Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Ένα ραντεβού σε περίεργο μέρος φέρνει ενθουσιασμό στην αρχή της εβδομάδας. Νιώθετε σαν χαρακτήρας σε φιλμ νουάρ ή σαν δημοσιογράφος με μια εξωτική ανάθεση. Ο κόσμος γύρω σας είναι πλούσιος και οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους είναι φορτισμένες. Αυτή η συναρπαστική ατμόσφαιρα σας ακολουθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν θα βρεθείτε να κυνηγάτε ένα καυτό νέο στοιχείο.

Την Παρασκευή μπορεί να χρησιμοποιήσετε κάποιους προς όφελός σας. Φροντίστε, όμως, να κερδίσουν κι αυτοί κάτι από τη συμφωνία. Το σαββατοκύριακο, μετά από μια επιτυχημένη αποστολή, θα βάλετε στο μάτι ακόμα πιο σημαντικούς στόχους.

 Ταύρος

Όσο κι αν αγαπάτε τους φίλους και τους συνεργάτες σας, οι άλλοι αποτελούν εμπόδιο τη Δευτέρα και την Τρίτη. Να είστε γοητευτικοί και διπλωματικοί αλλά αυστηροί. Αν έχετε τον έλεγχο, μην σηκωθείτε για να κάνετε διάλειμμα για καφέ. Θα έχετε αρκετό χρόνο για καφέ την Τετάρτη – θα έχετε χρόνο για κολύμπι στις πηγές του καφέ, αν αυτό θέλετε.

Περάστε την Πέμπτη και την Παρασκευή απολαμβάνοντας τις ιδέες των άλλων. Ταξίδια (ίσως αεροπορικώς) μπορεί να έχουν παρουσία στις ημέρες σας. Αυτό το σαββατοκύριακο, μια αλληλεπίδραση με κάποιον σας προκαλεί σύγχυση. Ρίξτε το στον παράξενο καιρό. Δεν σημαίνει τίποτα.

Δίδυμοι

Αν αυτό που λέτε δεν γίνεται κατανοητό στον ξέρετε ποιον, εξετάστε τον τρόπο που το λέτε και τον τρόπο σκέψης του συνομιλητή σας. Και έπειτα σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη συζήτηση με ένα ανέκδοτο. Αν μπορέσετε να κάνετε κάποιον να γελάσει, θα έχετε την προσοχή του. Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή το γέλιο θα αραιώσει. Έχετε δουλειές να κάνετε – και μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι που η εβδομάδα τελειώνει με τέτοιο τόνο σύγχυσης.

Αλλά το σαββατοκύριακο σας ανανεώνει. Την Κυριακή, ένας λαμπτήρας ανάβει πάνω από το κεφάλι σας (είναι της φαντασίας σας) και όλα όσα σας μπέρδευαν αρχίζουν να βγάζουν νόημα.

 Καρκίνος

Η ενέργειά σας μπορεί να είναι σε χαμηλά επίπεδα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Γι’ αυτό κάντε κάτι χαλαρό: Βγείτε μόνοι σας για φαγητό, βρείτε μια ταινία να δείτε μετά τη δουλειά, αγοράστε προμήθειες για να βουλιάξετε στην μπανιέρα. Όλη την εβδομάδα θα έχετε τέτοια διάθεση. Θα νιώθετε ικανοποιημένοι, ήσυχοι, θα έχετε αυτοεπίγνωση και μπορεί να σας οδηγήσει σε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις.

Τέτοιες αποκαλύψεις δεν μπορούν να συμβούν μέσα στο χάος και τον θόρυβο. Αυτό το σαββατοκύριακο, αγκαλιάστε την πιο εκκεντρική σας πλευρά. Αν σας ενδιαφέρει η κηπουρική του 17ου αιώνα, αγοράστε βιβλία για το θέμα. Ή ίσως σας ενδιαφέρουν οι κομήτες. Ή η μουσική. Ό,τι κι αν είναι, απολαύστε το.

 Λέων

Κατεβαίνετε χοροπηδηχτοί τον δρόμο τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ή ίσως την εθνική. Έχετε πάθος για τα ταξίδια στην αρχή της εβδομάδας. Αλλά απ’ την άλλη, και για τι δεν έχετε πάθος στην αρχή της εβδομάδας; Βοηθάει που η ερωτική σας ζωή πάει καλά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη κάνετε θετικές πρώτες εντυπώσεις, χωρίς καν να προσπαθείτε.

Την Παρασκευή κάντε κάτι για την υγεία σας. Απλώς μην ζαλίσετε τους πάντες με τις λεπτομέρειες της διατροφής σας. Παραδόξως, μπορεί να φανεί σαν να κάνετε επίδειξη. Αυτό το σαββατοκύριακο, έχετε τις απαντήσεις. Όταν κάποιος σας παρουσιάζει ένα πρόβλημα, διασκεδάζετε βλέποντας πόσο γρήγορα μπορείτε να το λύσετε.

Παρθένος

Θα θέλατε να σταματήσετε το πλοίο και να αλλάξετε πορεία, αλλά αντιμετωπίζετε ισχυρά ρεύματα. Ο ασφαλέστερος τρόπος δράσης είναι να τα περάσετε. Μόλις τα ρεύματα αποδυναμώσουν, μπορείτε να ανασυγκροτηθείτε. Αν ξεπεράσετε την ένταση στην αρχή της εβδομάδας, θα μπορέσετε να απολαύσετε το ρομαντισμό που γίνεται έντονος από την Τετάρτη – και διαρκεί.

Η Παρασκευή είναι τέλεια μέρα. Αυτό το σαββατοκύριακο μαθαίνετε πολλά καταπληκτικά πράγματα ταυτόχρονα. Διαφορετικά, μαθαίνετε το ένα πράγμα που κάνει όλα τα υπόλοιπα να μπουν στη θέση τους. Έχετε ανοιχτό μυαλό και θα ενθουσιαστείτε από την ανακάλυψή σας.

Ζυγός

Ο κοινωνικός πειραματισμός στην αρχή της εβδομάδας αποδίδει απόλυτα. Βάζετε τις πιο περίεργες ιδέες στο τραπέζι και ιντριγκάρουν τους άλλους αμέσως: Υπάρχει μια δόση ιδιοφυΐας σε αυτά που βγαίνουν από το στόμα σας αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, την Τετάρτη και την Πέμπτη έχετε λίγο χρόνο για να εντυπωσιάσετε τις μάζες με τη σκέψη σας. Το σπίτι απαιτεί την προσοχή σας.

Και την Παρασκευή νιώθετε περίεργα: Είστε συναισθηματικοί και όχι με τον διασκεδαστικό τρόπο. Το σαββατοκύριακο, όμως, φέρνει ασταμάτητο ρομαντισμό και καλές στιγμές.

Σκορπιός

Είστε ανεξάρτητοι, φυσικά. Αλλά στην αρχή της εβδομάδας ταυτίζεστε πιο πολύ από ποτέ με μια ομάδα. Είναι ωραίο να ανήκετε κάπου και να πέφτετε πάνω σε περιπέτειες που δεν θα είχατε την ευκαιρία μόνοι σας. Αλλά μην ξεχνάτε τη δική σας προσωπικότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα πρέπει να βασιστείτε στον αυτοέλεγχο και την εξυπνάδα σας.

Την Παρασκευή μπορεί να χρειαστεί να διορθώσετε κάτι μέσω τηλεφώνου. Το Σάββατο και την Κυριακή, οι ίδιες ικανότητες θα χρειαστούν στο σπίτι. Δείξτε τη διπλωματική σας ικανότητα.

Τοξότης

Τα θετικά συναισθήματα και το καλό θα αφθονούν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ακούγεται μελό, αλλά όλοι γύρω σας βρίσκουν έναν τρόπο να αγαπούν τους συνανθρώπους τους και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση. Την Τετάρτη νιώθετε πολύ συγκινημένοι από την τέχνη και την μουσική. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέξετε και να αγοράσετε ακριβά έργα ή νέα μουσική συλλογή.

Προσέξτε τα έξοδά σας την Πέμπτη και την Παρασκευή – ακόμα και το πόσο ακριβό είναι το φαγητό σας. Το σαββατοκύριακο θα γνωρίσετε κάποιον τυχαία και θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά να πείτε.

Αιγόκερως

Όπως λένε, όλα είναι δυνατά αν πάρετε την απόφαση να τα πραγματοποιήσετε. Αλλά δεν χρειάζεται μόνο το μυαλό σας, πρέπει να βάλετε και ενέργεια. Η ενέργειά σας είναι σε λογικά επίπεδα τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά από την Τετάρτη ανεβάζει ταχύτητες. Πρέπει μόνο να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και συμβαίνει.

Ακτινοβολείτε και κάνετε κεφάλια να γυρίζουν την Πέμπτη. Και μέχρι την Παρασκευή, η αντοχή σας θα αφήνει τους άλλους με ανοιχτό το στόμα. Όσο γι’ αυτά τα αδύνατα που γίνονται δυνατά; Τίποτα δεν συμβαίνει σε μια βραδιά, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Ένα πολύ καλό σχέδιο θα σας έρθει το σαββατοκύριακο.

Υδροχόος

Ο κοινωνικός σας κύκλος χρειάζεται μερικά νέα μέλη. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε άγνωστα πρόσωπα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Η αρχή της εβδομάδας είναι περίοδος επέκτασης. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ωστόσο, ο περιορισμός και η πειθαρχία είναι πολύ σημαντικά. Είναι πολύ καλύτερη τακτική απ’ το να τρέχετε γύρω γύρω.

Η Παρασκευή σας εξαντλεί – ήταν μεγάλη, γεμάτη εβδομάδα. Το Σάββατο, όμως, τα πράγματα αλλάζουν: Είστε ανάμεσα σε ένα πλήθος που τραγουδά και χορεύει. Δεν έχετε πάντα διάθεση για τέτοιες εξόδους αλλά θα σας αρέσει. Και η Κυριακή είναι ημέρα γεμάτη ενέργεια.

Ιχθύες

Η Δευτέρα είναι η τυχερή σας ημέρα. Και η Τρίτη, για την ακρίβεια. Μην τρέξετε να αγοράσετε λαχείο – δεν πρόκειται για τέτοιου είδους τύχη. Παρατηρείτε, όμως, όλα τα μικρά πράγματα που πάνε όπως θέλετε; Αυτό εν μέρει δεν έχει να κάνει με εσάς – και εν μέρει αντικατοπτρίζει τη θετική ενέργεια που εκπέμπετε τελευταία. Αν κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας την Τετάρτη, θα χαρείτε να την προσφέρετε. Αφήστε ό,τι κάνετε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ακόμα και οι πιο δύσκολες δουλειές είναι παιχνιδάκι. Αυτό το σαββατοκύριακο θέλετε να κάνετε τα μαγικά σας για όλους, αλλά μπορείτε να χωρέσετε μόνο μερικά κουνέλια στο καπέλο σας.