Απόπειρα επηρεασμού μάρτυρα – Ο Αρχηγός διέταξε έρευνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΑΛΗΘΕΙΑ” το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έχει γίνει μία πρωτοφανής προσπάθεια με τη συμμετοχή και μελών της Αστυνομίας, για την τρομοκράτηση του Μίμη Φαντούση, η μαρτυρία του οποίου οδήγησε στη σύλληψη στελέχους του ΑΚΕΛ στην υπόθεση του σκανδάλου της Δρομολαξιάς.

Μετά από καταγγελία του δικηγόρου του Μίμη Φαντούση, ο αρχηγός Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφεμερίδας “Αλήθεια”, έχει διατάξει έρευνα κάτω από ποιες συνθήκες και με ποιού τις οδηγίες έγινε το βράδυ της  Τετάρτης αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του Φαντούση στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του δικηγόρου του, 14 περιπολικά με το πλήρωμα τους και ένα όχημα – ρυμουλκό βρέθηκαν στο σπίτι του Φαντούση με σκοπό την κατάσχεση του αυτοκινήτου της γυναίκας του με το αιτιολογικό ότι δεν διέθετε πιστοποιητικό ασφάλειας.

«ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ» φώναζαν στο Μίμη Φαντούση στα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν από ΑΚΕΛικούς…..

Ο Μίμης Φαντούσης που στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΑΛΚΗΣ, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν έγινε γνωστό ότι ήταν το πρόσωπο το οποίο με την κατάθεση του ενίσχυσε τη μαρτυρία του Νίκου Λίλλη, άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα.

Πληροφορίες που κατέχει ο δικηγόρος του Μίμη Φαντούση φέρουν τον υπαρχηγό της Αστυνομίας Ανδρέα Κυριάκου να έχει δώσει αυτός τις οδηγίες για την πρωτοφανή αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του μάρτυρα.

Απορία επίσης της Λαιμητόμος.com είναι οι πολλαπλές επισκέψεις στους κρατούμενους μέλη του ΑΚΕΛ στα κρατητήρια Λεμεσού και Λάρνακας…..

Μήπως είναι μέσα στα πλαίσια που διέπουν τις επισκέψεις όλων ανεξαιρέτως των κρατουμένων που γίνονται οι επισκέψεις αυτές;;;