Αργεντινή – Βοσνία 2-1με γκόλ του Μέσι , εκπληκτική Βοσνία

Ο «άσος» της Αργεντινή Λιονέλ Μέσι κατάφερε να… μιλήσει, σκοράροντας εκπληκτικό γκολ στην νίκη με 2-1 της «μπιανκοσελέστε» στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, κόντρα σε μια εκπληκτική Βοσνία, η οποία έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε Μουντιάλ! Ο Μέσι πέτυχε στο 2ο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε το 2-0 για την Αργεντινή στο 65′ με πολύ ωραίο τέρμα σε δημιουργία και εκτέλεση, ενώ είχε προηγηθεί το αυτογκόλ-το πιο γρήγορο στην ιστορία των Μουντιάλ-του Κολάσινατς, μόλις στο 2:08!

Οι Βόσνιοι, που παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα, πέτυχαν το πρώτο τους γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο στο 85’ με τον Ιμπίσεβιτς… Ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή απελευθερώθηκαν επιθετικά στο δεύτερο μέρος, όταν το 3-5-2 (γινόταν 5-3-2 σε συνθήκες άμυνας) έγινε 4-4-2 με τις αλλαγές του Αλεχάντρο Σαμπαόλι. Απέναντι σε μια Βοσνία που τακτικά ήταν άψογη και… ζόρισε την παρεά του Μέσι!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Καμπανιάρο (46′ Γκάγκο), Φεντερίκο Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Μάξι Ροντρίγκες (46′ Ιγκουαΐν), Ντι Μαρία, Μέσι, Αγκουέρο (87′ Λούκας Μπίγλια).

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Μούτζα (69′ Ιμπίσεβιτς), Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Χαΐροβιτς (71′ Βίστσα), Πιάνιτς, Λούλιτς, Μισίμοβιτς (74′ Μεντούνιανιν), Ντζέκο. Τα γκολ: 3′ αυτ. Κολάσινατς, 65′ Μέσι / 85′ Ιμπίσεβιτς. Κίτρινες κάρτες: 25′ Ρόχο, 63′ Σπάχιτς.