ΑΠΟΕΛ – Μάριμπορ απόψε στο ΓΣΠ

Απόψε στις 20:00 αναμετρούνται στο στάδιο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ και η σλοβένικη Μάριμπορ στα πλαίσια της προσπάθειας για είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ σε συνέντευξη Τύπου χθες ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Σέρτζιο ανέφερε ότι «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Παίζουμε με μια καλά οργανωμένη ομάδα, που έχει καλούς παίκτες με καλές τεχνικές ικανότητες».

«Και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό και ισορροπημένο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Στη διάθεση του Paulo Sergio για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι Χιώτης, Πάρντο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Μπούντιμιρ, Γκόμες, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Βινίσους, Σατσιάς, Μπενασούρ, Ηλία, Σωτηρίου, Μαντούκα, Γκονσάλβες, Ντα Σίλβα, Μοράις, Μπόρδα, Σέρτζιο, Αλωνεύτης.

Διαιτητής του αποψινού αγώνα ο Ουκρανός Sergii Boiko με βοηθούς τους συμπατριώτες του Volodymyr Volodin και Oleg Pluzhnyk.

Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο John McBeth (Σκωτία) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ισπανός Bernardino Gonzalez Vazquez.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου ο Κροάτης προπονητής της Μάριμπορ Άντε Κάσιτς ανέφερε ότι «ο αντίπαλος μας παίζει στην έδρα του και είναι το φαβορί». Τους σεβόμαστε, πρόσθεσε, «αφού πριν από δύο χρόνια ήταν στους οκτώ του Champions League».

Η ομάδα της Σλοβενίας στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μπιρκιρκάρα.

Μετά το 0-0 στη Μάλτα νίκησε στην έδρα της με 2-0 από τέρματα που σημείωσαν οι Cvijanovič (28’) και Viler (47’) εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μετά τον αποψινό αγώνα οι δύο ομάδες αναμετρούνται ξανά στις 6 Αυγούστου, στη Σλοβενία.