Ακόμη ένα μέγα σκάνδαλο…..με υπηρεσιακά αυτοκίνητα…

Δεν είναι ο μόνος  που κάνει βόλτες με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, κ. Γενικέ Ελεγκτή

Εξ αφορμής, της έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας  με θέμα «Έλεγχος Τμήματος Δασών» η οποία είδε χθες, το φως της δημοσιότητας , αναφερόμάστε στα πιο κάτω:

Σύμφωνα με τα σημαντικότερα ευρήματα της Έκθεσης, υπάρχουν αρκετές καταγγελίες  σε σχέση με τη χρήση υπηρεσιακών οχημάτων.

Ας αναφερθούμε λοιπόν σε καταγγελία που έχει φθάσει κοντά μας με φωτογραφίες συγκεκριμένου υπαλλήλου του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, ο οποίος καθημερινά, εν ώρα εργασίας, βρισκόταν σε δικό του υποστατικό  και ασχολείτο με οικοδομικές εργασίες….

Τις φωτογραφίες που μας έχουν  παραδώσει οι άνθρωποι που κατάγγειλαν την υπόθεση τις έχουμε αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στο γραφείο του Υπουργού Γεωργίας, εδώ και πάνω από 6 μήνες….

Δυστυχώς όμως, κανείς δεν μπήκε στο κόπο να μας απαντήσει και ο συγκεκριμένος υπάλληλος συνεχίζει να επισκέπεται το υποστατικό του με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και όχι μόνο….

Ενώ ήταν με άδεια ασθενείας από την υπηρεσία του στην οποία σημειώστε είναι υψηλόβαθμος, δεν τον εμπόδισε καθόλου να ασχολείται με περίφραξη στο υποστατικό το οποίο ενοικιάζει σε ξένους εργάτες.

Γι αυτό κύριε Γενικέ Ελεγκτή, δυστυχώς όταν υπάρχει ατιμωρησία, όσα και να εντοπίσεις τίποτα δεν διορθώνεται σε αυτό το τόπο….

Η ατιμωρησία καλά κρατεί….

Αφού δεν μπήκε κανείς στο κόπο, από το Υπουργείο Γεωργίας να μας απαντήσει, περιμένουμε από εσάς κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη, να μας απαντήσετε.

Έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή σας.