ΑΠΟΕΛ Vs Dudelange απόψε στις 20:00

Πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 απόψε για το ΑΠΟΕΛ. Αντίπαλος του η Πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου Dudelange στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00, θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 1. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 19 Ιουλίου στο Λουξεμβούργο.

Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να πετύχει άλλη μια συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και ο αποψινός αγώνας είναι πολύ σημαντικός για να κάνει το πρώτο μικρό βήμα προς υλοποίηση του στόχου του.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές: Πάρντο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκής, Αρτυματάς, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Βάντερ, Όαρ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο και Ποτέ.

Τον αποψινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Mario Alan με βοηθούς τους Roberto Vella και Luke Portelli και 4ο διαιτητή το Mario Apap (όλοι από τη Μάλτα).