Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ – Όλο το πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της 24ης αγωνιστικής

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει για πρώτη φορά στο “Αντώνης Παπαδόπουλος’ ως αντίπαλος…

Σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω διάζωμα της βαθμολογίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Α’ φάσης, τα πάντα είναι ρευστά και το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα έχει μεγάλη σημασία.

Το ντέρμπι της Ανόρθωσης με το ΑΠΟΕΛ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου.

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 3η θέση με 48 βαθμούς, πέντε λιγότερους από το πρώτο ΑΠΟΕΛ και έχει την ευκαιρία να το πλησιάσει, την ίδια στιγμή που ο αντίπαλος της θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει ακόμη περισσότερο τη διαφορά.

Πέραν του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ο αγώνας έχει και άλλες ιδιαίτεροτητες. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει για πρώτη φορά στο “Αντώνης Παπαδόπουλος’ ως αντίπαλος ενώ η Ανόρθωση θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο το νέο της προπονητή, το Ζόραν Μιλίγκοβιτς.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι, θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ Λάρνακας που αγωνίζεται εκτός έδρας με την ουραγό Αγία Νάπα.

Ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, υποδεχόμενος την Πάφο που προσπαθεί να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό ενώ επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η Ομόνοια που υποδέχεται τον Άρη.

Ιδιαιτερότητα του αγώνα, η παρουσία στον πάγκο του Άρη του Κώστα Καϊάφα ο οποίος πριν μερικούς μήνες, ήταν στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

Την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 6η θέση έχει η Νέα Σαλαμίνα που υποδέχεται την ΑΕΛ. Σε αντίθετη περίπτωση, η 6η θέση θα κριθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Στο Δασάκι θα γίνει το ντέρμπι σωτηρίας ανάμεσα στον Εθνικό και την Ένωση με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν στη σωτηρία ενώ οι γηπεδούχοι με νίκη αποφεύγουν την απευθείας διαβάθμιση και θα ελπίζουν στην παραμονή τους στη Κατηγορία στη δεύτερη φάση.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου

16:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Ερμής Αραδίππου (Cytavision Sports 3)
16:00 Εθνικός Άχνας – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Cytavision Sports 2)
16:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)
18:00 Απόλλων – Πάφος F.C.(Primetel)
18:00 Ομόνοια – Άρης (Primetel)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου

16:00 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ (Sport +1)
18:00 Αγία Νάπα – ΑΕΚ (Cytavision Sports 1)