Ανεξάρτητος μέχρι τέλους

Την απόφαση του να παραμείνει μέχρι τέλους ανεξάρτητος από τους δύο μονομάχους οι οποίοι διεκδικούν τη προεδρία του ΔΗΚΟ, δήλωσε ο τέως Υπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού.

Αν και κάποιοι πιστοί οπαδοί του Μάρκου Κυπριανού έχουν ήδη δηλώσει με το μέρος του νυν προέδρου Μάριου Καρογιάν, εντούτοις o Mάρκος επιμένει να μείνει ανεξάρτητος και να κρατήσει αποστάσεις και από τους δύο υποψηφίους προέδρους του ΔΗΚΟ.

Το επιχείρημα του Μάρκου είναι οτι θέλει να παίξει γεφυρωτικό ρόλο μετά την εκλογική διαδικασία από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΚΟ.

Ο Μάριος Καρογιάν αν και είχε μία συνάντηση με τον Μάρκο Κυπριανού δεν κατάφερε να τον μεταπείσει στην απόφαση του. Μία νέα συνάντηση όμως προετοιμάζεται για τις επόμενες μέρες αλλά οι πληροφορίες δείχνουν  ότι η απόφαση του Μάρκου είναι αμετάκλητη.

Την ερχόμενη Παρασκευή, ο Μάριος Καρογιάν θα συναντηθεί με το Μάρκο, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού όπου θα εμφανιστούν μαζί σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Σπύρο Κυπριανού. Σε αυτή τη συνάντηση ο Μάριος Καρογιάν θα προσπαθήσει και πάλι  να μεταπείσει τον Μάρκο Κυπριανού αλλά όπως έχουμε αναφέρει έχει ήδη πάρει την απόφαση του και έχει δηώσει ότι είναι οριστική και αμετάκλητη…