Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα είστε έτοιμοι να θέσετε τους τροχούς σε κίνηση για τους μεγαλύτερους στόχους σας μετά τις 11 Αυγούστου. Ο τυχερός Δίας τερματίζει τον τετράμηνο ανάδρομο κύκλο του και κινείται προς τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Ο επεκτατικός πλανήτης θα σας βοηθήσει να τροφοδοτήσετε τα πιο τρελά όνειρά σας, είτε είναι να ταξιδέψετε με φίλους είτε η ανώτερη εκπαίδευση είτε να φύγετε μόνοι.

Από τις 11 έως τις 29 Αυγούστου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά από τον πέμπτο οίκο σας της διασκέδασης και του ρομαντισμού. Εμπλουτίζει τις συζητήσεις σας με έναν ελαφρύ, πνευματικό, σέξι τόνο. Θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και εγκάρδιοι στα συναισθήματα που εκφράζετε στο ταίρι σας ή σε έναν πιθανό σύντροφο. Κάντε το– θα θέσετε τα θεμέλια για μια ακόμη περισσότερη χημεία και διανοητικά διεγερτική σύνδεση.

Ταύρος

Στις 11 Αυγούστου ο Ουρανός ξεκινά την αναδρομή του μέσα από το ζώδιό σας για τους επόμενους πέντε μήνες. Καθιστά αυτή την περίοδο ιδανική για να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο είχατε τη δυνατότητα να αλλάξετε και να πετάξετε περιττά έργα, θέσεις εργασίας και ακόμη και σχέσεις έξω από τη ζωή σας. Καλά θα κάνετε να δώσετε προτεραιότητα σε πρακτικές όπως το γράψιμο και ο διαλογισμός ή οποιαδήποτε άλλη πρακτική αυτοφροντίδας. Το να έρθετε σε επαφή με τη διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε άλλους τομείς της ζωής που απαιτούν τακτοποίηση και αλλαγή.

Κι ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει μέσα από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, μπορεί να θελήσετε να κάνετε πιο συναισθηματικές, βαθιές συζητήσεις με τους αγαπημένους σας. Μπορεί επίσης να συνεχίζετε μια συνομιλία με έναν αγαπημένο σας που ξεκινήσατε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο πριν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος. Η διατήρηση της επαφής ενισχύει αυτούς τους στενούς δεσμούς.

 Δίδυμοι

Μπορεί να δυσκολευτείτε να εκφράσετε στη δουλειά σας με λόγια μια καλλιτεχνική ιδέα στις 6 Αυγούστου. Τότε η Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε πίεση από προϊσταμένους που δεν θεωρούν την πρότασή σας ρεαλιστική. Περιμένετε μέχρι να κάτσει η σκόνη και η κακή επικοινωνία να είναι μικρότερη πιθανότητα και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να απολαύσετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Και στις 7 Αυγούστου θα αισθανθείτε αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις, σίγουροι και χαρούμενοι, χάρη στον σίγουρο Ήλιο στη ζώνη της επικοινωνίας σας που εναρμονίζεται με τον τυχερό Δία στη ζώνη των σχέσεων σας. Ο συνεργάτης σας ή ένα πιθανό ταίρι θα λάβει σίγουρα αυτή την ενέργεια, καθώς θα είστε πολύ εξωστρεφείς και ερωτικοί. Εκμεταλλευτείτε το βγαίνοντας έξω και απολαμβάνοντας την παρέα φίλων ή αγαπημένων σας!

Καρκίνος

Στις 6 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει τετράγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας. Τα αληθινά σας συναισθήματα θα παρεξηγούνται εύκολα από τους αγαπημένους σας. Θα πρέπει να είστε πολύ διπλωματικοί όταν εκφράζεστε. Αλλά ακόμα και έτσι, ίσως χρειαστεί να αφήσετε τυχόν συζητήσεις για τώρα μέχρι να περάσει αυτή η ενέργεια.

Στις 11 Αυγούστου, ο τυχερός Δίας τερματίζει την τετράμηνη αναδρομή του στον έκτο οίκο σας της υγείας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες σχετικά με το πρόγραμμα για την ευεξία σας. Μπορεί να θέλετε να γραφτείτε στο γυμναστήριο είτε να δεσμευθείτε σε μια πιο καθαρή διατροφή, έχετε το πράσινο φως να κάνετε μεγάλα και τολμηρά όνειρα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να πετύχετε εάν ακολουθήσετε το όραμά σας ένα βήμα κάθε φορά.

 Λέων

Στις 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη που προσανατολίζεται στις σχέσεις, είναι στο ζώδιό σας. Σχηματίζει μια εναρμονισμένη γωνία με τον τυχερό Δία στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Προσφέρει μία από τις πιο ρομαντικές μέρες του χρόνου για εσάς. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι: Η ενέργεια αυτή θα τροφοδοτήσει την ικανότητά σας να κάνετε πραγματικότητα τους μεγάλους κοινούς στόχους σας και να απολαύσετε την αγάπη σας. Εάν είστε ελεύθεροι: Εκθέτοντας τον εαυτό σας, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει να νιώθετε ότι είναι η αδελφή ψυχή σας. Προετοιμαστείτε για πυροτεχνήματα!

Στη συνέχεια, από τις 11 έως τις 29 Αυγούστου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά από το ζώδιό σας. Κάνει αυτή τη φάση ιδανική για να μετατρέψετε τις πιο φανταστικές και φιλόδοξες ιδέες σας σε συγκεκριμένα σχέδια δράσης. Μην διστάσετε να καλέσετε αυτή τη συνάντηση με προϊσταμένους ή να δώσετε σε όλους την παρουσίασή σας. Θα φτάσετε στα ύψη!

Παρθένος

Μπορεί να φοβάστε ότι βρίσκεστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος με τους συναδέλφους σας στις 6 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος συγκρούεται με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Είναι γεγονός ότι η σύγχυση και οι θολές σκέψεις κυριαρχούν προς το παρόν, παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας. Μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε παύση σε ένα ομαδικό έργο.

Θα νιώσετε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τη διαίσθησή σας και θα λαχταράτε χρόνο με τους αγαπημένους σας 7 Αυγούστου. Τότε ο Ήλιος στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας σχηματίζει μια εναρμονισμένη γωνία με τον επεκτατικό Δία στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ζεστές, ειλικρινείς συζητήσεις και εμπειρίες μπορούν να προωθήσουν ένα αίσθημα εγγύτητας, ενώ ταυτόχρονα θα λάβετε μια ώθηση αυτογνωσίας σε σχέση με τις ανάγκες σας μέσα στους πιο στενούς δεσμούς σας.

Ζυγός

Δεν θέλετε τίποτα περισσότερο από το να απολαύσετε γλυκό και χαλαρωτικό χρόνο με αγαπημένους σας; Ίσως χρειαστεί να κάνετε δουλειά στις 5 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, συγκρούεται με τον Κρόνο στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να προκαλέσει λίγη θλίψη και αρνητικές σκέψεις, αλλά υπομονή γιατί έρχονται πιο ισορροπημένες μέρες!

Στις 8 Αυγούστου, η προσανατολισμένη στη σχέση Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θέτουν μαζί το σκηνικό για κοινωνικοποίηση και πνευματική διασκέδαση με τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής σας. Εάν θέλατε να προσκαλέσετε κόσμο στο σπίτι σας ή να προγραμματίσετε μια ομαδική εκδρομή, αυτή είναι μια όμορφη μέρα για να το κάνετε!

Σκορπιός

Το να εκθέσετε τον εαυτό σας στη δουλειά σας έρχεται φυσικά και μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικά αποτελέσματα στις 7 Αυγούστου. Τότε ο ήλιος στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον δεύτερο οίκο σας εισοδήματος. Είτε περιμένατε να προτείνετε ένα μεγάλο έργο ή να μιλήσετε για αύξηση ή προαγωγή, μια κίνηση τώρα μπορεί να οδηγήσει σε αναγνώριση, ανταμοιβή ή να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Στις 11 Αυγούστου, ο επαναστατικός Ουρανός ξεκινάει την αναδρομή του στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Καθιστά τους επόμενους πέντε μήνες ιδανικούς για να σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στις σχέσεις σας. Εάν ένα συγκεκριμένο μοτίβο ή θέμα δεν σας εξυπηρετεί πια, θα βρείτε έναν τρόπο να κάνετε μια ισχυρή αλλαγή.

Τοξότης

Μπορεί να απογοητευτείτε από την έλλειψη ισορροπίας εργασίας – ζωής στις 5 Αυγούστου: Η συναισθηματική Σελήνη στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, συγκρούεται με τον Κρόνο στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Κάντε όσο καλύτερα μπορείτε τη δουλειά σας και έπειτα, μπορείτε να γυρίσετε τον διακόπτη στον χρόνο για διασκέδαση.

Η όρεξή σας για εμπειρίες που ανοίγουν τα μάτια θα είναι έντονη στις 7 Αυγούστου. Τότε ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας. Ενδώστε στην επιθυμία σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο ταίρι σας ή σε έναν πιθανό εραστή, βγείτε στο δρόμο για μια αυτοσχέδια απόδραση για το Σαββατοκύριακο ή αναλάβετε ένα τεράστιο έργο που απαιτεί εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Ακόμη και η πιο τρελή σας φαντασίωση μπορεί να γίνει πραγματικότητα τώρα.

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από την πολλή δουλειά για πολύ καιρό στις 5 Αυγούστου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας συγκρούεται με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Τα συναισθήματα της δυσαρέσκειας και της απογοήτευσης μπορεί να γίνουν συντριπτικά, αλλά καλύτερα να εστιάσετε στο πώς μπορείτε να εξορθολογήσετε τις προσπάθειές σας και να ορίσετε όρια.

Στις 8 Αυγούστου, η ρομαντική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυξάνει την επιθυμία σας για βαθιά σωματική και συναισθηματική σύνδεση. Θέλετε να ερωτευτείτε τώρα και το αξίζετε απόλυτα. Η εκδήλωση των επιθυμιών σας είναι το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση των αναγκών σας.

Υδροχόος

Στις 8 Αυγούστου θα νιώθετε σίγουροι και χαρούμενοι για τις πιο στενές σχέσεις σας: Από την ερωτική σχέση σας μέχρι τις στενότερους πλατωνικούς δεσμούς σας. Τότε η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Η διάθεση θέτει τη σκηνή για να μοιραστείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους σας. Τα σχόλιά τους σας εμπνέουν να προχωρήσετε, ενώ η υποστήριξή τους σας κάνει να νιώθετε την αγάπη τους.

Στις 10 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης συγκρούεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Καθιστά δύσκολο για σας να καθορίσετε συγκεκριμένα γεγονότα και αριθμούς ενώ αντιμετωπίζετε ένα ομαδικό έργο. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε να περάσει αυτό το συγκεχυμένο κύμα ενέργειας προτού οριστικοποιήσετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες.

Ιχθύες

Περιμένατε να κάνετε μια προσαρμογή στο πρόγραμμά σας ή να κάνετε αίτηση για μια νέα συναρπαστική ευκαιρία; Πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα στις 7 Αυγούστου. Τότε ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Μπορείτε να υλοποιήσετε ακόμα και τον πιο τολμηρό στόχο σας με ευκολία, χάρη στον επιπλέον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση που θα έχετε τώρα.

Στις 10 Αυγούστου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας συγκρούεται με το ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να συνδεθείτε με έναν προϊστάμενο ή να ανησυχήσετε για τα δράματα στη δουλειά που μπορεί να συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η λογική σκέψη είναι θολή τώρα, έτσι η υπομονή είναι ότι καλύτερο έχετε.