ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ στην πραγματική ζωή! Μετέτρεψε 23χρονη σε σκλάβα του σεξ!

Είναι εκατομμυριούχος, μόλις 30 ετών και διαθέτει μια υποτακτική σύντροφο που κάνει πραγματικότητα όλες του τις διαστροφές και επιβεβαιώνει καθημερινά ότι αυτός έχει τον έλεγχο.

2

Σας θυμίζει τίποτα; Αν οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι ήταν αυτό που σκεφτήκατε να σας πούμε ότι αυτή η υπόθεση φέρνει περισσότερο σε θρίλερ παρά σε soft πορνό.1

Ο Alexander Boettcher ετών 30 και η Martina Levato, ετών 23, μπλέχθηκαν σε μια σχέση που ιδανικά θα ήταν η συνέχεια του βιβλίου. Αλλά μετατράπηκε σε αρρωστημένο θρίλερ. Ο Alexander τον οποίο η Martina ήταν υποχρεωμένη να αποκαλεί Βασιλιά την υποχρέωσε να κάνει μια λίστα με τους πρώην εραστές της. Στη συνέχεια έπρεπε να τους ρίξει οξύ έτσι ώστε να εξαγνιστεί από τα αμαρτήματα που διέπραξε με αυτούς.

Ο εραστής και αφέντης της έκανε και τατουάζ με το όνομά του στο στήθος της για να διασφαλιστεί σε ποιον ανήκει. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια, ήθελε όντως να κάνει όσα της έλεγε για να του αποδείξει πόσο τον αγαπούσε.

Η ιστορία αποκαλύψφθηκε όταν η γυναίκα επιτέθηκε με οξύ σε πρώην εραστή της τραυματίζοντάς τον. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε μια βραδιά χορού λάτιν. Ο εκατομμυριούχος Αlexander ήταν ήδη παντρεμένος με μοντέλο από την Κροατία.9

Οταν η αστυνομία τον ανέκρινε και τον ρώτησε γιατί έχει νυστέρια, τους απάντησε ότι κάποιες γυναίκες θέλουν να χαράσσει στο κορμί τους τα αρχικά του και μάλιστα ρώτησε αν αυτό απαγορεύεται από το Νόμο.

Οι μάρτυρες είπαν ότι ο Alexander ήταν διάσημος στο Μιλάνο, γιατί είχε πολλά λεφτά αν και όπως δήλωσαν κάποιες γυναίκες που κατέθεσαν είχε περίεργα γούστα.

Οι δύο ερατές καταδικάστηκαν σε 14 χρόνια κάθειρξη. Η γυναίκα η οποία ήταν έγκυος γέννησε πριν από λίγες μέρες και το παιδί δόθηκε απευθείας για υιοθεσία, αφού το δικαστήριο έκρινε πως είναι καλύτερο για αυτό να μην ξέρει ποιοι είναι οι γονείς του.3