Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής Super League

Με γκολ του Χοσέ Τοτσέ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει στο χθεσινό ντέρμπι την Α.Ε.Κ. , για την έννατη αγωνιστική της Super League, με σκορ 1-0.Η χθεσινή νίκη αποτελεί την πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας δεν έμειναν ικανοποιημένοι αποδοκιμάζοντας τους παίκτες του τριφυλλιού και τον Φερέιρα. Ο προπονητής των πρασίνων απέδωσε την κακή απόδοση της ομάδας του στην κούραση από τα συνεχόμενα ματς και στην πίεση που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές τους προκειμένου να κρατήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. 

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της έννατης αγωνιστικής, ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας των Πανιώνιο με σκορ 1 – 2 , σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Κοστίν Λαζάρ για τον δικέφαλο.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. επέστρεψε στην κερκίδα μπουκάλι που είχε εκτοξευθεί από φιλάθλους του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να αποβληθεί, με τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. να κάνει λόγο για την “ανάγκη ψυχολόγου στα αποδυτήρια” .

Σήμερα διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και της Βέροιας στις 18:30.

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έννατης αγωνιστικής έχουν ως εξής :

Σάββατο – 3/11  
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2 – 0  
Ατρόμητος – Πανθρακικός 2 – 1  
Πλατανιάς – Κέρκυρα  1 – 1  

 

Κυριακή – 4/11  
SKODA Ξάνθη – Λεβαδειακός  1 – 0  
Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 2  
Αστέρας Τρίπολης –  ΠΑΣ Γιάννινα 2 – 0  
Παναθηναϊκός – Α.Ε.Κ. 1 – 0