Αποκλεισμός από τους αγωνιστικούς χώρους και €10,000 εγγύηση

Η Αστυνομία εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει ότι στο άτομο που συνελήφθη για άναμμα φωτοβολίδας στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 25χρονου διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους και χρηματική εγγύηση ύψους €10,000 ευρώ.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Αναφορικά με το Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 22 τρέχοντος μηνός που αφορούσε τη σύλληψη 25χρονου κατοίκου Λεμεσού, σχετικά με βία στα γήπεδα, κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις 17/05/2014, σήμερα ο 25χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου και καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση εναντίον του για χρησιμοποίηση επικίνδυνου αντικειμένου (άναμμα φωτοβολίδας).

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις 20/06/2014, ενώ παράλληλα διέταξε όπως ο 25χρονος υπογράψει χρηματική εγγύηση ύψους 10,000 ευρώ.

Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 25χρονου διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους από σήμερα μέχρι και την αποπεράτωση της υπόθεσης.

Ο 25χρονος αφού εκπλήρωσε τον όρο του Δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.