Απεβίωσε ο ”Playboy του Ρίμινι” στα 63 του χρόνια ενώ έκανε σεξ με 23χρονη Ρουμάνα..!

  • Ο 63χρονος Maurizio Zanfanti πέθανε από καρδιακή προσβολή την Τετάρτη αργά τη νύχτα ενώ έκανε σεξ με 23χρονη Ρουμάνα τουρίστρια στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου…

Τον πιο «προσιτό» θάνατο για τον ίδιο είχε το πιο διάσημο «καμάκι» της Ιταλίας, Maurizio Zanfanti, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών ενώ έκανε σεξ με μια 23χρονη τουρίστρια.

Ο Maurizio Zanfanti είχε το παρατσούκλι «ο Ρωμαίος του Ρίμινι» και υποστήριζε ότι είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 6.000 γυναίκες.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Ζανφάντι υπέστη καρδιακή προσβολή με μια τουρίστρια από χώρα της ανατολικής Ευρώπης στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης.

Οι ιταλικές εφημερίδες δήλωσαν ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή την Τετάρτη αργά τη νύχτα ενώ έκανε σεξ με 23χρονη Ρουμάνα τουρίστρια στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Ο 63χρονος ξεκίνησε την… καριέρα του σε ηλικία 17 ετών ως κράχτης πελατών για λογαριασμό ενός νυχτερινού κέντρου με το όνομα Blow Up.

Στο… απόγειο της καριέρας του ο Maurizio Zanfanti έλεγε ότι μέσα σε ένα καλοκαίρι μπορούσε να κάνει σεξ με 200 γυναίκες.

Η φήμη του ήταν πολύ μεγάλη στις Σκανδιναβικές χώρες στις οποίες περνούσε πολλούς χειμώνες εργαζόμενος για τουριστικά γραφεία με γυναίκες, μάλιστα, να φτιάχνουν και άγαλμα προς τιμήν του.