ΑνΚΕ: Αυτό που δείχνουν κάποιοι είναι την εικόνα πεινασμένων για την εξουσία θηρίων

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Μεσημέρι και κάτι” ήταν ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, αναφέρθηκε και στο θέμα της εξαγγελίας του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, άλλα και στο Πέρα Πέδι.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος “είναι γεγονός ότι ο κόσμος με αυτά που πέρασε την 5ετία 2008-2013 και όσα βιώσαμε μετά, θα ανέμενε κανείς ότι αυτή η προεκλογική εκστρατεία, θα ήταν μια εκστρατεία ανταλλαγής επιχειρημάτων, κατάθεση θέσεων, αντιπαλότητας πολίτικης με την έννοια του πολιτικού πολιτισμού αλλά και της ηρεμίας, για να μπορέσει ο καθένας να ακούσει τον άλλο και να κρίνει ο πολίτης, για να πάει στην κάλπη και να κάνει την επιλογή του.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν ψευδής ειδήσεις, ο ΑνΚΕ απάντησε λέγοντας πως “δυστυχώς αυτό που δείχνουν κάποιοι είναι την εικόνα πεινασμένων για την εξουσία θηρίων που στο διάβα τους δεν υπολογίζουν τίποτα. Ούτε τον πολιτικό πολιτισμό, ούτε την ηθική διάσταση της πολιτικής, ούτε τίποτα. Παίζουν με το συναίσθημα του μέσου πολίτη που πέρασε πάρα πολλά και είναι καχύποπτος και έτοιμος να μην ανεχτεί τις οποιεσδήποτε ατασθαλίες, δημιουργώντας μια βιομηχανία λάσπης το τελευταίο διάστημα, η οποία αποδείχθηκε ότι αυτή η λάσπη επιστρέφει στους ίδιους που την ρίχνουν δημιουργώντας fake news”.

Σχετικά με το θέμα στο Πέρα Πέδι είπε χαρακτηρίστηκα ότι “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους είπε εξαρχής ότι το δικό του το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη. Δεν πούλησα. Δεν το αντιλαμβάνονται. Τους το ξανά εξηγεί. Υπήρχε ένα κομμάτι στο οποίο ο ΠτΔ είχε 1/12 το ίδιο ποσοστό είχαν και τα δύο αδέλφια του. Κάποιοι άλλοι ήταν ιδιοκτήτες ενός ιδίου ή και περισσότερου κομματιού. Πούλησαν και προσεγγίστηκε και ο ΠτΔ ο οποίος είπε από την αρχή που ανέλαβε την Προεδρία της Δημοκρατίας ότι ούτε αγοράζει ούτε πουλά. Δεν είχε και καμία ανάγκη να πουλήσει. Η διαδικασία είναι στο κτηματολόγιο για να γίνουν ξεχωριστοί οι τίτλοι”.