Αποστροφή Λιλλήκα προς τους Χρυσαυγίτες-Απομονώστε νεοναζιστικές θεωρίες

Την αποστροφή του προς τα μέλη της  Χρυσής Αυγής και την αντίθεση του για την  παρουσία τους στην Κύπρο, την ερχόμενη Κυριακή για την ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου του Εθνικού Μετώπου για τις κυπριακές εκλογές του Φεβρουαρίου, δήλωσε ο Γιώργος Λιλλήκας.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κύπρου χαρακτήρισε «πρόκληση προς τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού” την πρόσκληση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) σε στελέχη της Χρυσής Αυγής ώστε να παραστούν στην Λευκωσία για να ενισχύσουν την προεκλογική εκστρατεία των εθνικιστών.

Ο κ. Λιλλήκας κάλεσε τους πολίτες “να απομονώσουν, δυναμικά και αποφασιστικά, νεοναζιστικές θεωρίες και ιδεολογίες και, με τη στάση τους, να δώσουν την απάντηση που αξίζει στην ιστορία και στον πολιτισμό μας”.

Η δήλωση του κ. Λιλλήκα αφορούσε σε ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, σύμφωνα με την οποία, την ερχόμενη Κυριακή, όταν θα γνωστοποιηθεί το όνομα του υποψηφίου του Μετώπου στις προεδρικές εκλογές, στη σχετική εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης.