Αναστασιάδης: Οι νέοι στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, έγινε  αντικείμενο ενθουσιώδους υποδοχής σε μια μαζικότατη συγκέντρωση νέων την οποία οργάνωσε η ΝΕΔΗΣΥ σε νυχτερινό κέντρο στην Λευκωσία.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ κ. Πέτρος Δημητρίου.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου,ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης,ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, , ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκης και άλλοι αξιωματούχοι της ΝΕΔΗΣΥ. Μιλώντας στους ενθουσιώδεις νέους ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο ρόλο που οι νέοι έχουν να διαδραματίσουν σε αυτή την δύσκολη εκλογική μάχη τονίζοντας ότι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη όχι μόνο για τον συγκεκριμένο εκλογικό αγώνα αλλά και για την ευρύτερη πολιτική που η κυβέρνηση εφαρμόζει για την μεταρρύθμιση του κράτους και τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ Πέτρος Δημητρίου καλωσορίζοντας τον πρόεδρο τον διαβεβαίωσε ότι η Νεολαία θα βρίσκεται δίπλα του για να πετύχει τα Σταθερά Βήματα Μπροστά που χρειάζεται η Κύπρος και η Κυπριακή κοινωνία.

Προηγουμένως ο πρόεδρος Αναστασιάδης παρέστη σε μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο σωματείο ΕΘΑ Έγκωμης όπου τον καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Τ.Ε. ΔΗΣΥ Έγκωμης Χρίστος Σαββίδης, ο Δήμαρχος Ζαχαρίας Κυριάκου, ο πρώην δήμαρχος Νίκος Παυλίδης και ο κ. Φοίβος Ζαχαριάδης. Στην συγκέντρωση παρών ήταν και ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο δήμαρχος Έγκωμης προσφωνώντας τον πρόεδρο τον ευχαρίστησε για την βοήθεια που η κυβέρνηση παρέσχε για την εκτέλεση έργων στον δήμο και κυρίως για το αντιπλημμυρικό έργο Έγκωμης.