Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια
Κριός

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου. Στις 4 Μαρτίου θα περάσει στον ενδέκατο Οίκο σας και θα ζητήσει να επιστρέψετε στο σχεδιασμό ενός ομαδικού έργου. Μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να επανασυνδεθείτε με συναδέλφους από το παρελθόν.

Έπειτα η καλλιτεχνική Αφροδίτη περνά από τον δεύτερο οίκο σας των χρημάτων. Από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, θα είστε πιο επικεντρωμένοι στην οικονομική σας ασφάλεια. Επίσης, θα έχετε την τάση να δίνετε λεφτά για πράγμα που αντικατοπτρίζουν την αίσθηση του εαυτού σας και φέρνουν απόλαυση στη ζωή σας.
Στις 8 Μαρτίου ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ζευγαρώνουν στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας: Μαζί εντείνουν τα όνειρα και τη διαίσθησή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την πνευματική ενέργεια για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Ταύρος

Ο Ερμής, που είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, θα περάσει στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας στις 4 Μαρτίου. Θα θελήσετε – και καλά θα κάνετε – να κοιτάξετε ξανά την ευρύτερη εικόνα όσον αφορά τα επαγγελματικά πρότζεκτ και τους στόχους σας. Η συζήτηση με προϊσταμένους και η μετατροπή των σχεδίων για να τα πετύχετε πιο εύκολα, είναι μια καλή κίνηση.

Έπειτα, δίνετε προτεραιότητα στην άνεση και την απόλαυση: Η ρομαντική Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου. Στις 8 Μαρτίου ζευγαρώνει με τον Ουρανό στο ζώδιό σας: Εντείνει την όρεξη σας για ενθουσιασμό και συναρπαστικά πράγματα σε θέματα καρδιάς. Πάρτε το ρίσκο!

Δίδυμοι

Στις 4 Μαρτίου θα δείτε την αξία στις μεθόδους που προάγουν τις ικανότητές σας. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, που είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, περνά στον ένατο οίκο σας της μάθησης. Ανανεώστε τις γνώσεις που αφορούν την καριέρα σας και θα τροφοδοτήσετε την ανάπτυξη και την πρόοδό σας τις επόμενες εβδομάδες.

Από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σας κάνει να εκτιμάτε περισσότερο τον χρόνο και τη φροντίδα που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας στις 8 Μαρτίου. Τώρα έχετε το πράσινο φως για να δείτε με μεγαλύτερη περιέργεια, φαντασία και καλλιτεχνική διάθεση τη δουλειά σας. Αυτά τα βαθιά συναισθήματα και τα υποσυνείδητα όνειρά σας, μπορούν να σας προσφέρουν έμπνευση για τα επαγγελματικά σας έργα.

Καρκίνος

Μην εκπλαγείτε αν αυξηθούν οι προσκλήσεις από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου: Η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Μπορεί συνήθως να προτιμάτε να χαλαρώνετε στο σπίτι, μόνοι ή με τους αγαπημένους σας. Αλλά τώρα καλά θα κάνετε να επιλέξετε τα κοινωνικά γεγονότα που θα σας ωφελήσουν.

Στις 5 Μαρτίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Αυξάνονται η διαίσθηση και η φαντασία σας. Μπορείτε να ονειρευτείτε και να ερευνήσετε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες που θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες. Την ίδια μέρα, η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και εντείνει τα συναισθήματά σας. Να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που δίνετε τη συμπόνια και την ευγένειά σας.

Λέων

Θα είναι πιο εύκολο να βρείτε κοινά με συναδέλφους και προϊσταμένους: Από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη περνά στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Πάρτε τα ηνία ή ζητήστε να κάνετε εσείς μια σημαντική παρουσίαση. Θα ανταμειφθείτε αν δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και την αυτοπεποίθησή σας τώρα.

Στις 8 Μαρτίου ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας είναι στον όγδοο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα κάνουν το έδαφος γόνιμο για όμορφες, ρομαντικές φαντασιώσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, θα απολαύσετε τη συζήτηση για το ποιες ανάγκες θα καλύψει η επόμενη σχέση σας.

Παρθένος

Καλά θα κάνετε να επανεκτιμήσετε μια υγιή συνήθεια ή την προσέγγισή σας στην ισορροπία ζωής – δουλειάς από τις 4 Μαρτίου. Ο Ερμής, που είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, περνά τότε στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν λειτουργήσει για σας στο παρελθόν και κάντε μικρές αλλαγές για καλύτερα αποτελέσματα.

Και από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Αυτή θα σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τα πιο ζεστά σας συναισθήματα με πιο τολμηρό τρόπο. Όσο βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας, τόσο πιο πολύ θα δυναμώσετε τους δεσμούς σας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη περνά στον όγδοο οίκο σας των κοινών πόρων και της σεξουαλικής οικειότητας, από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου: Τώρα μπορείτε να περιμένετε ευκαιρίες για να ανανεώσετε τα οικονομικά σας. Επίσης, είναι γόνιμη εποχή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή να ανοίξετε τον εαυτό σας σε μια βαθιά σύνδεση.

Την ίδια μέρα, ο Ερμής που είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, θα περάσει στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα και της αυτοέκφρασης. Θέλετε να επιστρέψετε σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ που σας παθιάζει; Θέλετε να επισκεφτείτε ξανά ένα αγαπημένο μέρος με το ταίρι σας; Αυτή η διέλευση σας υποστηρίζει. Και στις 8 Μαρτίου, ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα είναι στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας και της ρουτίνας. Μαζί δημιουργούν την τέλεια μέρα για να ακούσετε την καρδιά σας, για το πώς θα επιφέρετε ισορροπία στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Γενικά, προτιμάτε να περνάτε χρόνο με ένα άτομο τη φορά και όχι ανά παρέα. Αλλά τώρα θα δώσετε περισσότερη έμφαση στον χρόνο που αφιερώνετε στο ταίρι σας ή κάποιον πιθανό σύντροφο… Η ρομαντική Αφροδίτη περνά στον έβδομο οίκο σας, από τις 4 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου. Θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό να συνδεθείτε μέσω αισθησιακών και απλών απολαύσεων. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας βοηθήσει και για να ανανεώσετε το εισόδημά σας, μέσω συνεργατικής δουλειάς.

Ο Ερμής, που είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, θα περάσει στον τέταρτο Οίκο σας της οικογενειακής ζωής στις 4 Μαρτίου. Θα επανασυνδεθείτε με αγαπημένους που έχετε να δείτε καιρό. Επίσης, είναι καλό να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά θέματα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, με σκοπό να βρείτε ένα νέο μονοπάτι προς τα μπρος.

Τοξότης

Η σύνδεση με φίλους και συναδέλφους θα βοηθήσει να δείτε καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με τη δουλειά και τους στόχους που έχετε για την ευεξία σας: Η Αφροδίτη περνά στον έκτο οίκο σας, από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου. Τώρα θα είστε ακόμα πιο γοητευτικοί και ανοιχτοί. Αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα κάνει τους άλλους να υποστηρίξουν τα σχέδιά σας πιο εύκολα.

Στις 5 Μαρτίου, η συναισθηματική Σελήνη από τον όγδοο Οίκο σας σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον δεύτερο. Θα μιλάτε πιο ανοιχτά στο ταίρι σας, για οικονομικά θέματα που κρατούσατε για σας. Μείνετε στα γεγονότα, αντί να αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν. Θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την παραγωγικότητά σας.

Αιγόκερως

Στις 4 Μαρτίου, ο Ερμής που είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, περνά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Είναι πιθανό να φέρει σύγχυση και τεχνικά θεματάκια, που θα επηρεάσουν τη δουλειά σας. Βαθιές ανάσες και διαλείμματα είναι απαραίτητα, καθώς αυτό μπορεί να σας τρελάνει. Αλλά μπορεί να είναι και μια ευκαιρία, να επανεξετάσετε το πού αφιερώνετε το χρόνο και την ενέργειά σας. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι παίρνετε τις σωστές αποδόσεις για τις επενδύσεις σας.

Θα έχετε σημαντικές, συναισθηματικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με έναν καλό φίλο στις 5 Μαρτίου. Τότε η Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό θα ενισχύσει την αρμονική ενέργεια στους δεσμούς σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη περνά στον τέταρτο Οίκο σας της οικογενειακής ζωής, από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου. Θα δώσετε προτεραιότητα στο να ομορφύνετε το σπίτι σας και να καλλιεργήσετε τους δεσμούς σας. Ανοιχτείτε και βρείτε ήσυχες στιγμές για να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας – και θα νιώσετε πιο σταθεροί.

Επίσης στις 4 Μαρτίου, ο Ερμής που είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου, επιστρέφει στο ζώδιό σας. Θα σας κάνει να σκεφτείτε τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τους στόχους σας στους άλλους. Αν κάτι μοιάζει ξεπερασμένο, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το ανανεώσετε. Στις 8 Μαρτίου, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ζευγαρώνουν στον δεύτερο Οίκο σας της εισοδήματος. Μαζί σας ενθαρρύνουν να κάνετε μεγάλα όνειρα για τα επαγγελματικά σας.

Ιχθύες

Θα είστε ιδιαίτερα περίεργοι και θα σας ελκύουν διανοητικά διεγερτικές συζητήσεις με φίλους ή με το ταίρι σας: Από τις 4 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, η κοινωνική Αφροδίτη περνά στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Μοιραστείτε ιδέες, βρείτε κοινό έδαφος, εξερευνήστε τις διαφορές που προκαλούν έμπνευση – και θα μπορέσετε να δράσετε πιο καλά μαζί στο μέλλον.

Την ίδια μέρα, ο Ερμής – ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 16 Φεβρουαρίου – περνά στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα είστε πιο επικεντρωμένοι στις σκέψεις για τον εαυτό σας και στη διαίσθησή σας. Προσπαθήστε αυτή την περίοδο να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας και να κάνετε ανάλογα σχέδια. Και στις 8 Μαρτίου, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο ζώδιό σας. Μαζί ανεβάζουν την ένταση στις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας να αποδράσετε.