Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια
Κριός

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου. Αυτό θα κάνει το διάστημα εύκολο για να μιλήσετε για πιθανά πρότζεκτ, που θα αποφέρουν χρήματα και συνεργασίες με φίλους και συναδέλφους. Επίσης, αφιερώστε χρόνο ερευνώντας νέους τρόπους για να θέσετε τις ικανότητές σας σε δράση ή να αυξήσετε την ελκυστικότητα του βιογραφικού σας!

Στις 30 Απριλίου, ο πληροφοριοδότης Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 2ο οίκο σας των αξιών και της περιουσίας. Η συγκυρία θα λειτουργήσει ως «ηλεκτροσόκ» για τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή σας. Και αυτό θα σας ενισχύσει επίσης στο να αυξήσετε την ροή των οικονομικών σας. Στις 3 Μαΐου η συναισθηματική Σελήνη στον 6ο οίκο σας της ρουτίνας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά!

Ταύρος

Ο πληροφοριοδότης Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου! Τώρα θα έχετε περισσότερη ενέργεια και κίνητρο… Όχι μόνο για να γνωστοποιήσετε τους μεγάλους σας στόχους αλλά και για να διερευνήσετε τρόπους να τους επιτύχετε. Αλλά στις 28 Απριλίου, ο Ερμής σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η όψη απαιτεί να προλάβετε μια προθεσμία. Το να παραμείνετε προσηλωμένοι, θα είναι απαραίτητο για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού!

Στη συνέχεια, ο επικοινωνιακός Ερμής κάνει σύνοδο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιό σας στις 30 Απριλίου. Αυτή θα ενδυναμώσει και θα βοηθήσει τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις. Ίσως νιώσετε υποχρεωμένοι να προωθήσετε ένα δημιουργικό πρότζεκτ ξαφνικά… Είτε να κάνετε μια δημιουργική συζήτηση με έναν ανώτερο, που σας οδηγεί σε μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία!

Δίδυμοι

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου! Τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας: Να σκεφτείτε τις επιθυμίες και τα εσωτερικά σας κίνητρα, για να μειώσετε λίγο αυτό τον τρελό ρυθμό στη ζωή σας. Όσο κι αν αυτό απέχει από την ιδιοσυγκρασία σας, θεωρήστε ότι είναι χρόνος αναζωογόνησης, πριν γυρίσετε στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας!

Στις 29 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 10ο οίκο σας της καριέρας, γεμίζοντας τη φαντασία σας. Όσο περισσότερο αξιοποιήσετε τη βαθύτερη έμπνευσή σας σε ένα σχέδιο, τόσο περισσότερο χειροκρότημα και αναγνώριση θα λάβετε από συναδέλφους και ανωτέρους σας!

Καρκίνος

Οι προσπάθειες συνεργασίας με φίλους ή με μέλη της κοινότητας τονίζονται: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης, από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου. Εάν θέλετε να ανταποδώσετε, ενταχθείτε σε μια εθελοντική προσπάθεια ή βοηθήστε τη γειτονιά για ένα τοπικό θέμα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε!

Στη συνέχεια, το μυαλό σας περιπλανάται σε φαντασιώσεις ταξιδιών ή άλλες δράσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Στις 29 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, που βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Θα βλέπετε ιδανικά τα σχέδια για το μέλλον, σε σχέση με την αγάπη και την επαγγελματική σας ζωή. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί… Και όταν επιστρέψετε στον παρόν, σκεφτείτε πώς μπορείτε να βάλετε λίγη μαγεία στην καθημερινότητά σας!

 Λέων

Ανυπομονείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή παρουσίαση ή έχετε σημαντικές συναντήσεις με ανωτέρους σας; Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 10ο οίκο σας της καριέρας, από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου. Γενικά, σας είναι εύκολο να ηγηθείτε σε έναν χώρο ή να κάνετε γρήγορα συναντήσεις με συναδέλφους. Αλλά στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε ακόμα περισσότερη δόση μαγείας. Επωφεληθείτε από αυτή και μοιραστείτε τις ιδέες και τα σχέδια που σας παθιάζουν!

Στις 29 Απριλίου, η διαισθητική Σελήνη και ο νεφελώδης Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Τώρα μπορεί να παρασυρθείτε σε μια ατμοσφαιρική, ονειρική στιγμή με έναν εραστή. Είναι σίγουρο ότι είστε ερωτευμένοι – και ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά για να αισθανθείτε στο επίκεντρο!

Ζυγός

Είστε γεμάτοι έμπνευση, από μια ξαφνική λαχτάρα να ξεκαθαρίσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας στο ταίρι ή άλλο ιδιαίτερο άτομο στις 30 Απριλίου: Ο επικοινωνιακός Ερμής ενώνει τις δυνάμεις του με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Μπορείτε επίσης, να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας και να «διαβάσετε» τους υπαινιγμούς του συντρόφου σας πιο εύκολα. Το αποτέλεσμα θα ενδυναμώσει τη σχέση σας, με έναν τρόπο ταυτόχρονα συναισθηματικό και φυσικό!

Στις 3 Μαΐου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Ίσως να νιώσετε λίγο απογοητευμένοι, εάν αποτύχει το σχέδιό σας για μια ιδιαίτερη εμπειρία. Ίσως σκέφτεστε να βγείτε για πεζοπορία ή να κάνετε ένα μάθημα που θα αυξήσει τις δεξιότητές σας. Κρατήστε το στην καρδιά σας για υλοποίηση όταν περάσει αυτή η περίοδος!

Σκορπιός

Θέλετε να συνεργαστείτε με το άλλο σας μισό ή έναν συνάδελφο σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο; Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας; Θα έχετε το πράσινο φως, με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας από 27 Απριλίου έως 11 Μαΐου. Αφήστε χώρο στο άλλο σας μισό ή τον συνεργάτη σας για να μιλήσει – και στη συνέχεια δώστε τη δική σας οπτική επί του θέματος. Με αυτή την προσφορά του ενός προς τον άλλο, θα καταφέρετε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα!

Στις 2 Μαΐου η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα σχηματίσει αρμονικά τρίγωνα με τον Ερμή, τον κυρίαρχο Κρόνο και τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Ήλιο: Με όλους αυτούς τους πλανήτες στον 7ο οίκο σας των σχέσεων, τα ομαδικά σχέδια γίνονται ακόμα πιο παραγωγικά!

Τοξότης

Παλεύετε να βελτιώσετε ένα σχέδιο ευημερίας ή τα επαγγελματικά σας θέματα; Μπορεί να απογοητευθείτε στις 28 Απριλίου, με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μηδενίσετε τις λεπτομέρειες ή να έχετε παραγωγικές συζητήσεις με τους ανωτέρους σας. Ακόμα κι αν δεν εμφανές αυτή τη στιγμή, οι προκλήσεις θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την προσέγγισή σας. Παραμείνετε εστιασμένοι και θα λάβετε τα αποτελέσματα που αποζητάτε!

Στις 29 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Από εκεί θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως να είτε πιο ευαίσθητοι και να επιθυμείτε αφοσίωση και προσοχή, από κάποιον για τον οποίο ενδιαφέρεστε βαθιά!

Αιγόκερως

Η παιχνιδιάρικη και ελαφριά επικοινωνία προτιμάται, με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού από 27 Απριλίου έως 11 Μαΐου! Γι’ αυτό θέλετε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιον σύντροφο… Και πιθανόν να επιλέξετε να το κάνετε με έναν δημιουργικό τρόπο, όπως το να γράψετε ένα ποίημα!

Αργότερα, μπορεί να εστιάσετε στον σχεδιασμό μιας ειλικρινούς χειρονομίας για ένα ιδιαίτερο πρόσωπο… Είτε να ανταλλάξετε γλυκά, ερωτικά μηνύματα με την τωρινή σας αγάπη. Στις 29 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας των σχέσεων, θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Το να αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής, μπορεί να αποδειχθεί αναζωογονητικό και ευχάριστο!

Υδροχόος

Η ενέργειά σας μπορεί να σας φέρει σε διαφωνία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στις 28 Απριλίου: Ο επικοινωνιακός Ερμής στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο στο ζώδιό σας. Επιλέξτε να πατήσετε το κουμπί της παύσης και να κάνετε ένα διάλειμμα, ώστε να δώσετε προτεραιότητα στον ατομικό σας χρόνο και τη φροντίδα του εαυτού σας. Στη συνέχεια θα είστε σε θέση να επιστρέψετε, με μια πιο ανάλαφρη και λογική προσέγγιση!

Στις 29 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας των συνεργασιών, αντιτίθεται στον ανατρεπτικό Κρόνο. Θα σας είναι πιο δύσκολο να μοιραστείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας, με το άλλο σας μισό ή κάποιον που αγαπάτε. Θα κάνετε καλά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, ενώ συνεχίζετε να επικοινωνείτε όσο καλύτερα μπορείτε!

Ιχθύες

Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μπορεί να γεμίζει από μηνύματα φίλων και συναδέλφων, καθώς ο πληροφοριοδότης Ερμής θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας από 27 Απριλίου έως 11 Μαΐου. Βρείτε τρόπο χειρισμού των επιτακτικών υποχρεώσεων ενώ κρατάτε τον απαραίτητο ελεύθερό χρόνο για εσάς: Έτσι θα αποφύγετε την ανούσια εξάντληση!

Στη συνέχεια, η φαντασία και η δημιουργικότητά σας σημειώσουν εκρηκτική αύξηση στις 29 Απριλίου! Η συναισθηματική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον πνευματώδη Ποσειδώνα από το ζώδιό σας. Θα επωφεληθείτε αν δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο νυχτερινό ραντεβού για εσάς και τον σύντροφό σας ή έναν πιθανό εραστή. Το να αφεθείτε στη στιγμή θα είναι εύκολο και ευχάριστο – και αξίζετε την ευκαιρία να κάνετε μια παύση από την πραγματικότητα!