Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι και θα χρειάζεστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας στις 26 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής και σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Δείτε αν μπορείτε να αφήσετε προσωρινά τη δουλειά για να ξεκουραστείτε, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Η στιγμή κάνει θαύματα για την ενίσχυση των πιο στενών δεσμών σας.

Στις 30 Αυγούστου, όταν η νέα Σελήνη βρίσκεται στον έκτο οίκο σας της ευεξίας, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ερευνήσετε και να εφαρμόσετε νέους, απλούς, καθημερινούς τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν τα μέτρα φαίνονται μικρά, είναι βέβαιο ότι θα έχουν αποτέλεσμα που θα σας κάνει να νιώθετε πιο ζωτικοί, ισχυροί και ενεργοποιημένοι.

 Ταύρος

Στραφείτε στις δημιουργικές σας παρορμήσεις για να εκφραστείτε και συντονιστείτε με την ανάγκη να συνδεθείτε με το ταίρι σας στις 30 Αυγούστου. Τότε η νέα σελήνη πέφτει στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Είτε επιλέξετε να γράψετε ένα ποίημα είτε να σχεδιάσετε ένα συναρπαστικό ραντεβού, συντονιστείτε με την επιθυμία σας για διασκέδαση και ευχαρίστηση. Αυτό είναι το κλειδί αυτή τη στιγμή. Και θα θέσει έναν χαρούμενο νέο τόνο στη σχέση σας.

Την 1η Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι στον πέμπτο οίκο σας, ο οποίος επιβλέπει επίσης την καλλιτεχνική δουλειά. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε ένα επαγγελματικό έργο με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αν και αυτή η νέα προσέγγιση μπορεί να μοιάζει λίγο ακραία, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Λίγη αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει τρομερά.

Δίδυμοι

Μπορεί να σκέφτεστε το πώς θα μπορέσετε να προσαρμόσετε την εστίασή σας στη δουλειά για να αισθανθείτε πιο ευθυγραμμισμένοι με τους ευρύτερους στόχους σας στις 26 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της σταδιοδρομίας. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να σας επιτρέψει να επαναπροσδιορίσετε το τελικό σας παιχνίδι.

Στη συνέχεια, θα προβληματιστείτε για τις δραστηριότητες, τις συμπεριφορές και τις σχέσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της αίσθησης ασφάλειας γύρω στις 30 Αυγούστου. Τότε η νέα σελήνη θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Κοιτάξτε τα άσχημα του παρελθόντος και σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πώς θέλετε να εξελιχθούν από εδώ και πέρα οι πιο στενοί δεσμοί σας. Οι προθέσεις που μπορείτε να θέσετε θα είναι ένας απίστευτα ισχυρός τρόπος για να προχωρήσετε τώρα.

Καρκίνος

Μπορεί να χαθείτε φαντασία για ένα ταξίδι ή να επωφεληθείτε από μια ευκαιρία για να ακονίσετε τις ικανότητές σας στις 26 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Το ιδανικό σενάριο μπορεί να μην φαίνεται ρεαλιστικό… Καλά θα κάνετε να το γράψετε και να δείτε τα βήματα που θα πρέπει να κάνετε για να το υλοποιήσετε. Μπορεί να είναι πιο εφικτό απ’ όσο νομίζετε.

Ο Ερμής είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας από 29 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να ξεχειλίζετε από δημιουργικές, συγκεκριμένες ιδέες που θέλετε να μοιραστείτε με συναδέλφους και προϊστάμενους. Περιορίστε την εστίασή σας σε αυτά που σας τραβάνε πραγματικά και αισθανθείτε ολοκληρωμένοι καλλιτεχνικά. Από εκεί, θα είστε μαγνήτης για την επιτυχία.

 Λέων

Στις 28 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα είστε ιδιαίτερα ευθείς και εκφραστικοί με το ταίρι σας ή ένα πιθανό σύντροφο. Το να μοιράζεστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι ενδυναμωτικό και να βοηθήσει τη σύνδεσή σας να φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Αποκτήστε σαφή εικόνα για τον κύριο στόχο σας στα οικονομικά και τις καθημερινές ευθύνες στην εργασία γύρω στις 30 Αυγούστου. Τότε η νέα σελήνη βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Η δουλειά σας δεν αντανακλά τους ευρύτερους στόχους σας: Είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητές σας και να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο εξοικονομείτε ενέργεια και χρόνο. Μπορεί επίσης να εκπλαγείτε ευχάριστα από μια ευκαιρία που κάνει ακόμα πιο εύκολη την επιδίωξη των στόχων σας.

Παρθένος

Θα θελήσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας στις 26 Αυγούστου. Τότε η καλλιτεχνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα αποδειχθεί ικανοποιητικό τόσο σε πνευματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο ένα οδικό ταξίδι με φίλους ή η εγγραφή σας σε ένα διαδικτυακό μάθημα.

Γύρω στις 30 Αυγούστου, όταν η νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας, ο διαλογισμός, το γράψιμο ή η απόλαυση μιας άλλης πρακτικής αυτοφροντίδας που σας δίνει χώρο για σκέψη θα έρθει φυσικά. Δώσετε στον εαυτό σας τα εύσημα για τα επιτεύγματά σας και για τη μέχρι τώρα δουλειά που έχετε κάνει. Στη συνέχεια σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε παρακάτω. Η στιγμή είναι ιδανική για να οραματιστείτε έναν τολμηρό στόχο. Τελειοποιήσετε το σχέδιο που θα σας φτάσει στο τέρμα.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παρακινημένοι να αφήσετε τη φαντασία σας να ξεφύγει στις 26 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη στιγμή γράφοντας τις πιο τρελές ιδέες σας. Μπορεί να μην είναι όσο τρελές νομίζετε και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματική νίκη.

Αφήστε τα σχέδια και συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας στις 30 Αυγούστου. Η νέα Σελήνη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Είναι πιθανό να χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να λαχταράτε σόλο χρόνο για να ξεκουραστείτε, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να επανεκτιμήσετε την προσέγγιση στους στόχους σας. Αυτό που θα ανακαλύψετε τώρα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να χαράξετε μια νέα στρατηγική που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Σκορπιός

Ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει μέσα από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης από τις 29 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, θα δουλεύετε για τις φιλοδοξίες σας μαζί με συναδέλφους και φίλους. Θέλατε να πετύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο άσκησης είτε μια επιχειρηματική συμφωνία, η συνεργασία και η ομαδική δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε τις προσπάθειές σας στο επόμενο επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Την 1η Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης συλλογής πληροφοριών σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Καθιστώντας τον χρόνο ιδανικό για εκπλήξεις που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με το ταίρι σας ή έναν αγαπητό φίλο. Η ικανότητά σας να παραμένετε ανοιχτόμυαλοι για το τι φτάνει μπορεί να σας διευκολύνει να αγκαλιάσετε τις συναρπαστικές αλλαγές της στιγμής. Ανακαλύψεις που σας ανοίγουν τα μάτια μπορούν να κάνουν την καρδιά σας να τρέχει τώρα!

Τοξότης

Μια ζεστή βραδιά στο σπίτι μπορεί να αποδειχθεί ατμοσφαιρική και ρομαντική στις 26 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον μυστικιστή Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού. Μπορεί να θέλετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σας ή να μοιραστείτε μια φαντασίωση που δεν έχετε αποκαλύψει ποτέ. Η ονειρική αυτή στιγμή σας κάνει να νιώθετε ότι συνδέεστε με έναν άνετο, μοιραίο τρόπο.

Στις 30 Αυγούστου, όταν η νέα Σελήνη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σας, κάντε ένα βήμα πίσω από την καθημερινή σας δουλειά και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να επιτύχετε επαγγελματικά. Ξεκαθαρίστε το μονοπάτι –παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ο οραματισμός των λεπτομερειών θα το κάνει απτό.

 Αιγόκερως

Η βελτίωση των ικανοτήτων σας είναι ακόμα πιο ελκυστική απ’ ό,τι συνήθως για εσάς. Ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά μέσα από τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης από τις 29 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να βρεθείτε να μιλάτε με ομοϊδεάτες επαγγελματίες για μαθήματα, συνέδρια ή άλλες εμπειρίες που τους βοήθησαν να φέρουν την καριέρα τους στο επόμενο επίπεδο. Η σύνδεση με μέντορες και πρώην προϊσταμένους μπορεί να αποδειχθεί βοηθητική. Μόλις έχετε όλες τις πληροφορίες, μπορείτε να προχωρήσετε με ένα σχέδιο που σας ικανοποιεί.

Στις 30 Αυγούστου, όταν η νέα Σελήνη είναι επίσης στον ένατο οίκο σας, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι και ανυπόμονοι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας κάνοντας ένα ταξίδι ή ακόμα και διαβάζοντας κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Σκεφτείτε καλά τι θα ικανοποιήσει πραγματικά αυτή την παρόρμηση και έπειτα κάντε το!

Υδροχόος

Στις 26 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Καθιστά τον χρόνο ιδανικό για να σκεφτείτε τους τρόπους που θα μπορούσαν να μεγιστοποιήσουν την ισορροπία εργασίας – ζωής σας, θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε καλύτερα το μυαλό και το σώμα και θα σας ενισχύσουν χρηματικά. Ο συντονισμός στη διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρώσετε μικρά, ενεργά βήματα που θα κάνουν το αποτέλεσμα να μοιάζει εύκολα επιτεύξιμο.

Στη συνέχεια, θα επιθυμείτε ακόμη βαθύτερη σύνδεση με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο γύρω στις 30 Αυγούστου. Τότε η νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Αγκαλιάστε τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας και στη συνέχεια ανοιχτείτε. Γνωρίζοντας αυτό που θέλετε και γιατί, εκφράστε το στο ταίρι σας: Θα φέρει στη σχέση σας μεγαλύτερη οικειότητα και αυτογνωσία.

Ιχθύες

Τα καλλιτεχνικά σας ένστικτα είναι πιο έντονα στις 26 Αυγούστου: Η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας και της διασκέδασης σχηματίζει τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στις ονειροπολήσεις για την επαγγελματική πορεία σας. Ελάτε σε επαφή με αυτό το μέρος του εαυτού σας και εντοπίστε τι σας οδηγεί να αισθάνεστε ενεργοποιημένοι.

Ίσως να έχετε πιο ενεργητικές, διανοητικά διεγερτικές συνομιλίες με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά μέσω του έβδομου οίκου σας των σχέσεων από 29 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου. Μοιραστείτε αυτά που σας παθιάζουν, τα ισχυρά σας σημεία και τα ατομικά σας συμφέροντα. Έτσι αυξάνετε τη δική σας αυτογνωσία και την κοινή σύνδεση. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη διέλευση, δίνοντας προτεραιότητα σε δραστηριότητες που μπορούν να τροφοδοτήσουν τις συζητήσεις σας, όπως μια εκδήλωση τέχνης ή ένα θεατρικό έργο.