Από το δικηγορικό γραφείο “Τάσσος Παπαδόπουλος” καταχωρήθηκε η αγωγή Λιλλήκα σε Α. Κυριακίδου

Πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας, γνωστοποιούσε ότι είχε δώσει εντολή στο «νομικό του σύμβουλο» να κινήσει αγωγή λιβέλου κατά της κυρίας Αθηνάς Κυριακίδου για “αβάσιμες δηλώσεις της”.  Δεν είχε διευκρινίσει ποιο είναι το νομικό γραφείο, αλλά και ότι ζητούσε δυσθεώρητη οικονομική αποζημίωση.

Λεπτομέρειες για την αγωγή αυτή βγαίνουν τώρα στο φως… Ο κ. Λιλλήκας έδωσε την εντολή για την αγωγή εναντίον της βουλευτού του ΔΗΚΟ στο δικηγορικό γραφείο “Τάσσος Παπαδόπουλος & σία”   και ζητάει αποζημιώσεις δύο εκατομμυρίων ευρώ «για συκοφαντικές δυσφημήσεις ή/ και λιβέλους ή/ και ζημιογόνες ψευδολογίες…».

Σε παλαιότερο ρεπορτάζ της ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥ είχε επισημανθεί η «σιωπηρή» στήριξη του Γιώργου Λιλλήκα από την οικογένεια του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου. Το ρεπορτάζ αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως από την γνωστοποίηση των στοιχείων που αφορούν στην αγωγή και φανερώνουν τη σύνδεση Λιλλήκα και οικογένειας Παπαδόπουλου, η οποία, όπως φαίνεται, από απόσταση στηρίζει την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου της ΕΔΕΚ.