Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι πινακίδες στους δρόμους μοιάζουν να είναι ανάποδα τη Δευτέρα και όσο κι αν θέλετε να κάνετε δουλειά, δεν ξέρετε καν πού βρίσκεστε. Μην απελπίζεστε, απλώς επικεντρωθείτε στους άλλους. Μέχρι την Τετάρτη οι πινακίδες θα είναι και πάλι κανονικά και η αίσθηση τάξης, όπως και δυνατοτήτων, θα επανέρθει.

Η Πέμπτη φέρνει τη μία περιπέτεια μετά την άλλη. Η Παρασκευή βάζει μερικά εμπόδια στη μορφή μικρών λόφων στο δρόμο σας… Αλλά στην πραγματικότητα βρίσκετε αυτά τα πάνω-κάτω χαλαρωτικά. Οι κυματισμοί της γης είναι όμορφοι. Την Κυριακή, αυτό που σας φαίνεται όμορφο είναι το χαμόγελο κάποιου.

Ταύρος

Τα όνειρα για το μέλλον σας καταναλώνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Όχι μόνο αυτά για τους ιπτάμενους δίσκους και τη τεχνολογία τηλεμεταφοράς… Αλλά και αυτά για το πώς θα είστε στο μέλλον, τι δουλειά θα κάνετε, με ποιον θα περνάτε τη ζωή σας. Ίσως θέλετε να τα συζητήσετε όλα αυτά με έναν φίλο.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο σωστός ρυθμός θα είναι το θέμα. Μήπως τρέχετε πολύ γρήγορα ή όχι αρκετά γρήγορα; Όμως, η Παρασκευή σας βρίσκει να ψάχνετε μια σημαντική σύνδεση. Το μέλλον ξαφνικά δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο το παρόν. Τα ψώνια έχουν έντονη παρουσία το σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

Απ’ τη μία, είστε απογοητευμένοι με την καριέρα σας και ονειρεύεστε μια αλλαγή. Απ’ την άλλη, όλα είναι πολύ θολά τη Δευτέρα και την Τρίτη για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας μια άλλη μέρα, όταν θα μπορείτε να τα εκφράσετε καλύτερα. Για παράδειγμα την Τετάρτη, όταν περιτριγυρίζεστε από φίλους που θα ήθελαν να σας δώσουν συμβουλές.

Και η Πέμπτη είναι καταπληκτική ημέρα, αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο χρειάζονται περισσότερη εστίαση από εσάς. Μπορείτε να κάνετε χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα και αυτή είναι σπάνια δεξιότητα. Ένα φλερτ την Κυριακή σας κάνει να νιώθετε σαν μπαλόνι που θα σκάσει.

Καρκίνος

Αφήστε την έκπληξη της Δευτέρα και της Τρίτης να σας ευχαριστήσει. Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε τον εαυτό σας, είναι να τον βάλετε σε νέες καταστάσεις και να δείτε πώς θα ανταποκριθεί. Δεν είναι περίεργο που στο μυαλό σας είναι η φιλοσοφία.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι γιορτινές ημέρες, αν και πολύ πιο συναισθηματικές. Μην μιλάτε πριν σκεφτείτε και μην παίρνετε τίποτα προσωπικά, αν μπορείτε. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μαγνητικές: Θα έχετε την ευκαιρία να γοητεύσετε τους πάντες, πιθανώς σε ένα πάρτι ή δείπνο. Την Κυριακή έχετε πολλά να κάνετε.

Λέων

Μερικές φορές, οι φωτογραφίες των προϊόντων από το διαδίκτυο είναι παραπλανητικές. Κάντε λίγη έρευνα, ακόμα περισσότερη διαδικτυακή έρευνα πριν βάλετε τον αριθμό της κάρτας σας. Η Τρίτη δίνει ακόμα περισσότερες αποδείξεις, ότι τα νέα πράγματα δεν μπορούν να λύσουν ορισμένα προβλήματα.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι τόσο γεμάτες γνώσεις, που σας κάνουν να νιώθετε λες και επιστρέψατε στο σχολείο. Ακόμα και τα δέντρα μοιάζουν να έχουν κάτι να σας διδάξουν. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η έρευνά σας για απαντήσεις σε σχέση με την καριέρα σας δεν αποδίδει. Αλλά το απόγευμα της Κυριακής που το περνάτε με φίλους, βάζει τα πάντα σε προοπτική.

Παρθένος

Για να περάσετε από τις σωρούς χαρτιά που υπάρχουν από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρά σας, χρειάζεστε βάρκα. Η οργάνωση της ζωής σας τη Δευτέρα και την Τρίτη, σας χαρίζει παρηγοριά αλλά σας κάνει να προσέξετε και πόσο ανοργάνωτοι είναι οι άλλοι. Μην νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε και των άλλων τα γραφεία – αφήστε τα ανοργάνωτα. Είναι τόσο σημαντικό;

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θέλετε να αφιερώσετε την ενέργειά σας μόνο σε αυτά που έχουν σημασία. Αυτό το σαββατοκύριακο, αυτό που έχει σημασία για εσάς είναι η συμβατότητα. Έχετε ραντεβού με έναν φίλο σας. Περιμένετε μια βαθιά συζήτηση.

Ζυγός

Εσείς και το ταίρι σας μοιάζετε σχεδόν με κόλπο στο τσίρκο. Έχετε απίστευτη χημεία. Η δυαδικότητα είναι σημαντικό θέμα τη Δευτέρα και την Τρίτη και η ευελιξία είναι το κλειδί. Την Τετάρτη και την Πέμπτη προσανατολίζεστε προς τις σχέσεις σας: Όχι μόνο τις ερωτικές αλλά και τις σχέσεις στο σπίτι, στη δουλειά και το γυμναστήριο.

Η Παρασκευή είναι γεμάτη με ομορφιά και θαύματα… Και άγχη, για κάποια συγκεκριμένη συνεργασία που πάει προς τη σύγκρουση. Έτσι είναι η ζωή, τα άσχημα έρχονται μαζί με τα καλά. Αλλά το Σάββατο είναι αρμονικό σαν ντουέτο και η Κυριακή είναι ζωηρή.

Σκορπιός

Εσείς και οι φίλοι σας είστε σαν πουλιά τη Δευτέρα και την Τρίτη: Βρίσκεστε στο μπροστινό μέρος του σχηματισμού. Αγαπάτε να παίρνετε αποφάσεις, σχετικά με το ποιο καλώδιο να επισκεφτείτε μετά. Αγαπάτε το κοπάδι σας αλλά έχετε και στόχους που δεν αφορούν τους φίλους σας.

Όταν προκύψει μια διαφωνία την Τετάρτη και την Πέμπτη, κάντε συνειδητή προσπάθεια να υποστηρίξετε το σχέδιο κάποιου άλλου. Μπορεί να αποτελεί σχεδόν θυσία για εσάς, αλλά θα αφαιρέσει και την ευθύνη από πάνω σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο απαιτείται περισσότερος συμβιβασμός. Αλλά την Κυριακή είστε ελεύθεροι να πετάξετε μόνοι. Μόνο μην μπλέξετε.

Τοξότης

Δεν μπορείτε να βάλετε μπροστά το αυτοκίνητο τη Δευτέρα. Έχετε βενζίνη. Έχετε τα σωστά κλειδιά. Κάνετε ό,τι κάνετε συνήθως, αλλά δεν παίρνετε τα ίδια αποτελέσματα. Πόσο ενοχλητικό! Και η Τρίτη είναι έτσι. Μην ανησυχείτε τρομερά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ισχύει το αντίθετο. Οι πιο δύσκολες δουλειές είναι παιχνιδάκι. Τρελά πράγματα!

Την Παρασκευή και το Σάββατο φροντίστε να είναι ανοιχτές οι γραμμές επικοινωνίας και να είστε διαθέσιμοι σε όποιον σας χρειάζεται. Έπειτα, την Κυριακή, κλείστε το τηλέφωνο. Σας αξίζει ένα διάλειμμα. Σας αξίζει μια αιώρα!

Αιγόκερως

Ίσως είναι ώρα να σηκώσετε τα σεντόνια και να δημιουργήσετε ένα θέατρο σκιών. Φέρτε τη λάμπα από το σαλόνι. Κρεμάστε διακοσμητικά. Όσο πιο δημιουργικοί είστε το πρώτο μισό της εβδομάδας, τόσο το καλύτερο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας, η απόλυτη έλλειψη δημιουργικής διεξόδου σας εμποδίζει. Η οικογένειά σας σάς χρειάζεται. Ο προϊστάμενός σας σάς χρειάζεται. Και ποιος δεν σας χρειάζεται;

Την Παρασκευή και το Σάββατο, η ευκαιρία να ανοίξετε το κουτί με τους μαρκαδόρους παρουσιάζεται και σχεδόν σκάτε από χαρά. Έπειτα, την Κυριακή, η δημιουργικότητα παίρνει μια διανοητική τροπή.

Υδροχόος

Η πιστωτική σας έχει φτάσει στα όρια και βρίσκετε μόνο 10 λεπτά ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ. Είναι λόγος αυτός για προσωπική κρίση; Και βέβαια όχι. Άρα, σάντουιτς από το σπίτι για εσάς τη Δευτέρα και την Τρίτη, σιγά το πράγμα. Αλλά μέχρι την Τετάρτη θα σας αρέσει πολύ το σάντουιτς, θα το έχετε κάνει τέχνη και δεν θα σας πειράζει.

Η Πέμπτη είναι γεμάτη εξελιγμένες ιδέες και αλτρουισμό. Η Παρασκευή και το Σάββατο σημαδεύονται από τεράστια βήματα σχετικά με την κατανόησή σας προς την οικογένεια. Η Κυριακή είναι γεμάτη αγάπη. Τέλεια!

Ιχθύες

Είστε πιο χαρούμενοι όταν βοηθάτε κάποιον: Όταν είναι δικός σας ώμος αυτός που απορροφά μεγάλες, αλμυρές σταγόνες. Όχι ότι θέλετε να είναι οι φίλοι σας στεναχωρημένοι… Απλώς, όταν είναι, θέλετε να είστε εσείς αυτοί που τους κάνετε χαρούμενους. Έχετε σκεφτεί να βάλετε στολή κλόουν;

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι γεμάτες με γρίφους, πολλοί εκ των οποίων δικής σας δημιουργίας. Η Παρασκευή αφορά την πιο απαλή πλευρά της ζωής. Το Σάββατο γράψτε ένα ερωτικό γράμμα σε κάποιον και την Κυριακή απολαύστε ποίηση. Ή μουσική. Ή, άντε, ακόμα και τηλεόραση. Διασκεδάστε.