Απερίφραστη καταδίκη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Γιώργου Τάσσου από ΔΗΣΥ και ΕΔΕΚ

Την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του βουλευτή Λάρνακας Γιώργου Τάσσου, καταδικάζουν με τον πλέον έντονο τρόπο η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ και το Κ.Σ. της ΕΔΕΚ.

«Πρόκειται για πράξη θρασύδειλων νυκτοβατών που αποσκοπεί στο να πλήξει τους δημοκρατικούς μας θεσμούς και να φιμώσει τη φωνή των αντιπροσώπων του λαού σε μια περίοδο σκληρής δοκιμασίας για την πατρίδα μας», σημειώνει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωσή  του.

Ο ΔΗΣΥ εκφράζει «αμέριστη συμπαράσταση στον εκλεκτό συνάδελφο και δηλώνουμε ότι ανάλογες πράξεις βίας και τρομοκρατίας δε θα κάμψουν το φρόνημά μας και δε θα φιμώσουν τη φωνή μας».

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ, αναφέρει ότι «θα παραμείνει ο μπροστάρης των αγώνων του λαού μας για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή και για μια πορεία αναγέννησης της πατρίδας μας».

Τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του βουλευτή Γεώργιου Τάσου καταδικάζει και το ΚΣ ΕΔΕΚ.

«Το ΚΣ ΕΔΕΚ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του βουλευτή του ΔΗΣΥ Γεώργιου Τάσου και καλεί τις αρμόδιες αρχές να εξιχνιάσουν το ταχύτερο την υπόθεση και να παραπέμψουν ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου τους δράστες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος.

Σημειώνεται ότι «τέτοιες απεχθείς πράξεις που τείνουν να δυναμιτίσουν το κλίμα δημοκρατικής ομαλότητας θα πρέπει να αποδοκιμάζονται ανεπιφύλακτα από το σύνολο του πολιτικού κόσμου».