ΑΠΟΕΛ: «Πυρά» των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κατά παικτών, διοίκησης και ΔΗΣΥ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, (Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ) με μία καυστική ανακοίνωση και μετά την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια,  κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε παίκτες και διοίκηση και στρέφουν επίσης τα πυρά και στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Ως Παν Συ Φι ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσαμε να μην τοποθετηθούμε για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας εδώ και αρκετό καιρό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν τοποθετηθήκαμε αμέσως μετά το παιχνίδι γιατί έχουμε ως τακτική να μην παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, έχοντας επίγνωση της βαρύτητας του λόγου μας για να προστατέψουμε την ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ.

Χωρίς να μακρυγορήσουμε, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου(δικαιούστε να το εκλάβετε και ως απειλή) στους υπαίτιους αυτής της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

1.Παίκτες

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίχτες της Κύπρου, οι παίχτες αδιαμφισβήτητης αξίας που έκαναν την Ευρώπη να παραμιλάει με την εμφάνιση κόντρα στον Άγιαξ, τείνουν να ντροπιάζουν τον τελευταίο καιρό το τιμημένο έμβλημα που φορούν στο στήθος. Άλλοι περπατάνε στο γήπεδο, άλλοι διαλέγουν με ποιον προπονητή θα αποδώσουν, άλλοι χασκογελάνε την ώρα του παιχνιδιού λες και βρίσκονται σε ταξίδι αναψυχής, άλλοι επιλέγουν παιχνίδια, άλλοι μετά από ήττες πάνε να πκιουν το ποτάκι τους χαλαρά και σερφάρουν στο Ίνσταγκραμ σαν χαζογκόμενες , λες και δεν συνέβη τίποτε. Παίκτες χωρίς πάθος, παίκτες χωρίς θέληση, παίκτες απείθαρχοι, παίκτες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. Σας δίνουμε την τελευταία ευκαιρία να αλλάξετε την κατάσταση. Ειδάλλως θα μας βρείτε στον Αρχάγγελο. Ρωτήστε παλαιότερους παίχτες που είχαν την ίδια συμπεριφορά τι έπαθαν. Εμάς στα παλιά μας παπούτσια το Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς θέλουμε παίκτες που να μπαίνουν κάθε βδομάδα στο γήπεδο ανεξαρτήτως αντιπάλου και να έχουν το μάτι της τίγρης. Πιστεύουμε στην αξία σας. Δώστε τις απαντήσεις σας ΤΩΡΑ!!!!!

2.Τουιτεροαποελίστες

Είσαστε ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει, μακάρι να ήσασταν ομονοιάτες ή λεμεσιανοί. Δεν αφήσατε προπονητή να δουλέψει-τους καθαρίσατε όλους. Βγάζετε όλα τα απωθημένα σας βρίζοντας παίκτες ,προπονητές, τα πάντα. Θρασύδειλοι με ψεύτικα προφίλ, οι οποίοι αφού διώξουν τους προπονητές και δεν έχουν κάποιο άλλο να φταίξουν, στρέφονται εναντίον όποιου θυμηθούν για να ικανοποιήσουν τον σαδομαζοχισμό τους.

3.Διοίκηση

Κύριοι της διοίκησης, οι συνεχείς αλλαγές προπονητών έχουν ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρει ρυθμό και να έχει σταθερό αγωνιστικό πλάνο. Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να δείξει σοβαρότητα αφού ξέρει ότι θα μείνει στο απυρόβλητο και το ολικό βάρος θα πέσει στον εκάστοτε προπονητή; Επίσης έχετε δείξει απαράδεκτη ανοχή στις εμφανίσεις της ομάδας. Την επόμενη φορά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να πάρετε σοβαρά μέτρα εναντίον παικτών που δεν γνωρίζουν που αγωνίζονται. Όσο αφορά τον προπονητή, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να φέρετε ένα προπονητή ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ αξίας ,να κλείσετε τα αυτιά σας στους ηλίθιους που ηδονίζονται να τρώνε προπονητές και να τον αφήσετε να παράγει έργο!!! Τα είπαμε και τα ξαναλέμε ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να παράξει έργο.Δείξετε στους ποδοσφαιριστές ότι ο επόμενος προπονητής θα είναι και ο άρχοντας των αποδητηρίων.
ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ τα σαδομαζοχιστικά βίτσια των πολλών και λειτουργήστε επιτέλους με πλάνο και επαγγελματισμό.

4.Δημοκρατικός συναγερμός

Το κόμμα το οποίο κατέστρεψε τον αθλητισμό και πλήγωσε ανεπανόρθωτα το ΑΠΟΕΛ με την κάρτα φιλάθλου, με αποτέλεσμα να στερηθεί η ομάδα το μεγαλύτερο όπλο της, τον ΚΟΣΜΟ. Τώρα μπορεί να μας αγνοείτε, αλλά τα μακρά κοντά θα γίνουν και τότε δεν θα πιστεύετε τι θα πάθετε. Θα σας είναι πρωτόγνωρο. Ετοιμάζουμε από τώρα την αντι-προεκλογική εκστρατεία. Αυτή την φορά δεν θα υπάρχει ως αντίδραση η αποχή από τις εκλογές. Θα υπάρχει μαζική συμμετοχή κατά χιλιάδες και καταψήφιση σας. Αλλά αυτά όταν πλησιάσει ο καιρός. Προς το παρόν αποφυλακίστε κανένα παιδεραστή ή κανένα βιαστή επειδή είναι Χριστούγεννα, για χατίρι των γυναικοπαίδων που λέτε πως νοιάζεστε.

Εκ φύσεως ανώτεροι,
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ