Αν. Σαμαράς: Μήνυμα προς όλους η νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

Ως μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση χαρακτήρισε τη νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

Ο κ. Σαμαράς βρέθηκε στα γραφεία της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συγχαρεί τα μέλη της για την επικράτηση στις φοιτητικές εκλογές, ενώ τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί το αποτέλεσμα δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων, η στάση των νέων, είναι προς την ανάπτυξη, τις ίσες ευκαιρίες για όλους και τις μεταρρυθμίσεις».

Δεν παρέλειψε να επιτεθεί εκ νέου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, που εκπροσωπεί η ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τους νέους για την προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψει στις ελληνικές οικογένειες το χαμόγελο, ενώ ενημερώθηκε και για τα επεισόδια και τις επιθέσεις που δέχθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ σε πανεπιστημιακούς χώρους, όπως η ΑΣΟΕΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά για την στήριξή του και υπογράμμισε ότι «οι νέοι ψήφισαν απέναντι στην απαξίωση, που κάποιοι θέλουν να καλλιεργήσουν».