ΑΠΟΕΛ Vs Ajax απόψε στο ΓΣΠ (cytavision)

Οι πρωταθλητές μας συνεχίζουν απόψε τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ. Κόντρα στους Πρωταθλητές Ολλανδίας, το ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή διοργάνωση σε μια αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας.

«Ο αγώνας με τον Άγιαξ είναι ο πρώτος στην έδρα μας και αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες απέναντι στις άλλες τρεις ομάδες, θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς στην έδρα μας.

Ο αντίπαλος είναι το φαβορί αλλά και οι δικοί μου παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο», δήλωσε μεταξύ άλλων στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία του με προπόνηση στο ΓΣΠ. Στην αποστολή έχουν επιλεγεί οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές:

Pardo, Χιώτης, Amorin, Carlao, Kaka, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Mario Sergio, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Gomes, Manduca, Sheridan, De Vincenti, Djebbour, Σωτηρίου.

Το ΑΠΟΕΛ έχασε στην πρώτη αγωνιστική με 1-0 εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα ενώ ο Άγιαξ εξήλθε ισόπαλος 1-1 στο Άμστερνταμ με την Παρί Σεντ Ζερμέν.

Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου η Παρί υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Milorad Mažić (διεθνής από το 2009) με βοηθούς τους Milovan Ristic (διεθνής από το 2009) και Dalibor Djurdjevic (διεθνής από το 2011).

Επιπρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι Danilo Grujic και Dejan Filipovic. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Dejan Petrovic.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Levan Paniashvili (Γεωργία) και παρατηρητής αγώνα ο Christian Schmölzer