Αντιπαράθεση ΑΚΕΛ- Κυβέρνησης για τους χειρισμούς στη πανδημία

Αντιπαράθεση ΑΚΕΛ- Κυβέρνησης για τους χειρισμούς στη πανδημία

Μια απλή ανάγνωση των δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας στη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης», είναι αρκετή για να πείσει και τον πλέον κακόπιστο κριτή, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Σε δηλώσεις του, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Κούσιος σχολιάζοντας δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ κ. Στέφανου Στεφάνου αναφορικά με τη συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Πολίτης», είπε ότι «πρέπει να τονίσω ότι είναι απολύτως κατανοητό ότι ο επαρκής και αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίον η Κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στην κρίση που ξέσπασε με την πανδημία του κορωνοϊού και την αντιμετώπιση της, σύμφωνα με τη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών αλλά και με τα απτά αποτελέσματα της διαχείρισης της κρίσης, δημιουργούν δυσκολίες στο ΑΚΕΛ στο να ασκεί αντιπολίτευση.

Πιστεύουμε ότι δεν είναι καιρός για κάτι τέτοιο, όμως, αφού η χώρα και ο λαός μόλις άρχισαν να βγαίνουν από τους περιορισμούς και δίδεται αγώνας για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Αναφορικά, λοιπόν, με τη χθεσινή συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Πολίτης», είναι ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ανέφερε τίποτα από ό,τι το ΑΚΕΛ του αποδίδει. Προς τούτο, μια απλή ανάγνωση των δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας στη συνέντευξη, είναι αρκετή για να πείσει και τον πλέον κακόπιστο κριτή.