Αστρολογία: Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν υπέροχα, τον Ιούνιο

Αστρολογία: Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν υπέροχα, τον Ιούνιο και θα κάνουν μεγάλες κινήσεις

Η οικογένεια των αέρινων ζωδίων – Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος – σίγουρα θα ευνοηθούν αυτό το μήνα. Δεδομένου του μεταβαλλόμενου αέρα των Διδύμων και της εύθραυστης φύσης του.

-Μην ελέγχετε μόνο το ζώδιό σας αλλά και τον ωροσκόπο σας-.

Πριν αναλύσουμε τον λόγο για τον οποίο ο Ιούνιος θα είναι τόσο καλός για τα ζώδια του αέρα, χαρείτε άλλο ένα ταξίδι γύρω από τον ήλιο, Δίδυμοι.

Είναι κυριολεκτικά τα πιο διανοητικά διεγερτικά άτομα του πλανήτη, χάρη στον πονηρό τους κυβερνήτη, τον Ερμή.

Επομένως, αν ψάχνετε για αλλαγές ή έχετε πρόβλημα στο να αναλάβετε πρωτοβουλίες, φροντίστε να ορίσετε τις προθέσεις σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Την επόμενη μέρα, ο πλανητικός ηγέτης των Διδύμων, ο Ερμής γλιστράει στον ευαίσθητο Καρκίνο, ο οποίος με τη σειρά του θα σας φέρει πιο κοντά στον συναισθηματικό σας κόσμο. Συμφωνούμε, πως οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο του αέρα…. αλλά η ουσία των αστρολογικών στοιχείων, η γη και το νερό, γνωστές και ως θηλυκές θεότητες, θα είναι πολύ εμφανείς αυτό το μήνα.

Αυτό, φυσικά, σας δίνει περισσότερους λόγους για να διαχειριστείτε τις αισθήσεις σας και να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Η πανέμορφη Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα ενωθεί με τον ήλιο στους Δίδυμους…. έτσι θα συναντήσετε και την αρμονία, στις συζητήσεις και τις γενικότερες ανταλλαγές σας.

Παρ’ όλα αυτά, εδώ θα δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες, για Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους:

Δίδυμοι : Είστε τόσο επινοητικοί, όπως πάντα

Είναι η ηλιακή σας επιστροφή, Δίδυμοι. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας και αυτή είναι η ουράνια αναγέννησή σας από τους ουρανούς. Εκτός του ότι νιώθετε πως είστε ο εαυτός σας ξανά, είστε επίσης πολύ πιο ευέλικτοι διανοητικά για να μην αναφέρουμε και πόσο γοητευτικότεροι είστε.

Αγαπάτε να είστε σε κίνηση και αυτό ακριβώς θα κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το νέο φεγγάρι στο ζώδιό σας είναι γεμάτο δυνατότητες, και με τον καταφερτζή Άρη σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό στον Καρκίνο. Θα έχετε τη συναισθηματική ανθεκτικότητα για να εξαφανίσετε, οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο σας. Έτοιμοι; Εμπρός, ξεκινήστε.

Ζυγός : Έχετε διάθεση για περιπλάνηση

Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται στον 9ο οίκο σας, της επέκτασης και της γνώσης, που είναι γεμάτος περιπλάνηση, είστε τελικά έτοιμοι να διασχίσετε τη λίμνη και πιθανότατα να έχετε εμπνευσμένες συζητήσεις κατά τη διαδικασία.

Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι πηγαίνετε πίσω στο σχολείο είτε αποφασίζετε να μετακομίσετε λόγω μιας νέας προσφοράς εργασίας, γνωρίζετε πολύ καλά τις ευκαιρίες που σας περιμένουν στον ορίζοντα.

Ορισμένοι από αυτούς τους στόχους απαιτούν μια μικρή θυσία από την πλευρά σας, αλλά κατά τα φαινόμενα, είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στο μέλλον σας.

Υδροχόος : Ευδοκιμείτε μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό

Έχετε τόσα πολλά για τα οποία νιώθετε ευγνώμονες, Υδροχόοι. Και με τον Ήλιο τον Ερμή και την Αφροδίτη να ταξιδεύουν μέσα από τον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και των παθών που σιγοβράζουν αυτόν τον μήνα, θα είστε πιθανόν τόσο σίγουροι όσο ποτέ.

Επίσης, για όσους ψάχνετε τον έρωτα, θα έχετε τύχη, καθώς αυτή η αφροδίσια ενέργεια, μπορεί να σας φέρει το ρομαντισμό που αναζητούσατε απεγνωσμένα. Διαφορετικά, φροντίστε να σημειώσετε τις αυθόρμητες εμπνεύσεις σας.

Θα έρθουν μέσα από φωτεινές εκρήξεις!