Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι προετοιμασίες έχουν γίνει. Τα τηγάνια έχουν λαδωθεί. Ο φούρνος προθερμαίνεται. Ήρθε η ώρα να κάνετε το κομμάτι σας. Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια όταν δυσκολέψει η κατάσταση, αλλά μερικοί λατρεύουν να δίνουν βοήθεια. Ό,τι κι αν συμβεί την Τρίτη, κρατήστε καθαρό το μυαλό σας. Μείνετε γειωμένοι.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η επιμονή σας ανταμείβεται πλουσιοπάροχα: Κάποιος μπορεί ακόμη και να καρφιτσώσει την μπλε κορδέλα στο πέτο σας. Μπορεί να πέσει την Παρασκευή, καθώς το τέλος της εβδομάδας θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις. Μην ανησυχείτε, είναι μικρές σε σχέση με τις επιτυχίες σας. Την Κυριακή, είστε αστέρια.

Ταύρος

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να είσαι δέντρο; Να είσαι τόσο προσγειωμένος, υγιής και ψηλός; Θα έχετε μια ένδειξη αυτού του συναισθήματος τη Δευτέρα και την Τρίτη. Οι άνθρωποι θα θέλουν να κάθονται κοντά σας. Θα σας κοιτούν με δέος.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη κάποιος μπορεί να σας κοιτάξει με κάτι άλλο από δέος: Μπορεί να νιώθετε ότι σας πλησιάζει με κλαδευτήρι. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά με αξιοπρέπεια και μην τον αφήσετε να σας επηρεάσει. Την Παρασκευή, ο κόσμος θα διορθωθεί ξανά. Περάστε το Σάββατο και την Κυριακή με άνετη παρέα αγαπημένων ανθρώπων.

Δίδυμοι

Η εύρεση της απάντησης σε μια ερώτηση που έχετε τη Δευτέρα, απαιτεί κάποια έρευνα. Περνάτε την ημέρα (και την Τρίτη, επίσης) συλλέγοντας ενδείξεις και ψάχνοντας για δακτυλικά αποτυπώματα – μεταφορικά, σαφώς. Προσπαθείτε να ξεθάψετε την αλήθεια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη επηρεάζεστε έντονα από τις θεωρίες και την οπτική των άλλων.

Μια συζήτηση σχετικά με τις απόψεις κάποιου, έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι σας βοηθά να ξεθάψετε πολλά γεγονότα. Η Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν παράδοξα: Όσο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα, τόσες περισσότερες ερωτήσεις έχετε – ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον σας.

Καρκίνος

Αυτό το θέμα που κάνει τα πάντα αμήχανα; Ίσως πρέπει να το αντιμετωπίσετε, επειδή έχει αρχίσει να γίνεται απαιτητικό. Σας αποσπά την προσοχή. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, η άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων είναι η σωστή κατεύθυνση. Τι έχετε για να ντρέπεστε; Την Τετάρτη και την Πέμπτη, είστε γεμάτοι από νεοαποκτηθείσα αυτοπεποίθηση… Αλλά η πρόκληση είναι να κάνετε τους πάντες γύρω σας να αντιμετωπίσουν άμεσα τα προβλήματα, όπως κι εσείς.

Προσπαθήστε να τους κάνετε να εμπλακούν αντί να μένουν απομονωμένοι και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Μέχρι την Παρασκευή, έχετε κουραστεί με τους άλλους και ίσως θέλετε να τελειώσετε την εβδομάδα σας με πίτσα και ταινία. Αλλά η Κυριακή είναι επεισοδιακή.

Λέων

Έχετε αρκετό σεβασμό στον εαυτό σας, για να κρατηθείτε μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως αλαζονεία, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε: Και πού είναι το κακό με το να έχεις στάνταρ; Ακούστε τις συμβουλές τους, ευχαριστήστε τους για την αγάπη τους και στη συνέχεια κάντε ό,τι πιστεύετε ότι είναι σωστό.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ανοίγεστε στην ιδέα της ευελιξίας. Αλλά τα μη διαπραγματεύσιμα θέματά σας είναι ακόμα μη διαπραγματεύσιμα. Στο τέλος της εβδομάδας (ειδικά την Παρασκευή), επικεντρώνεστε στην έρευνα. Μάθετε περισσότερα για αυτό το άτομο. Μην αποφασίσετε μέχρι να είστε σίγουροι για τα γεγονότα. Ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ μπαίνει στη θέση του την Κυριακή.

Παρθένος

Έχετε ένα οπλοστάσιο εργαλείων, αλλά η δημιουργικότητά σας είναι το πιο χρήσιμο στην αρχή της εβδομάδας. Τα πρόσφατα έργα σας προσελκύουν προσοχή – καλή προσοχή. Και αν είστε ελεύθεροι, ίσως να μην είστε για πολύ. Είστε επίσης φιλόδοξοι και σε άλλες σφαίρες. Στα μέσα της εβδομάδας, ο τρόπος που κάνετε κάποια πράγματα αρχίζει να φαίνεται τόσο αναποτελεσματικός όσο και βαρετός. Μια νέα μέθοδος προσέγγισης της συνήθους ρουτίνας απαιτείται.

Την Παρασκευή αντισταθείτε στον πειρασμό να είστε επικριτικοί με έναν καλό φίλο, βρείτε έναν τρόπο να είστε υποστηρικτικοί. Στη συνέχεια, την Κυριακή, όταν κάποιος άλλος είναι επικριτικός μαζί σας, αγνοείστε το. Μέσα σας ξέρετε τι είναι τι.

Ζυγός

Τι είναι αυτή την αίσθηση ανισορροπίας; Γιατί είναι τόσο περίεργη η ζωή στο σπίτι; Αρκεί να σας προκαλέσει ίλιγγο. Σας κάνει επίσης λίγο συναισθηματικούς. Την Τρίτη, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο παρόν, το μυαλό σας κατοικεί στο παρελθόν. Υπάρχει μόνο μία λύση: έρωτας. Χρειάζεται κάτι φλογερό για να σας αποσπάσει την προσοχή, για να σας φέρει στο τώρα.

Ευτυχώς, ο έρωτας έχει έντονη παρουσία την Τετάρτη και την Πέμπτη και η ομορφιά, η καθημερινή ομορφιά, παίζει σημαντικό ρόλο και την Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο ξεκινά λίγο τρελά: Το Σάββατο είναι χάος αλλά τελειώνει με φιλιά (γλυκιά, γλυκιά Κυριακή).

Σκορπιός

Μην αποθαρρύνεστε. Μην τους αφήσετε να σας πουν ότι είναι αδύνατον. Δεν είναι αδύνατον. Όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας, ακόμα και πιάνα να πέφτουν από τον ουρανό, δεν μπορούν να μπουν στο δρόμο σας. Ωστόσο, την Τρίτη κάνετε μια άσκηση στη σεμνότητα… Και αναγνωρίστε ότι η Τετάρτη, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλατε, είναι απλώς ένα εμπόδιο στο δρόμο προς την μεγαλοπρέπεια.

Μερικές φορές τα πράγματα στο σπίτι δεν πάνε καλά. Δεν έγινε και τίποτα. Οι συγκρουόμενες ιδέες την Πέμπτη, οδηγούν σε μια πιο περίπλοκη οπτική για ένα πρόβλημα. Ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο είναι γεμάτες καινοτομία. Η Κυριακή είναι στο χέρι σας.

Τοξότης

Ενδιαφέρεστε για την τέχνη και τη μουσική τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αλλά είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στη διατήρηση των χρημάτων μέσα στο πορτοφόλι σας. Η μουσική και η τέχνη μπορούν να επιβαρύνουν τη ροή χρημάτων, δυστυχώς. Βρείτε έναν τρόπο να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά και θα είστε χαρούμενοι.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο τρόπος για να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά, είναι να ξεκινήσετε συζητήσεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Οι ιστορίες που λένε! Τα πράγματα που μαθαίνετε! Περνάτε την Παρασκευή ταξινομώντας τις σκέψεις σας και αφήνοντας τον εγκέφαλό σας να επεκταθεί σαν σφουγγαράκι. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι διασκεδαστικές με έναν νεανικό, χαζό τρόπο.

 Αιγόκερως

Πώς και είστε τόσο τυχεροί, δεν θα μάθετε ποτέ. Τουλάχιστον δεν θα το πείτε ποτέ, γιατί είστε σεμνοί. Η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει με το πόσο σκληρά δουλεύετε. Η Δευτέρα και η Τρίτη χαρακτηρίζονται από τις επευφημίες των άλλων για εσάς. Η υποστήριξή τους σας δίνει πολλή ενέργεια. Και αυτή η ενέργεια με τη σειρά της, σας εμπνέει να αλλάξετε την προσέγγισή σας στη δουλειά ή το σχολείο την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ξαφνικά είστε οι εξυπνότεροι. Οι πιο αστείοι. Είστε αυτοί που όλοι θέλουν να τους μοιάσουν. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας προς όφελός σας την Παρασκευή και το Σάββατο. Έπειτα, την Κυριακή, καταρρεύστε στον καναπέ σας μετά από μια καλή εβδομάδα.

 Υδροχόος

Τα κίνητρα των ανθρώπων δεν είναι πάντα εμφανή. Ο κόσμος προχωρά με μυστηριώδεις τρόπους. Δεν ξέρετε γιατί τα πράγματα συμβαίνουν με αυτό τον τρόπο τη Δευτέρα και την Τρίτη… Αλλά το γεγονός ότι σκέφτεστε τέτοιες ερωτήσεις, σας φέρνει στο μπροστινό μέρος της αγέλης. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι γεμάτες έμπνευση.

Ο ενθουσιασμός που αποκτάτε από μια μικρή ανακάλυψη, σας κάνει να λαχταράτε ακόμα πιο σπουδαίες ανακαλύψεις και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός. Την Παρασκευή και το Σάββατο, αναλύετε διαρκώς τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Η Κυριακή είναι απόλυτα ηλεκτρική.

Ιχθύες

Η ομάδα χρειάζεται ηγέτη – αυτό είναι προφανές. Και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Συνειδητοποιείτε ότι η ομάδα χρειάζεται πολλά πράγματα, κάτι που κάθε αληθινός ηγέτης θα αναγνώριζε. Υπάρχουν επίσης κι άλλοι λόγοι, για τους οποίους είστε το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά. Επιφυλακτικά, συμφωνείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θέλετε να βοηθήσετε όποιον μπορείτε. Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο.

Αλλά είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε ολόκληρο τον κόσμο: Ίσως πρέπει να μειώσετε λίγο τις φιλοδοξίες σας και να εστιάσετε στο να κάνετε μερικά μικρά πράγματα καλά. Την Παρασκευή και το Σάββατο δοκιμάζετε νέα πράγματα, μιλάτε για ιδέες και κάνετε τηλεφωνήματα. Η Κυριακή προσφέρει συναρπαστικές προκλήσεις.