Ανόρθωση: Χρειάζεται 1 εκ. ευρώ

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων ότι η «Κυρία» χρειάζεται πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ  για να περάσει τα επόμενα κριτήρια που είναι τον Ιούνιο.

 Αρχικά επιβεβαίωσε ότι το μπάτζετ της νέας χρονιάς θα μειωθεί σημαντικά. «Ο προϋπολογισμός είναι 2.8 εκατομμύρια και θα μειωθεί την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος γνωρίζει περισσότερα από τον κάθ’ ένα και αναφέρθηκε σε αριθμούς (1.5 εκ.) και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ. Επιβάλλει να σκεφτούμε περαιτέρω μείωση σε όλα. Να μην ρισκάρουμε τη βιωσιμότητα της Ανόρθωσης. Τα έσοδα πρέπει να είναι περισσότερα από τα έξοδα ώστε να ξοφλήσουμε και τα παλιά χρέη».

Για τα κριτήρια Ιουνίου:« Θέλουμε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ  για να περάσουμε τα επόμενα κριτήρια. Με την κατάσταση που επικρατεί είναι δύσκολο να βρεθούν λεφτά και το βάρος πέφτει στη διοίκηση».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου: «Έχουμε στόχο την Ευρώπη και αυτό προέχει. Δεν του ρίχνουμε το μπαλάκι μέσω των ΜΜΕ. Θα συζητήσουμε μεταξύ μας την ενδεχόμενη συνεργασία και όχι από εδώ».

Για το πρόστιμο: «Έχει επιβληθεί ένα πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές 15% στον ετήσιο μισθό τους και θα αναιρεθεί σε περίπτωση που βγούμε Ευρώπη. Πιστεύω αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας και η Ανόρθωση να παίξει στην Ευρώπη».