά όσο φαίνονται– και το Σάββατο σάς βρίσκει χαρούμενους και να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Η Κυριακή είναι μία από αυτές τις μέρες που νιώθετε ότι βρίσκεστε στην κορυφή. Πιάστε το ημερολόγιο σας, γιατί είναι μια μέρα που δεν θέλετε να ξεχάσετε.

Παρθένος

Είναι υγιές να νιώθετε άγχος πριν από ένα ταξίδι, η προοπτική άγνωστου μέρους προκαλεί αυτή την αντίδραση στους περισσότερους. Μια ανοιχτή, φιλοσοφική προσέγγιση –αντί για μια απόλυτα πρακτική– είναι η ιδανική το πρώτο μισό της εβδομάδας. Είστε αφέντες της μοίρας σας. Η Πέμπτη συγκεκριμένα μπορεί να είναι μια υπέροχη ή μια απαίσια ημέρα και αυτό εξαρτάται κατά βάση από εσάς.

Την Παρασκευή, αν η ενέργειά σας ελαττώνεται, ζητήστε από έναν φίλο να σας φτιάξει τη διάθεση (θα χαρεί να το κάνει). Και το Σάββατο είναι ιδανικό για να το περάσετε παρέα με άλλους, αν και την Κυριακή θα θέλετε να την περάσετε σπίτι.

Ζυγός

Ένα διπλωματικό τετ-α-τετ μπορεί να είναι απαραίτητα για να ομαλοποιήσετε τα πράγματα ανάμεσα σε σας και έναν σημαντικό (αν και ασταθή) σύμμαχο στην αρχή της εβδομάδας. Μπορείτε να ψήσετε κουλουράκια και να τα πάρετε μαζί σας για κέρασμα. Αν είστε σε σύγκρουση τελευταία, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έχετε πολλά κοινά. Βρείτε κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε.

Στα μέσα της εβδομάδας, εσείς και οι φίλοι σας γελάτε ασταμάτητα με ένα δικό σας αστείο, αλλά την Παρασκευή δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα άλλο πέρα απ’ τη δουλειά. Βρείτε τον τρόπο να εκτιμήσετε την ομορφιά και την αρμονία ενώ δουλεύετε. Θα έχετε ολόκληρη την Κυριακή για κοινωνικότητα.

Σκορπιός

Η ώθηση και η έλξη στην αρχή της εβδομάδας δεν είναι ακριβώς μάχη, προέρχεται από ανθρώπους που προσπαθούν να βάλουν τα προσωπικά τους όρια. Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας και να είστε ευθείς, αλλά ο συμβιβασμός θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και μπορείτε να χειριστείτε την κατάσταση.

Θα χρειαστείτε όσους περισσότερος γίνεται στο πλευρό σας την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν οικονομικά θέματα που σάς αγχώνουν χρειάζονται άμεση προσοχή, αλλά η Παρασκευή έχει να κάνει με εθνικές κουζίνες, ταξίδια και γιορτινές συζητήσεις. Το Σάββατο θα πάρετε ό,τι θέλετε χωρίς να χρειαστεί να το ζητήσετε. Την Κυριακή, χαλαρώστε.

Τοξότης

Τη Δευτέρα, σκεφτείτε τις λεπτομέρειες. Μην απασχολείτε το μυαλό σας με το πώς θα μαζέψετε τα μήλα από τις μηλιές που δεν έχετε φυτέψει ακόμα. Φυτέψτε τα δέντρα και σκεφτείτε πώς θα φτιάξετε μηλόπιτα αφού έχετε ήδη τα καλάθια με τα μήλα γύρω σας. Η εκ των προτέρων ανησυχία δεν αποτελεί καλή χρήση του χρόνου σας, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε όλα αυτά που πρέπει.

Την Παρασκευή, θα θέλατε να μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθεια των φίλων σας, αλλά οι ενέργειές σας δεν είναι συντονισμένες. Μπορεί να χρειαστεί να το περάσετε μόνοι σας αυτό. Μερικά καλά νέα: Η Κυριακή είναι ημέρα τύχης.

Αιγόκερως

Αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη, περάστε λίγο χρόνο στη φύση. Περάστε πολλές ώρες ηρεμίας που δεν θα κάνετε τίποτα συγκεκριμένο. Μέχρι την Τετάρτη, δεν θα έχετε ούτε δευτερόλεπτο ελεύθερο –οι φίλοι θα σας μιλάνε μέχρι να ματώσουν τα αυτιά σας, οι ξένοι θα έρχονται για να σας συστηθούν. Και η Πέμπτη θα είναι μέσα στην τρέλα.

Τα επίπεδα της ενέργειας κορυφώνονται την Παρασκευή και μέχρι το Σάββατο όλο το χάος του κόσμου σας περνάει στην οικογενειακή σας ζωή. Την Κυριακή, αν έχετε τη διάθεση να ρίξετε μια κουβέρτα πάνω στο κεφάλι σας και να κλείσετε το κινητό σας, όλοι θα δείξουν κατανόηση.

Υδροχόος

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα σάς κάνει να σκεφτείτε κάποιον που δεν έχετε σκεφτεί πολλά χρόνια. Η αρχή της εβδομάδας προσδιορίζεται από παράξενες ανακαλύψεις που γίνονται σε παράξενα μέρη και το μέσο της εβδομάδας προσδιορίζεται από –τυχεροί– τον έρωτα. Μια καυτή σχέση: φράουλες, σαντιγί, πονηρές κουβέντες. Η Τετάρτη είναι γεμάτη ευτυχία και η Πέμπτη είναι η συνέχεια.

Είναι λογικό η Παρασκευή να είναι πιο απογοητευτική. Προσπαθήστε να μην αφήσετε να χαλάσει αυτό όλο σας το Σαββατοκύριακο. Η συναισθηματική πλευρά σας δεν έχει τον έλεγχο, εσείς τον έχετε. Οργανώστε τα συναισθήματά σας και κοιμηθείτε αρκετά. Η Κυριακή είναι ημέρα ενέργειας.

 Ιχθύες

Ο κόσμος είναι κρύος και σκληρός μερικές φορές. Ευτυχώς, υπάρχουν κουβέρτες. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι μέρες άνεσης –ωραία γεύματα, απαλή μουσική, ίσως λίγη ποίηση– και η Τετάρτη είναι σχεδόν το ίδιο ονειρική. Την Πέμπτη, δοκιμάστε να δημιουργήσετε, αλλά μην κάνετε το έργο σας πολύ συγκεκριμένο. Η καθαρότητα της σκέψης δεν είναι τόσο σημαντική όσο η πληρότητα του συναισθήματος.

Η Παρασκευή είναι μια μέρα ρομαντική –ξανά, η ποίηση έχει έντονη παρουσία– και το μυστήριο που είναι αυτό το άτομο στη ζωή σας είναι ατελείωτα συναρπαστικό. Το Σάββατο σάς βάζει σε δημιουργική διάθεση ξανά, αλλά η Κυριακή είναι ημέρα πρακτικών λεπτομερειών.