Απαγωγή παιδιών: Διήμερη κράτηση στον 41χρονο νοσηλευτή

Ανατροπή τελικά στην υπόθεση απαγωγής των 11χρονων μαθητών από το Δημοτικο σχολείο στις Καμάρες.

Ενώ είχε αποφασιτεί να μην οδηγηθεί στο δικαστήριο ο 41χρονος νοσηλευτής για διάταγμα κράτησης, τελικά άλλαξαν άρδην τα δεδομένα.

Ο 41χρονος νοσηλευτής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παρεμπόδισης Δικαστών και παρέμβασης σε Δικαστική διαδικασία.

Ο 41χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 4.45 χθες το απόγευμα, βάσει Δικαστικού εντάλματος μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης απαγωγής δύο ανήλικων παιδιών που διαπράχθηκε την περασμένη Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Λάρνακας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον του 41χρονου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες , μετά από έρευνες βρέθηκαν «καθαροί» οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του 35χρονου, στους οποίους δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να σχετίζεται με την απαγωγή.