Αποστόλου: Πολυεπίπεδη εμπειρία του κ. Γιώργου Λιλλήκα

Χθες όλοι καταλάβαμε γιατί τελικά μεθοδεύτηκε η διεξαγωγή μόνο ενός Ντιμπέιντ, ανέφερε ο επικεφαλής της εκστρατείας του υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα, Αντρέας Αποστόλου:

Από τη χθεσινή τηλεμαχία αναδείχθηκε η πολυεπίπεδη εμπειρία του κ. Γιώργου Λιλλήκα, οι ικανότητες και τα αποτελέσματα που είχε ως Υπουργός Ενέργειας και Υπουργός Εξωτερικών αλλά και η βαθιά γνώση του για τα θέματα του Φυσικού Αερίου, της διεθνούς διπλωματίας, της εξωτερικής πολιτικής, του κυπριακού και την ανάγκη για ένα νέο οικονομικό μοντέλο.

Ο κ. Λιλλήκας, ανέδειξε ακόμη ότι θέλει να δώσει δύναμη, ρόλο και φωνή στους πολίτες με την πρόταση του για την άμεση διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν τη μορφή λύσης που επιθυμούν.

Ανέδειξε παράλληλα την ανάγκη να στηρίξουμε ως κράτος τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού άμεσα με συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις.

Ανέδειξε επίσης υλοποιήσιμες και έξυπνες προτάσεις για επίλυση των μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων, όπως τα ΜΕΔ, κουρεμένους κτλ οι οποίες δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και τους φορολογούμενους.

Αυτές οι εκλογές δεν θα κρίνουν την τύχη των κομματικών ηγεσιών, αλλά την τύχη της πατρίδα μας.

Εμείς, καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές. Να πάρουν το ψηφοδέλτιο και όταν βρίσκονται μόνοι πίσω από το παραβάν, να κρίνουν ελεύθερα και να ψηφίσουν τον πιο έμπειρο, τον πιο ικανό, ο τον πιο κατάλληλο. Τους καλούμε να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν καλύτερο και να περάσουν με τη ψήφο τους στο δεύτερο γύρο εκείνον τον υποψήφιο που μπορεί να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη