Αντιγράφουν το ζιβάγκο αλά Παπανδρέου

Το ενδυματολογικό outfit του πολιτικού, είναι δεδομένο ότι αποτελεί ένα δυνατό μέσο στη διάθεσή του για την προσέγγιση του ψηφοφόρου του ή του… εν δυνάμει ψηφοφόρου του.

Οι επικοινωνιακού τύπου ενδυματολογικές επιλογές, με σαφείς πολιτικούς, συνειδησιακούς ή ιδεολογικούς «παραλληλισμούς», μπορούν να «κάψουν » ή να «απογειώσουν»…

Το ζιβάγκο, από την εποχή της παντοδυναμίας του, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Λαλιώτη, τα στελέχη που αποτέλεσαν τον πυρήνα του ΠΑΣΟΚ….

Στην πορεία των χρόνων και της ιστορίας άρχισε να «ξηλώνεται»… Μέχρι προσφάτως…

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ρένα Δούρου, οι δύο δυναμικές κυρίες της πολιτικής, στην εμπροσθοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ, στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιλέγουν εδώ και λίγο καιρό, ένα στιλάτο μοβ ζιβάγκο…

Η αλήθεια είναι ότι η μόδα κάθε λίγα χρόνια κοιτάει πίσω … όπως και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το ζιβάγκο, συνεχίζει να έχει άμεση αντανάκλαση στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ …αυτούς που πιθανότατα οι κυρίες Κωνσταντοπούλου και Δούρου θα ήθελαν να «προσελκύσουν» στον Σύριζα, με στιλιστικές αναμνήσεις ενός πάλαι ποτέ ,ισχυρού ΠΑΣΟΚ. Και πρέπει να προλάβουν, πριν αυτό το 5% βρει το δρόμο για το κόμμα του κ. Λοβέρδου.