Αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ν. Μιχαηλίδη

Η Λαιμητόμος.com έχει ασχοληθεί επανειλημμένα στο παρελθόν με το θέμα του πρώην υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου και του πρώην υπουργό Εσωτερικών επί διακυβέρνησης Κληρίδη Ντίνου Μιχαηλίδη.

Μίζες, βαλίτσες ‘μαύρο χρήμα’ που άλλαζαν χέρια και πάει λέγοντας..

Ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση στην Ελλάδα Νικόλαος Ζήγρας εξάδελφος και άλλοτε εξ απορρήτων του Άκη Τσοχατζόπουλου, ισχυρίζεται ότι πήρε μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Ντίνο Μιχαηλίδη.

Ο κ. Ζήγρας σε κατάθεση του ξεδιπλώνει όλες τις κρυφές αμαρτίες του Τσοαχατζόπουλου, “καίγοντας¨ τόσο τον κ. Τσοχατζόπουλο όσο και τον κ. Μιχαηλίδη και όλα αυτά όχι γιατί ο ίδιος είναι άγιος αλλά γιατί ευελπιστεί να ελαφρύνει την δική του ποινή.

Στη μαρτυρία του ο  ο Ζήγρας  ανέφερε ότι ο Μιχαηλίδης εισέπραττε μίζες για τη συμμετοχή του στο στήσιμο του μηχανισμού για τη διακίνηση των εκατομμυρίων από τα Ρωσικά οπλικά συστήματα, αναφέροντας και ως “κλειδί” στην υπόθεση τον Λιβανέζο Φουάντ Αλ Ζαγιάντ, ο οποίος διέμενε μόνιμα στη Κύπρο καθώς του είχε παραχωρηθεί υπηκοότητα από τον κ. Μιχαηλίδη.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης έχει κληθεί σε απολογία από τα ελληνικά δικαστήρια. Έρευνα όμως εναντίον του διενεργούν και οι αστυνομικές αρχές της Δημοκρατίας και η “ΜΟΚΑ”.

Η απολογία του κ.  Μιχαηλίδη έχει προγραμματισθεί για τις 20 Ιουνίου, ενώ συγχρόνως έχει κληθεί και ο υιός του Μιχάλης Μιχαηλίδη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στη διακίνηση του μαύρου χρήματος.

Τα δύσκολα για την οικογένεια του Ντίνου Μιχαηλίδη και όχι μόνον , τώρα αρχίζουν…

Για να μην ξεχνιόμαστε, τότε, επί διακυβέρνησης του Γλαύκου Κληρίδη τα “φώναξε όλα αυτά” ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Χρήστος Πουργουρίδης αλλά όπως συνήθως κανείς δεν τον άκουσε. Είχαμε όμως τότε  μία παραίτηση  για το θέμα Μιχαηλίδη, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη!

Τώρα όμως ήρθε η ώρα της αλήθειας. Εκείνο που απαιτεί ο Ελληνικός λαός είναι να λάμψει όλη η αλήθεια.