Αστρολογία: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν τον καλύτερο Μάρτιο

Αστρολογία: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν τον καλύτερο Μάρτιο

Ένα πράγμα που μου αρέσει το Μάρτιο είναι ότι είναι πως σηματοδοτεί το τέλος του χειμώνα και την αρχή της άνοιξης. Καθώς τα τελευταία κομμάτια χιονιού λιώνουν στη γη, τα φρέσκα λουλούδια ανθίζουν από το γη και η φύση αναζωογονείται.

Όπως πιθανότατα μπορείτε να φανταστείτε, η εποχιακή αλλαγή του Μαρτίου έχει μεγάλη σημασία για το ζωδιακό κύκλο.

Σε τελική ανάλυση, αυτό συμβαίνει όταν ο ήλιος ταξιδεύει στους Ιχθύες – το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού – φέρνοντας μια αίσθηση τερματισμού και συγχώρεσης καθώς λέτε το πνευματικό αντίο στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, μια αίσθηση αναγέννησης και ανανέωσης κάνει την εμφάνισή της καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Κριό, ξεκινώντας την αρχή της νέας αστρολογικής χρονιάς. Όλοι θα νιώσουν αυτήν την όμορφη αλλαγή στον αέρα, αλλά τα ζώδια που θα περάσουν καλύτερα….φυσικά και θα τη λατρέψουν περισσότερο.

Η εποχή των Ιχθύων χαρακτηρίζεται από μαγεία, δημιουργικότητα και καλοσύνη, αλλά αυτή η συγκεκριμένη εποχή, είναι ακόμα πιο μαγευτική από το συνηθισμένο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ήλιος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον ονειρικό και πνευματικό Ποσειδώνα στις 10 Μαρτίου, ανεβάζοντας την ενσυναίσθηση και αξιοποιώντας την επιθυμία σας για ψυχικές συνδέσεις.

Αυτή η συμπονετική ενέργεια θα επηρεάσει τις σχέσεις σας μέχρι και τις 13 Μαρτίου, όταν η στοργική Αφροδίτη σχηματίσει μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτή θα διαλύσει τα όρια που σας χωρίζουν από τους άλλους, δημιουργώντας χώρο για ισχυρές και βαθιές συνδέσεις.

Όμως και η περίοδος του Κριού είναι επίσης πιο ενθαρρυντική από ό,τι συνήθως. Στις 21 Μαρτίου, ο θαρραλέος Άρης θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον ανθεκτικό Κρόνο, ενθαρρύνοντας να ακολουθήσετε τους στόχους σας, δίνοντάς σας την αντοχή να δεσμευτείτε μ’ αυτούς…. για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ο Μάρτιος θα είναι ακόμη πιο απίστευτος. Να γιατί:

Κριός: Ετοιμαστείτε για μια απίστευτα συναρπαστική σεζόν Κριέ

Έχετε πολλά να περιμένετε αυτόν τον Μάρτιο, Κριέ! Ωστόσο, το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να είναι ένα διάστημα πιο αργό και πιο ενδοσκοπικό. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ιχθύων, ο ήλιος θα μετακινηθεί στον πνευματικό 12ο οίκο σας, ενθαρρύνοντας τις μοναχικές εμπειρίες που οδηγούν στην εξερεύνηση του εσωτερικού σας κόσμου.

Όμως όταν ξεκινήσει η εποχή του Κριού στις 20 Μαρτίου, η κοσμική ενέργεια θα είναι ακριβώς όπως σας αρέσει! Θα εμπνευστείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να ανταγωνιστείτε για να είστε ο καλύτερος. Η χλιδάτη Αφροδίτη μπαίνει επίσης στον Κριό στις 21 Μαρτίου, φέρνοντας πολύ αγάπη στον κόσμο σας ξαναζωντανεύοντας τις σχέσεις σας.

Σκορπιός: Η καλλιτεχνική σας πλευρά αποκτά ξανά ζωή, αυτόν τον μήνα

Ετοιμαστείτε για έναν Μάρτιο γεμάτο αγνή κι ανεξέλεγκτη διασκέδαση, Σκορπιέ. Σε τελική ανάλυση, η εποχή των Ιχθύων ενεργοποιεί το πιο συναρπαστικό και ευχάριστο μέρος του γενέθλιου χάρτη σας, τον παιχνιδιάρικο 5ο οίκο, της αυτο-έκφρασης. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να επανασυνδεθείτε με το παιδί μέσα σας και να θυμηθείτε όλα τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα που σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί.

Αφήστε τις ανησυχίες σας στην άκρη… ξεχάστε την ανάγκη σας να είστε σοβαροί ενήλικες και απλώς απολαύστε την στιγμή. Όταν ήσασταν παιδί, το να ζωγραφίζετε λουλούδια στο πεζοδρόμιο με κιμωλία μια ηλιόλουστη ημέρα, ήταν αρκετό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Φέρτε περισσότερη ενέργεια στη ζωή σας αυτόν τον Μάρτιο.

Ιχθύες: Είστε πηγή φωτός για όλους

Ο μήνας Μάρτιος ανήκει σε σας, Ιχθύες! Γιατί; Γιατί ξεκινά με τον ήλιο στο ζώδιό σας, φυσικά. Η ηλιακή σας επιστροφή χαρακτηρίζεται από καλοσύνη, συμπόνια, φαντασία και ονειροπόληση. Στον πυρήνα σας, είστε ένα ονειροπόλο ζώδιο και ψάχνετε πάντα για περιπέτειες και εμπειρίες φανταστικές. Ωστόσο, αυτή η σεζόν των Ιχθύων, θα σας προσφέρει κάτι ακόμη καλύτερο.

Όχι μόνο θα αισθάνεστε περισσότερο σε επαφή με τη μαγεία και τη γοητεία, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα νιώσουν περισσότερη έλξη για την μυστηριώδη σας αύρα. Απολαύστε όλη αυτή την επιπλέον προσοχή!