ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κλείδωσε ο ΑΠΟΕΛ με Γιώργο Δώνη

Από το πρωί το σενάριο Ρόνι Λέβι στον ΑΠΟΕΛ παίζει σε όλα τα blocks και sites ως αποκλειστικό ότι υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της LAIMITOMOS.COM μόλις κλείδωσε ο νέος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.

Σύμφωνα με τον νεαρότερο Κύπριο Manager, ο Ελλαδίτης τεχνικός εντός ημερών θα έρθει στο νησί μας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τις υπογραφές, ενώ μαζί θα έρθει και το πενταμελές επιτελείο του.

Από το πρωί όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες του Ισραήλ έγραφαν ότι ο Ρόνι Λέβι που ήρθε Κύπρο για να έχει επαφές με τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, τα βρήκε με τους γαλαζοκίτρινους και θα είναι ο νέος προπονητής τους.

Μάλιστα το μεσημέρι γράφτηκε και ότι ο Ισραηλινός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για μια σεζόν με μηνιαίες απολαβές ύψους 18.000 ευρώ.

Κύρια πηγή ενημέρωσης των δημοσιογράφων από το Ισραήλ ήταν ο ίδιος ο Λέβι και ο περίγυρός του.

Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν δραματικά λίγο αργότερα.

Πληροφορηθήκαμε ότι χαλάει η συμφωνία με τον Λέβι και παίζει δυνατά το όνομα του Δώνη.

Ο Έλληνας κόουτς, σε δηλώσεις του, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι είναι ο εκλεκτός του ΑΠΟΕΛ:

“Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία και θα έρθω την Παρασκευή στην Κύπρο. Από τη στιγμή που μπήκα στη διαδικασία των συζητήσεων με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ με ενδιέφερε το ενδεχόμενο να εργαστώ στην ομάδα. Λίγες ομάδες στον ελλαδικό χώρο έχουν τα επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ. Ξέρω ότι είναι ένα καλό σωματείο, με καλή διοίκηση και συνεπή στις υποχρεώσεις της. Υπάρχει η προοπτική στην ομάδα και πάντα το ΑΠΟΕΛ είναι στους πρωταγωνιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου”.

Ο Γιώργος Δώνης και συνεργάτες του θα πιάσουν δουλειά την Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι οι διοικούντες των γαλαζοκιτρίνων κατέληξαν στον Ελλαδίτη τεχνικό, μετά τις πιέσεις που δέχτηκαν από μερίδα του κόσμου.