Αντ. Σαμαράς: Εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ η επιτυχία της χώρας

Στα επιτεύγματα της χώρας κατά την τελευταία διετία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κ.Ο. της Ν.Δ. και έστρεψε τα πυρά του σε όσους τα αμφισβητούν, χαρακτηρίζοντάς τους νοσταλγούς του χθες και εκπροσώπους της μιζέριας.

Ο κ. Σαμάρας εμφανίστηκε βέβαιος ότι «σύντομα, σε λίγα χρόνια θα βρεθούμε και πάλι στο ίδιο βιοτικό επίπεδο που είχαμε πριν την κρίση» αλλά σε πιο στέρεες βάσεις.

«Τώρα που απέφυγε η χώρα τα χειρότερα, τώρα που όλοι διαισθάνονται πως η χώρα γυρίζει σελίδα και αλλάζει εποχή τώρα, κάποιοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να μην την αφήσουν να σηκωθεί», πρόσθεσε.

Όπως είπε, «για εχθρό τους έχουν ορίσει την επιτυχία της χώρας». Όπως επεσήμανε η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Τόνισε ότι ποτέ πριν δεν έχουν πραγματοποιηθεί σε τόσο μικρό διάστημα τόσες πολλές μεταρρυθμίσεις.

Αναφερόμενος στην επιτυχημένη έξοδο της χώρας στις αγορές υπογράμμισε ότι με αυτήν την κίνηση «τελείωσε η κρίση δανεισμού. Τελείωσε η εποχή των μνημονίων. Σαφώς έγιναν λάθη αλλά τα διορθώνουμε».

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, ερωτώμενος χαρακτηριστικά «τι θα γίνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς βαρβάρους;»και προέβλεψε ότι μετά την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο «θα εξαφανιστουν όταν περάσει η κρίση. Τρέφονται από την κρίση και έχουν ως μοναδικό τους εχθρό την ανάπτυξη».