Αποκάλυψη: Πρόταση του MEGA Ελλάδος να μετάσχει η εκκλησία της Κύπρου στο μετοχικό του κεφάλαιο

Κάτω απο μεγάλη πίεση συνεχίζει να βρίσκεται το Mega Ελλάδος, αφού παρά τις προσπάθειες που γίνονται απο το κανάλι για μείωση του κόστους τα έσοδα κατρακυλούν συνεχώς.

Το κανάλι θα χρειαστεί σύντομα πρόσθετα κεφάλαια, αφού η σχετικά πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου φαίνεται πως δεν αρκεί, καθώς μέρος αυτης διοχετεύτηκε για την αποπληρωμή υποχρεώσεων σε εταιρείες παραγωγής που ελέγχονται από φυσικά και νομικά πρόσωπα σχετιζόμενα με την ιδιοκτησία του καναλιού.Την ίδια στιγμή, οι πληρωμές φόρων για το κανάλι στο εξάμηνο έφτασαν τα 8,7 εκατ. ευρώ, από 1,7 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι.

Παράλληλα, νέα αναβολή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του ομολογιακού δανείου του Mega, με σκοπό την τόνωση της ρευστότητας του, σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Οι εμπλεκόμενες τράπεζες δεν δίνουν το “οκ” με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει όλες οι νέες παραγωγές και εμείς να συνεχίζουμε να βλέπουμε επαναλήψεις και τούρκικα σήριαλ, που κοστίζουν λίγο.

Τα ταμεία του Τηλέτυπου είναι άδεια εδώ και καιρό… γιατί κανένας από τους μετόχους δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να βάλει το χεράκι του στη τσέπη…

Το  αδιέξοδο των μεγάλο-μετόχων του MEGA Ελλάδος οδήγησε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ, κάποιους εξ αυτών να κάνουν ένα “ταξιδάκι” στην Κύπρο.

Εκεί σε συνάντηση με εκπροσώπους της εκκλησίας της Κύπρου, πρότειναν τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο του Τηλέ ΤΡΑΠΕΖΕΣτυπου με κάποια… εκατομμύρια ευρώ. ‘Ηδη υπάρχει συνεργασία με το ΜEGA Ελλάδος και το MEGA Κύπρου της εκκλησίας.

Η εκκλησία της Κύπρου δεν έχει δώσει ακόμη ξεκάθαρη απάντηση, για το αν θα εμπλακεί και στον Ελληνικό χώρο.

Πάντως με βάση της πληροφορίες της  ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ η απάντηση θα είναι μάλλον αρνητική.