Αστρολογία: Αφροδίτη στον Κριό – Ερωτικό ωροσκόπιο

Αστρολογία: Αφροδίτη στον Κριό – Ερωτικό ωροσκόπιο

Η Αφροδίτη στον Κριό το ερωτικό ωροσκόπιο είναι εδώ… και υπάρχει αφθονία δράσης που θα φωτίζει το δρόμο σας
Η πανέμορφη Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των σχέσεων, συνοδευει τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, το Σάββατο στις 20 Απριλίου. Ψάχνετε για τον ένα και μοναδικό;

Έχω το ερωτικό ωροσκόπιο της Αφροδίτης στο Κριό για το 2019, κι έτσι θα ξέρετε, πως ο καθένας έχει δικαίωμα, ν’ αγκαλιάσει τον μεταδοτικό ζήλο αυτού του κυρίαρχου πύρινου ζωδίου. Ωστόσο, προτού φτάσουμε στα ατομικά ωροσκόπια, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σ’ αυτό το ζώδιο, που μοιάζει με πολεμιστή…. και στο πώς η θεά της αγάπης θα εκφράσει τον εαυτό της, μέσω τής κόκκινης καυτής επικράτειας του Άρη!

Ο πολεμιστής Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της επιθετικότητας, του ισχυρισμού, και της σωματικής έκφρασης. Επίσης, δεν ξέρω για σας, αλλά κάθε Κριός που εγώ γνωρίζω, είναι φύση ανταγωνιστικός και πρωτοπόρος στον έρωτα. Αυτό, φυσικά, δεν είναι τυχαίο. Εννοώ … μπορείτε να τους κατηγορήσετε?

Φανταστείτε πως έχετε γεννηθεί, με τους ζωηρούς τρόπους του Άρη που τροφοδοτούν, κάθε σας κίνηση. Περιττό να πούμε ότι αυτό το κυρίαρχο ζώδιο της φωτιάς, προτιμά να αναλαμβάνει πρωτοβουλία και να ενεργεί παρορμητικά. Αν και, κάτι άλλο που θέλω να αναφέρω…. ο Κριός ποτέ δεν θα υποχωρήσει μπροστά σε μια πρόκληση. Αυτό το ζώδιο ευδοκιμεί τόσο φυσικά στην αντιπαράθεση, λόγω της νοοτροπίας του πολεμιστή και του μαχητικού του πνεύματος!

Η ενέργεια της ακαταμάχητης Αφροδίτης, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική. Για παράδειγμα, κάθε φορά που κοιτάζω μια αστρολογική συμβατότητα για ένα ζευγάρι, το πρώτο πράγμα που μου τραβάει την προσοχή, είναι η σχέση του Άρη με την Αφροδίτη.

Αν ο Άρης είναι στον Ταύρο ή στον Ζυγό, υπάρχει μία ανάμειξη, τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης… καθώς αυτά τα δύο ζώδια, είναι υπό την ηγεσία της Αφροδίτης. Το ίδιο συμβαίνει όταν η Αφροδίτη είναι στον Κριό, καθώς ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού.

Πιστεύω ότι αυτός ο συνδυασμός ενεργειών αποδεικνύει τελικά ότι είναι δικαίωμά μας, να αγκαλιάσουμε τόσο τις θηλυκές όσο και τις αρσενικές ενέργειες, παρόλο που η νοοτροπία που επικρατεί είναι πως «οι άνδρες προέρχονται από τον Άρη και οι γυναίκες, από την Αφροδίτη». Τελικά, η Αφροδίτη στον Κριό είναι εδώ, για να μας θυμίσει την ομορφιά των σαρκικών μας ενστίκτων.

Στην πραγματικότητα, η μεγάλη σταρ του Χόλυγουντ Ελίζαμπεθ Τέιλορ, με Αφροδίτη στον Κριό, δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα: «Έχω παραδεχτεί ότι πάντα με κυβερνούσαν τα πάθη μου». Κατόπιν αυτού, μη διστάσετε ν’ αγκαλιάσετε την εσωτερική σας Λιζ Τέιλορ, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τι επιφυλάσσει, η Αφροδίτη στον Κριό:

Κριός : είστε μια ξεμυαλίστρα

Αγαπάτε πρώτα τον εαυτό σας, Κριέ. Μπορείτε να έχετε οτιδήποτε θέλετε αυτή την περίοδο. Είστε ένα ισχυρό ον, και ένας δυνατός αντίπαλος. Η μπάλα είναι στο γήπεδο σας, οπότε προχωρήστε και κάντε μια κίνηση. Σας προκαλώ!

Ταύρος : παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας

Τα όρια είναι σημαντικά, Ταύρε. Σας αξίζουν; Η ομορφιά σας μιλάει μόνη της, αλλά είναι καιρός ν’ αρχίσετε ν’ απολαμβάνετε τις κρυφές επιθυμίες σας…. και να απελευθερώσετε το λύκο, που κρατάτε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Δίδυμοι : ανάβετε φωτιές

Το φλερτ είναι διασκέδαση, Δίδυμοι. Είστε τόσο ανυπότακτοι όσο ποτέ, αυτό το διάστημα, και η καυτή γοητεία σας, απογειώνεται ανάμεσα στο πλήθος. Νέοι φίλοι? Κάποιοι μπορεί να βρουν τη σεξουαλικότητά σας εκφοβιστική, αλλά αυτό δεν είναι δικό σας πρόβλημα.

Καρκίνος : είστε τολμηροί και το ξέρετε

Είστε το αφεντικό, Καρκίνε. Είστε τόσο ισχυροί όσο ποτέ, και αρχίζετε να παρατηρείτε ακόμη και τις υψηλότερες βαθμίδες στα επαγγελματικά σας. Μη φοβάστε να αναλάβετε καθήκοντα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα καυτά αγόρια στη δουλειά, θα το λατρέψουν.

Λέων : είστε ένας ατρόμητος οδοιπόρος

Απολαύστε το άγνωστο, Λέοντα. Είστε τόσο πικάντικοι όσο ποτέ αυτές τις μέρες…. και βρίσκεστε στο κυνήγι για να τροφοδοτήσετε τις πιο εξωτικές επιθυμίες σας. Ένας αυτοσχέδιος ρομαντισμός όταν ταξιδεύετε ή μια συναρπαστική απόδραση με έναν ελκυστικό ξένο/η, είναι πολύ πιθανό.

Παρθένος : είστε ο τολμηρός κυνηγός των έντονων συγκινήσεων

Πηγαίνετε όπου σας πάει ο άνεμος, Παρθένε. Ψάχνετε για τη φωτιά σε κάθε εμπειρία και επιθυμείτε έντονη φυσική επαφή. Θα σας τρέχουν τα σάλια, για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, την ιατρική και την ψυχολογία.

Ζυγός : αγκαλιάζετε την ανεξαρτησία σας

Είστε τόσο σίγουροι όσο ποτέ, Ζυγέ. Είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, δεν υπάρχει τίποτα να μπαίνει εμπόδιο, στην ανεξαρτησία που επιθυμείτε. Να περνάτε καλά και μην φοβάστε να αναλάβετε την ευθύνη, στις σχέσεις σας.

Σκορπιός : είστε το αφεντικό, μωρά μου

Πάρτε το σιγά σιγά Σκορπιέ. Τη φλογερή πηγή έμπνευσης που αισθάνεστε καθημερινά, οι συνάδελφοί σας δεν φαίνεται να εισπράτουν αρκετά. Υπάρχει αγάπη για σας στο χώρο εργασίας και στο γυμναστήριο.

Τοξότης : είναι ένα ερωτικό παιχνίδι

Είστε προκλητικός Τοξότη; Οι αυθόρμητες ερωτικές υποθέσεις είναι πολύ πιθανές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και θα είστε λαμπεροί, με γοητευτικό χάρισμα. Όσοι είστε σε σχέση, θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Αιγόκερως : τροφοδοτείτε τα πάθη σας

Τελειώσατε με την εγκράτεια, Αιγόκερε. Είτε ψάχνετε για έρωτα, είτε για μια σοβαρή σχέση, δεν μπορείτε να αρνηθείτε την πυρκαγιά που καίει μέσα σας. Προσοχή στις περιττές διαμάχες … εκτός αν οδηγούν σε σεξ.

Υδροχόος : έχετε απολαυστικές ανταλλαγές

Μιλήστε όπως ξέρετε Υδροχόε. Τα μηνύματα στο ίνσταγκραμ παίρνουν φωτιά, αλλά υπάρχουν και ευκαιρίες για αγάπη στη γειτονιά σας. Επιθετικό φλερτ, και σέξι συζητήσεις είναι πολύ πιθανές αυτή την περίοδο. Μην φοβάστε να είστε δυναμικοί.

Ιχθύες : παραδίνεστε στη ζωή

Θα κάνετε ψώνια μέχρι τελικής πτώσης, Ιχθύες. Υπάρχει το γεγονός ότι βρίσκεστε κάτω από το ξόρκι των δικών σας παρορμητικών συνηθειών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλά αισθάνεστε επίσης, εξαιρετικά παθιασμένοι με τις συνεργασίες σας και με ό,τι σας φέρνει περισσότερη ευχαρίστηση. Απολαύστε τη ζωή.