Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ

Η αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμωρία της στο ματς με τον Πανθρακικό. H ποινή της «Ένωσης» μένει ως έχει και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β’ εθνική κατηγορία (Football League).

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε, λοιπόν, την έφεση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικής απόφασης για την τιμωρία της για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό στάδιο.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή, η τιμωρία της ΑΕΚ μένει ως έχει, δηλαδή, αφαίρεση τριών βαθμών από αυτό πρωτάθλημα, μηδενισμός για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αφαίρεση δύο βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Πλέον μοναδική λύση που αφήνουν να διαρρεύσει μέσα από την ΠΑΕ σχετικά με την επόμενη ενέργεια του νομικού τμήματος, είναι η καταγγελία της προσφυγής του Άρη σε πολιτικά δικαστήρια για το άρθρο 99.

Η ανακοίνωση: «Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ.129/19-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.»