Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε βοήθεια και ένα σωρό άνθρωποι θα τρέξουν στο πλευρό σας. Είναι ένα μέτρο αρετής των φίλων σας αλλά είναι και μέτρο της δικής σας δημοτικότητας. Είστε ροκ σταρ. Αλλά καθώς τα σχέδιά σας για παγκόσμια ειρήνη αρχίζουν να αποκτούν βάσεις, όλες οι μεταβλητές αλλάζουν. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται στα μέσα της εβδομάδας δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά θα πάρει τουλάχιστον μερικές ημέρες για να το λύσετε.

Στο μεταξύ, κοινωνικοποιηθείτε. Μια χαλαρή συζήτηση την Παρασκευή μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες ιδέες από ώρες βαθιάς σκέψης. Το Σάββατο είναι γεμάτο αυθορμητισμό και δράση, αλλά η Κυριακή είναι το είδος της ημέρας που θέλετε να την περάσετε όλη στο κρεβάτι.

Ταύρος

Μην θεωρείτε τις διαμάχες εξουσίας της Δευτέρας διαμάχες εξουσίας. Σκεφτείτε τες ως φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Εσείς και το άλλο άτομο βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά, τέτοια είναι η φύση του κόσμου. Είναι όμορφο, πραγματικά, το πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι. Μοιραστείτε αυτά που σας απασχολούν με τους φίλους σας στα μέσα της εβδομάδας, αλλά μην αφήσετε τις συζητήσεις γι’ αυτά να σας προκαλέσουν μεγαλύτερη ένταση.

Κάνετε τόσα πολλά στη ζωή σας τώρα και έχετε τόσους φίλους και, πραγματικά, έχετε όλον τον χρόνο που θέλετε. Μην βιαστείτε να κάνετε κάποια μεγάλη αγορά την Παρασκευή ή το Σάββατο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε την έρευνά σας.

Δίδυμοι

Η οπτική κάποιου άλλου για τον κόσμο χαλάει μια θεωρεία σας για τη ζωή στην αρχή της εβδομάδας. Ξαφνικά αναγνωρίζετε την αξία στο να μοιράζεστε τις ιδέες σας. Είστε πολύ επιρρεπείς στην επιρροή των άλλων αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι είστε δίπλα στους σωστούς ανθρώπους.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σάς βρίσκουν να ονειρεύεστε μια αλλαγή καριέρας. Ίσως είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό απ’ αυτό που κάνετε– και την Παρασκευή μερικοί στόχοι αρχίζουν και παίρνουν σχήμα. Οι φίλοι σας έχουν μερικές έξυπνες συμβουλές για σας το Σάββατο. Ζητήστε τη γνώμη τους. Περάστε την Κυριακή κάνοντας συζητήσεις για το μέλλον.

Καρκίνος

Είστε σε έναν πλανήτη και οι φίλοι σας σε άλλο –έτσι νιώθετε στην αρχή της εβδομάδας. Θα θέλατε να γράψετε τα συναισθήματά σας σε μια τεράστια γιγαντοοθόνη για να τα δουν όλοι. Αλλά οι συναισθηματικές αποκαλύψεις δεν το σωστό μονοπάτι τώρα, μια πιο διανοητική προσέγγιση θα σας πάει πολύ πιο μακριά.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μέρες ονειροπόλησης και περιπλάνησης, αλλά την Παρασκευή επικρατεί το χάος. Αν είναι δυνατόν, μην αφήσετε την βιασύνη όλων των άλλων να σας επηρεάσει πολύ. Πάρτε τον χρόνο σας. Θέστε τον δικό σας ρυθμό. Η Κυριακή είναι το πλοίο κι εσείς είστε οι καπετάνιοι.

Λέων

Ό,τι αγκαλιάζετε στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να νιώθει ότι πνίγεται (μεταφορικά, πάντα). Χαλαρώστε το κράτημά σας και δείτε πώς θα κυλήσουν μόνα τους τα πράγματα. Δείτε αν μια ιδέα θα προχωρήσει. Δείτε αν ένα φυτό θα ανθίσει. Και αν κάποιος θέλει να σας κάνει να σκεφτείτε τα χρήματα την Τετάρτη ή την Πέμπτη, μην τον αφήσετε… Έχετε σημαντικότερα πράγματα στο μυαλό σας από ευρώ.

Η τέχνη και η δημιουργικότητα έχουν έντονη παρουσία στο τέλος της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο τρομακτικά (αλλά υπέροχα) διδάγματα για τη ζωή. Την Κυριακή, δεν έχετε χρόνο για τα απόλυτα, σάς ενδιαφέρει η πολυπλοκότητα.

Παρθένος

Για λίγο καιρό σας είχε γίνει εμμονή η τελειότητα. Τώρα και μόνο η ιδέα της τελειότητας σάς φαίνεται βαρετή. Η Δευτέρα και η Τρίτη σάς βρίσκουν να πειραματίζεστε με τα πάντα. Την Τετάρτη, την στιγμή που θα ανοίξετε το στόμα σας για να κριτικάρετε κάποιον ή κάτι, θα αλλάζετε γνώμη τελείως. Την Πέμπτη, οι λεπτομέρειες που νομίζατε ότι έχετε τακτοποιήσει ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας.

Αυτό θα σας τρέλαινε κανονικά, αλλά αυτή την εβδομάδα σάς ευχαριστεί. Πάρτε τον χρόνο σας την Παρασκευή και το Σάββατο για να λύσετε ένα οικονομικό θέμα. Την Κυριακή, ταξιδέψτε.

Ζυγός

Ξυπνάτε τη Δευτέρα στα σύννεφα. Είστε χαρούμενοι. Είστε ενθουσιασμένοι. Αυτό σάς προκαλεί ο έρωτας. Και η Τρίτη είναι γεμάτη ομορφιά. Αλλά η πραγματικότητα φτάνει την Τετάρτη και πρέπει να γυρίσετε στη δουλειά. Όσο κι αν θέλετε να κάτσετε στο γραφείο σας και να ζωγραφίζετε αφηρημένοι ή να περάσετε τον χρόνο σας κάνοντας σχέδια για νέα πρότζεκτ, τα υπάρχοντα πρότζεκτ σας είναι πιο πιεστικά.

Η ολοκλήρωσή τους είναι σημαντική, ειδικά την Πέμπτη. Την Παρασκευή, όταν τελειώσετε με τη δουλειά, θα έχετε χρόνο να επικεντρωθείτε ξανά στον έρωτά σας. Δεν είναι κακή ιδέα μια ρομαντική απόδραση για το Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός

Μην αγοράσετε νέες μπογιές για το σαλόνι σας, μέχρι να συμβουλευτείτε τους ανθρώπους που μένουν μαζί σας. Μια διαμάχη στο σπίτι μπορεί να αποφευχθεί με λίγη προνοητικότητα. Εξάλλου, είστε σίγουροι ότι θέλετε να ξαναβάψετε το σαλόνι σας ή μήπως απλώς αντιπροσωπεύει την ανάγκη σας για μια μεγαλύτερη αλλαγή που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας; Η πραγματικότητα εναντίον του πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα στη ζωή σας είναι έντονο θέμα την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Αλλά την Παρασκευή δεν σκέφτεστε καθόλου τη ζωή σας. Πόσο εγωκεντρικό θα ήταν αυτό! Όταν τόσοι άλλοι έχουν πολύ χειρότερη μοίρα από τη δική σας! Ίσως είναι καιρός να γίνετε εθελοντές. Ψάξτε το αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τοξότης

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για να γνωρίσετε κάποιον άγνωστο. Είστε ιδιαίτερα δεκτικοί σε νέες ιδέες αυτή τη στιγμή. Μια συναρπαστική ανακάλυψη σας περιμένει την Τρίτη. Για την ακρίβεια, οι ανακαλύψεις αφθονούν αυτή την εβδομάδα. Η Τετάρτη δεν είναι γεμάτη σωματική δραστηριότητα, αλλά το μυαλό σας είναι σε υπερδιέγερση. Την Πέμπτη, κάποιος κάνει μια μεταφορά που ισχύει για τη ζωή σας και είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι γεμάτες έρωτα και διασκέδαση. Την Κυριακή, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Τσεκάρετε τα email σας. Καλέστε έναν παλιό φίλο. Βγείτε στο δρόμο και φωνάξτε ένα μήνυμα σε όποιον ακούει.

Αιγόκερως

Όσο κι αν θέλετε να βγάλετε λεφτά, αυτή τη στιγμή σας ενδιαφέρει περισσότερο να μην τα χάσετε –και γι’ αυτό καμία διαφήμιση για το πώς να γίνετε γρήγορα πλούσιοι δεν πρόκειται να σας φανεί ελκυστική τη Δευτέρα και η Τρίτη θα σας βρει εξίσου συντηρητικούς. Θα έχετε καλλιτεχνική έμπνευση την Τετάρτη και θα περάσετε ώρες σε δημιουργικές σκέψεις –ένας τέλειος τρόπος να περάσετε το απόγευμα.

Την Πέμπτη, ένας φίλος θα φέρει στην επιφάνεια την συμπονετική πλευρά σας. Και την Παρασκευή και το Σάββατο, η οικογένειά σας θα σας χρειαστεί. Αλλά την Κυριακή; Η Κυριακή είναι όλη δική σας. Μια μέρα γεμάτη φιλιά; Μια μέρα στο δάσος; Μια ακόμη ημέρα δημιουργικότητας; Είναι στο χέρι σας.

Υδροχόος

Κάποιος σάς ανάβει το λαμπάκι στην αρχή της εβδομάδας και η λάμψη σας φωτίζει όλο το δωμάτιο. Οι άλλοι επηρεάζονται σημαντικά από εσάς αυτές τις μέρες. Με την τόση δύναμη, όπως λένε, έρχεται και μεγάλη ευθύνη. Δράστε ως δύναμη του καλού στις ζωές των φίλων σας. Να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας, αλλά μην είστε γενναιόδωροι με τα χρήματά σας, καθώς τα χρήματα είναι μάλλον λίγα αυτόν τον καιρό.

Προς το τέλος της εβδομάδας κάνετε όλο και μεγαλύτερα σχέδια: Τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει ο κόσμος καλύτερος; Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για το κοινό καλό; Περάστε την Κυριακή δημιουργώντας εφαρμόσιμα σχέδια.

Ιχθύες

Είστε πρότυπο ανιδιοτέλειας στην αρχή της εβδομάδας. Αν κάποιος θέλει να δανειστεί το αυτοκίνητό σας για το απόγευμα, προτίθεστε να του το δανείσετε για όλη την εβδομάδα. Αυτό είναι καλό και ηθικό εκ μέρους σας, αλλά δεν έχετε κι εσείς δουλειές να κάνετε; Πάνω στη φούρια σας να βοηθήσετε τους άλλους, μην ξεχνάτε να βοηθάτε τον εαυτό σας.

Την Τετάρτη ή την Πέμπτη χαρίστε κάτι στον εαυτό σας ή τουλάχιστον κάντε κάτι που θα σας αναζωογονήσει και θα σας χαλαρώσει. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι πολύ παράξενες ημέρες –χωρίς σαφήνεια, αινιγματικές, ονειρικές– αλλά ένα υπέροχο γεύμα την Κυριακή θα σάς επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο.