ΑΝΕΛ: Να συζητηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής τα εθνικά θέματα

Την διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τα εθνικά θέματα ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το αίτημα διατύπωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη.

Αφορμή για το αίτημα είναι «οι πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό πρόβλημα, καθώς και αυτές ως προς την εξεύρεση ονομασίας στο Σκοπιανό».

Όπως αναφέρει ο κ. Καμμένος, η συζήτηση πρέπει να γίνει ώστε να εκφραστούν δημόσια οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.

«Η διεξαγωγή μιας αναλυτικής συζήτησης στην Ολομέλεια, για τόσο σημαντικά εθνικά θέματα, θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης πριν από κρίσιμες αποφάσεις» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Σχετική πρόταση έχει υποβάλει ο Πάνος Καμμένος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι θα γίνει μια συζήτηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το αν μια τέτοια διαδικασία διευκολύνει σε κάτι.