“Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του”…

Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι συμπατριώτες μας, έχουν χάσει το μέτρο…

Καλεσμένη στην εκπομπή,  “Μαζί στο ΡΙΚ” με παρουσιάστρια την Ελίτα Μιχαηλίδου, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων, κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία μίλησε για το Ελάχιστα Εγγυημένο Εισόδημα.

Εξήγησε στους ακροατές, παίρνοντας αρκετά τηλεφωνήματα,  για απορίες που τυχόν είχαν, αφού αναφέρθηκε προηγουμένως στην καθυστέρηση που παρατηρείται στη καταβολή του ΕΕΕ, δίνοντας επίσης το προσωπικό της φαξ και τηλέφωνο στους ακροατές και δήλωσε ότι θα καταβληθεί ποσό αναδρομικά από την μέρα που έχει εγκριθεί η αίτηση.

Η κ. Αιμιλιανίδου αναφέρθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες οι αιτητές είχαν καταθέσεις μέχρι και 300,000 ευρώ η είχαν στη κατοχή τους πολυκατοικίες και διαμερίσματα και όμως είχαν κάνει αίτηση για το ΕΕΕ.  Αυτός είναι και ο λόγος ανέφερε που καθυστερούν οι αιτήσεις γιατί γίνεται εξονυχιστική έρευνα.

Τα λεγόμενα της Υπουργού, επιβεβαιώθηκαν στον αέρα της εκπομπής όταν κάποιοι ακροατές είχαν το θράσος να βγουν και να υποβάλουν τις απορίες τους….

“Παίρνουμε μηνιαίο εισόδημα 3,000 ευρώ το μήνα λέει η άλλη αλλά έχουμε στρατιώτη και μαθητή στο σπίτι… Δικαιούμαστε το ΕΕΕ;”

“Έχουμε καταθέσεις, αλλά έχουμε και χρέη και ένα οικόπεδο που δεν μπορέι να πουληθεί τώρα…Γιατί μας απέρριψαν;”

Έλεος δηλαδή… Κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο… Παίρνουν 3 χιλιάδες το μήνα και ζητούν ΕΕΕ; Τι θα πουν οι άνθρωποι που δεν παίρνουν ούτε σεντ στο σπίτι και έχουν παιδιά να θρέψουν; Τι θα πουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε σπίτι ούτε εργασία;

Τελικά “απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του”….

Έχουν τρέξει όλοι αυτοί οι “ξεδιάντροποι” που είχαν συνηθίσει να εκμεταλεύονται τόσα χρόνια και έχουν το θράσος να απαιτούν κιόλας…

ELITA ZETA