Αναστάληκαν οι αναχωρήσεις από Ουάσινγκτον μετά τους πυροβολισμούς

Σε αναστολή όλων των αναχωρήσεων από το διεθνές αεροδρόμιο Reagan της Ουάσινγκτον προχώρησαν πριν από λίγο οι αρχές μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε κτίριο του Πολεμικού Ναυτικού στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Ο Εκπρόσωπος του αεροδρομίου Chris Paolino, δήλωσε ότι η Ομοσπονδιακή Αρχή της Πολιτικής Αεροπορίας διέταξε να σταματήσουν οι αναχωρήσεις μετά το επεισόδιο.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής λήφθηκε απόφαση για αναβολή αναχωρήσεων και ότι οι αφίξεις πτήσεων γίνονται κανονικά. Πρόσθεσε ότι το αεροδρόμιο είναι σε λειτουργία και οι επιβάτες προσέρχονται κανονικά.

Νωρίτερα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί στο κτίριο που βρίσκεται στη συνοικία Νέιβι Γιαρντ στη νοτιοανατολική Ουάσινγκτον και τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ναυτικού.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πέντε θύματα.

Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη στο κτίριο 197, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης Ναυτικών Συστημάτων του Πολεμικού Ναυτικού (NAVSEA), που είναι αρμόδια για τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών και υποβρυχίων.
Στο συγκεκριμένο κτίριο εργοδοτούνται πέραν των 3,000 υπαλλήλων.