Απάντηση Νικόλα στον Καρογιάν

Απάντηση της Ομάδας Στήριξης Νικόλα Παπαδόπουλου στην επίθεση που εξαπέλυσε το επιτελείο του συναγωνιστή Μάριου Καρογιάν

Ήταν αναμενόμενη η επίθεση που εξαπέλυσε το επιτελείο του συναγωνιστή Μάριου Καρογιάν εναντίον του Νικόλα Παπαδόπουλου, με αφορμή τις καταχωρήσεις της Ομάδας Στήριξης Νικόλα Παπαδόπουλου στις οποίες τίθεται το ερώτημα: «Ποιον εμπιστεύεσαι για Πρόεδρο του ΔΗΚΟ;» καθώς διαπιστώνουν καθημερινά ότι η απάντηση των απλών μελών του ΔΗΚΟ δεν είναι αυτή που θέλουν να ακούσουν.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΔΗΚΟ και τον κυπριακό λαό ότι οι καταχωρήσεις στον Τύπο είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μαζί τους, καθώς ο κ. Καρογιάν αρνείται επίμονα να δώσει στον Νικόλα Παπαδόπουλο το μητρώο μελών του ΔΗΚΟ το οποίο αξιοποιεί ο ίδιος για την εκστρατεία του.

Το ότι το επιτελείο Καρογιάν καυτηριάζει το γεγονός ότι «πληρώνουμε διαφημίσεις στον τύπο» είναι επίσης αναμενόμενο καθώς το επιτελείο Καρογιάν δεν πληρώνει απολύτως τίποτε.

Πιο συγκεκριμένα, το επιτελείο Καρογιάν

1. Χρησιμοποιεί καθημερινά το έμμισθο προσωπικό του ΔΗΚΟ προκειμένου να κάνει προεκλογική εκστρατεία προς όφελος του κ. Καρογιάν.
2. Χρησιμοποιεί καθημερινά τις τηλεφωνικές γραμμές του ΔΗΚΟ προκειμένου να κάνει προεκλογική εκστρατεία προς όφελος του κ. Καρογιάν, επιβαρύνοντας έτσι τα ταμεία του Κόμματος μας.

Ευελπιστούμε ότι έστω και τις τελευταίες 20 μέρες, το επιτελείο Καρογιάν θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους του ΔΗΚΟ για υλοποίηση της προσωπικής εκστρατείας του κ. Καρογιάν.

 

 

Ας μην ξεχνούν οι συναγωνιστές μας του επιτελείου Καρογιάν ότι οι εκλογές είναι μια δημοκρατική και επιβεβλημένη διαδικασία και ότι η επομένη των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους μαζί ενωμένους.
Γραφείο Τύπου
Ομάδα Στήριξης Νικόλα Παπαδόπουλου